Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6011
View
125
Reply

Tak Boleh Hamil Lepas Keguguran, Elyana Pilih Ambil Anak Angkat

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2017 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_karok replied at 20-5-2017 02:00 AM
Amin.tenkiu chuols


Sama-sama uols.   
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_karok replied at 20-5-2017 01:21 AM
Elyana... i feel u  

Meols pn ada ank sorg 7thn . nak baby lg belum ada rezeki. Pernah mengandu ...

I doakan u sihat walafiat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertabah lah elyana. Mungkin ada hikmah. At least dia diberikan rezeki ada anak seorang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:54 AM | Show all posts
Atleast Elyana ada jugak sorang darah daging sendiri
Aku ni 14 tahun kawen, 6 iui, 2 ivf.. failed
Tahun ni baru terbukak hati nak adopt...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang kg je yg suka kata anak angkat tetap tak sama dgn mgandung sendiri...sedangkan lisa surihani pun dikecam sebab dapat baby pun buat tabung uji kata diorang... biasanya yg pemikiran tak sekolah tinggi & mulut lancang ni anak2 tak menjadi juga coz konsep #asalberanak ja.. mengandung beranak nak tapi parenting sucks..ada sorang acik ni anak ramai so confidentlah suka2 tanya org knapa belum ada anak tapi dua tiga org anak dia pernah kena tangkap dadah..apakah itu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa sedih nya. Alhamdullilah, elyana sounds content n redha dgn apa yg terjadi. Moga Allah ganti kan dgn yg lebih baik n semoga dipermudahkan jln nak ambil anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah faham perasan itu,   bila ditarik nikmat untuk mengandung.  Terasa kurang sihat kewanitaan. Semoga berjaya menambah ahli keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:44 AM | Show all posts
semoga dipermudahkan sglnyer ye Elyana
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca statement sheols kata dah buang tiub fallopio sebelah sbb mengandung luar rahim. Actually walaupun dah buang sebelah tiub, tiub yg satu lagi still ada so still ada chance nak pregy. Unless sheols ada gynae problem lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw awat muka dia lain benor berbanding dulu? Muka mcm makin bujur & runcing
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Elyana ni mmg xde anak lg ke? Rasanya mcm ada... rasanya jela kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga di permudahkan yea elyana.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia still ngan hubby dia ke? X pnh kuar dlm ig.. dlm story pun lepak  gan kengkawan n anak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_karok replied at 20-5-2017 01:21 AM
Elyana... i feel u  

Meols pn ada ank sorg 7thn . nak baby lg belum ada rezeki. Pernah mengandu ...

Iols doakan uols n family bahagia jah. No worries rezeki dlm bnyk bentuk bukan just anak  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 20-5-2017 03:54 AM
Atleast Elyana ada jugak sorang darah daging sendiri
Aku ni 14 tahun kawen, 6 iui, 2 ivf.. failed
...

Sabar ye kaka. U dpt ujian tu sbb u kuat betul tak   should respect org yg tabah ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
To elyana stay strong hoccay
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:57 AM | Show all posts
sponges replied at 20-5-2017 08:50 AM
Baca statement sheols kata dah buang tiub fallopio sebelah sbb mengandung luar rahim. Actually walau ...

mungkin buang dua2 tiub atau buang rahim terus kot
kalau setakat sebelah tiub, mcm kes aku, puas menangis lps kena buang sebelah tiub sbb belum ada anak lg masa tu
last2 skrg ni 3 org jugak keluar. penat menangis dulu tau!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian elyana. Takpelah, mungkin rezeki ke arah lain pulak kan. Shes soooo strong <3
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:49 AM | Show all posts


mudah2an murah rezki diaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Syukur la sbb ada jugak anak..org lain ada je lbh 10 thn kwin xdapat anak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga diberi kemudahan....tak ramai yg faham
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:58 AM | Show all posts
teringat lak baca buku Ikhlas by WaniArdy, makcik dia cakap, adanya perempuan yg tak boleh mengandung anak sendiri ni hikmah dia utk bela anak2 yg tak dapat dibela mak bapa sendiri. Aku baca tu terharu sendiri pulak, nak fikir sudut positif tu. Ujian org lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
semakin cantik..dan niat yang baik...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya,semoga yg terbaik buat elyana
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
shahreen replied at 20-5-2017 10:50 AM
Iols doakan uols n family bahagia jah. No worries rezeki dlm bnyk bentuk bukan just anak

Amin.tq chuols.dpt sihat semula pun rzki jah..hehe..   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067295s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list