Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41280
View
641
Reply

The Ordinary : Clinical Formulations with Integrity

[Copy link]

Author: gracieyna       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-5-2017 01:44 PM | Show all posts |Read mode
Hi,
Ada sesiapa kat sini pernah guna, sedang guna, atau pun memang guna The Ordinary punya range?

Boleh share review kat sini.

I pun ada jumpa banyak good reviews pasal The Ordinary.

Cuma nak tahu juga pendapat dari kawan2 forum.

Ni website The Ordinary : http://theordinary.com/

Ni pulak blogger yang guna dan jual The Ordinary ni : http://pahsreviews.blogspot.my/

Yang ni twitter blogger tu : @ffhffhffhffh

Let's cantik guys !






The-Ordinary.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2017 01:47 PM | Show all posts
yang famous i tengok the ordinary niacimide dengan caffeine solution for eyes tu. nampak macam berkesan based on reviews.



Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 10:38 AM | Show all posts
teringin nak beli jugak ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 10:45 AM | Show all posts
teringinnnn nak beli lps tgk ramai gile yg rave psl primer die, anyone dh beli ke niii? reviewww pls
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 10:57 AM | Show all posts
i tot of purchasing the primer sbb harga dia sgt ok and review pn mmg best.. nk beli direct using asos website tp coincidence ada sephora sale so terus i beli primer lancome aje..

please review range lain selain dari primer... minat sgt nk beli sbb pricing dia ok

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2017 10:59 AM | Show all posts
uols boleh tengok review primer dekat blog tu.

and alos her ig : makeupbypapot

nampak best gila2.


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 11:25 AM | Show all posts
Tak pernah perasan pula jenama produk ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
baru plan nak order, nak try rose hip oil dia, kata bagus untuk scar
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ig ni pun ada jual, pre order mcm tak lama sangat  
image.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 01:11 PM | Show all posts
i pon tengah cari product ni. tgk harga mcm affordable jgk.


i ada nampak beauty seller kt twitter ni guna the ordinary rosehip oil. malangnya tak seswai dgn kulit dia. jadi dia nak let go.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2017 03:28 PM | Show all posts
iols bukak benang nak tepek review2 orang. malang nya tetiba busy sangat pulak minggu ni.


nanti free sikit i tepekkan review yang nampak best gila2 the ordinary ni. membuatkan iols teringin nak cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2017 12:13 AM | Show all posts
Iolls baru berjinak2 guna the ordinary ni x smpai sebln, iolls dah try advanced retinol 2% and AHA 30%. Review iolls AHA ni dia mcm chemical peels la sbb lps pakai pon ada exfoliation n lps pakai muka nmpk glowing. Utk retinol iolls guna so far x ada beza apa pon. My mom ada masalah jeragat tgh guna lactic acid 10% dia ckp nmpk la jeragat tu mcm pudar sikit. So far, iolls suka la product the ordinary ni sbb affordable. Skrng tgh tunggu foundation dia pulak preorder

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pedih x pakai yg solution utk pudarkan jeragat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2017 02:41 PM | Show all posts
i pakai caffeine & primer.
coming soon-alpha arbutin & niacimide.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2017 02:54 PM | Show all posts
klu nk beli direct website, beli kt https://www.victoriahealth.com/, http://beautybay.com/, or http://deciem.com/brand/the-ordinary
boleh tolak VAT (dr UK). berbaloi la jugak tu.
i mmg selalu je beli kt makeupbypapot tu.
make sure korang tau nak repair apa kt muka ni, function suma.

sbg contoh : https://www.victoriahealth.com/e ... inary-regimen-guide
https://www.victoriahealth.com/e ... definitive-review-1

the ordinary jugak ada kluarkan foundation.
skrang waiting list 75000 +++
utk shade guide: http://theordinary.com/shadeguide
wayne goss pun ada bagi MAC shade. so sesapa tau MAC foundaiton memasing boleh jugak rujuk kt situ.


Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2017 09:20 AM | Show all posts
iloveyou replied at 5-6-2017 02:54 PM
klu nk beli direct website, beli kt https://www.victoriahealth.com/, http://beautybay.com/, or http: ...

i ada order foundation dia tu kt makeupbypapot...tp tula, mmg high demand sbb until now xde khabar berita lg akan dpt bila...rsnya xsempat nk pakai raya...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
i dah dapat rose hip oil dgn niacinamide, rose hip tu best, pakai malam, bangun pagi muka rasa lembut je

yg niacinamide tu, sebab i tgk kat ig pah tu kata dia campurkan dgn gold water, so i try lah, takat ni masih sama je lah muka, sebab baru lagi kan, cuma yg penting dia tak buat kulit breakout

ingat nak tambah lagi, cuma tak tahan preorder dekat sebulan menunggu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 10:49 AM | Show all posts
my caffeine dh tinggal separuhh. cm lama la jugak pakai tu bru separuh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-7-2017 11:07 AM | Show all posts
hotmak replied at 6-7-2017 09:45 AM
i dah dapat rose hip oil dgn niacinamide, rose hip tu best, pakai malam, bangun pagi muka rasa lembu ...

rose hip tu sape ek kata tak berapa suka. pah kot. sebab bau ke apa. i pun lupa dah banyak kat mana.

i teragak2 nak order. sebab tak tahan menunggu pre order.


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
gracieyna replied at 6-7-2017 11:07 AM
rose hip tu sape ek kata tak berapa suka. pah kot. sebab bau ke apa. i pun lupa dah banyak kat man ...

rasa ok je kot bau dia, eden punya bau lg tak best & sticky  

yg ni cepat resap dlm kulit, tulah u ingat nak menambah tapi nak tunggu tu, terseksa jiwa raga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124166s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list