Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41767
View
641
Reply

The Ordinary : Clinical Formulations with Integrity

[Copy link]

Author: gracieyna       Show all posts   Read mode

Post time 6-7-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 6-7-2017 10:49 AM
my caffeine dh tinggal separuhh. cm lama la jugak pakai tu bru separuh.

ok tak, tgk pah buat before after nampak kurang dark circle dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 01:02 PM | Show all posts
hotmak replied at 6-7-2017 12:58 PM
ok tak, tgk pah buat before after nampak kurang dark circle dia

pah pakai skali ngn eye cream.
i pulak aritu pakai eye cream, kuar millia seed, trus stop hahhaa

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 6-7-2017 01:02 PM
pah pakai skali ngn eye cream.
i pulak aritu pakai eye cream, kuar millia seed, trus stop hahhaa  ...

nak ikut pah punya regime jenuh lah  
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 03:26 PM | Show all posts
Edited by iloveyou at 6-7-2017 03:34 PM
hotmak replied at 6-7-2017 02:55 PM
nak ikut pah punya regime jenuh lah

or mungkin i ada kolesterol tinggi kot, pastu xnak ngaku, xboleh terima
act i x jumpa lagi eye cream yg beri kesan.
caffeine ni mmg lepas sapu kene sapu eye cream pula lepas tu

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape dh try fondation dia?siap ada 21shades tu.teringin gak nk beli primer dia tp tgk riview nikkia joy mcm x sebest hourglass primer.hmm..fondation dia pon ada mix review ada org suka ada yg tak tapi nk trylah sbb murah banget.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 02:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 02:51 PM | Show all posts
Review-

dah pakai alpha arbutin & niacinamide.
niacinamide tu i dot2 kan kt dark spot & t-zone, apply dgn cara drag ngn lembut cecair ni. klu x jd piling (putih2 cm pemadam)
alpha arbutin i sapu seluruh muka

dark spot/bekas jerawat yg degil jad lighten, dah kurang berminyak sikit.
pakai alpha arbutin ni buat muka jadi cerah, nampak la cerahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru perasan ada benang the ordinary

Dari semlm i dok baca review psl products nih, blog pah tuh pun i dah baca ! Rasa cam nak beli aje tp lama sangat nak preorder

Memula baca mcm berpinau mata nak fahamkan nama produk dgn jenis jenis dia dgn benefit dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2017 10:24 AM | Show all posts
iols dah nak masuk botol ketiga for buffet serum. iols memang puas hati sebab smile lines iols dah tak dalam sangat (?) and kalau pakai foundation pun dah kurang crack kat situ.

niacinamide pulak, iols perasan mmg pores less visible. kalau ada jerawat pun cpt jag hilang. naik pun sebab time of the month- nak masuk second bottle dah

alpha arbutin- acne scars mmg cepat fade and ada brightening effect. kawan iols pakai pun kata benda yg sama.

iols dah beli aha bha peeling solution dgn glycolic toner tapi tak pakai lagi hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah order macam-macam

Lepas iols baca bermacam macam review psl the ordinary, sudahnya iols order arbutin, niacinamide, NMF + HA dgn  retinoid tp lambat lg sampai sbb kena preorder nanti dah pakai iols bg review kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 11:05 AM | Show all posts
sapa nak kongsi ngn i? i nk beli dr asos. i nk beli handbag. mana tau korang nk beli seketul 2 product the ordinary ni. boleh selitkan sikit. GBP dpt free shipping.
klu xde sapa nak, i xjd la beli hanbag ni hahah
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ok dekat sebulan kot i guna ni, niacinamide am dgn pm, i campur dgn be watergold, i perasan pori2 muka mengecik dah

ingat nak try untuk pigmen, ada sesapa dah try, guna yg mana & berkesan tak
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
zoe1511 replied at 21-7-2017 10:24 AM
iols dah nak masuk botol ketiga for buffet serum. iols memang puas hati sebab smile lines iols dah t ...

hah betullah, i mula teragak jgk sebab pakai mcm2 tapi mmg perasan sejak guna niacinamide pores dah kecik sikit
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 26-7-2017 11:05 AM
sapa nak kongsi ngn i? i nk beli dr asos. i nk beli handbag. mana tau korang nk beli seketul 2 produ ...

nak, i nak order ordinary, dah beli ke handbagnya tu, jap i tgk nak yg mana, sebab nak carik untuk pigmen ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 26-7-2017 11:05 AM
sapa nak kongsi ngn i? i nk beli dr asos. i nk beli handbag. mana tau korang nk beli seketul 2 produ ...

nakkk, jom orderrrrr, ke u dh submit order? ehehee
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 10:43 AM | Show all posts
hotmak replied at 1-8-2017 09:11 AM
nak, i nak order ordinary, dah beli ke handbagnya tu, jap i tgk nak yg mana, sebab nak carik untuk ...

@nipskacang

i xbeli handbag nye lagi haaa. mungkin x jadi, sbb baru lepas menyopping kt cult beauty
uols nak urgent ke?
ingt nk tnggu caffeine i tinggal last2 kopek bru beli.

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 1-8-2017 10:43 AM
@nipskacang

i xbeli handbag nye lagi haaa. mungkin x jadi, sbb baru lepas menyopping kt cult be ...

tamanu oil ada tak, temptingnya tgk review liah yoo, klu u order nanti tag2 lah, boleh share2 beli
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 11:48 AM | Show all posts
hotmak replied at 1-8-2017 11:45 AM
tamanu oil ada tak, temptingnya tgk review liah yoo, klu u order nanti tag2 lah, boleh share2 beli

makeupbypapot ada bukak order oil ni.

kt mana eh liah yoo ni buat review? nak baca. dgrnye brg ni sold out kt iherb lepas dia review.

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 1-8-2017 11:48 AM
makeupbypapot ada bukak order oil ni.

kt mana eh liah yoo ni buat review? nak baca. dgrnye brg  ...

youtube u, tulah i tgk harga dia, sesungguhnyaaaa i berpuasa lol

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 12:30 PM | Show all posts
hotmak replied at 1-8-2017 11:49 AM
youtube u, tulah i tgk harga dia, sesungguhnyaaaa i berpuasa lol

hahaha i pun ada tgk jugak harga dia. berpeluhhh jugak la. jap nk google lah psl oil ni.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079167s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list