Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
43525
View
641
Reply

The Ordinary : Clinical Formulations with Integrity

[Copy link]

Author: gracieyna       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 03:54 AM | Show all posts


I try dua barang .. caffeine solution for eyes & AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution.

Dua dua tak mendatangkan faedah langsung.

Yang for eyes buat kulit area mata jadi keras kejung. Yang Peeling tu pulak tak ada effect langsung. Aii boh dkt satu jam pun tarak apa tindak balas.  Rega USD$10 lebih so tak ler sakit hati :-)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 09:26 AM | Show all posts
DARSITA replied at 3-12-2019 03:54 AM
I try dua barang .. caffeine solution for eyes & AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution.

Dua dua t ...

caffeine solution tu i baca memang ramai cakap buat bawah mata kering. so i terus tak berani nak try.

AHA30% tu takde effect eh dekat u? i takut nak try sebab kulit i sensetif dengan AHA. even AHA yg low percentage pun buat muka i pedih & gatal2. i ok dengan salicylic acid/BHA je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.066071s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list