Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
43574
View
641
Reply

The Ordinary : Clinical Formulations with Integrity

[Copy link]

Author: gracieyna    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-3-2018 05:02 PM | Show all posts
ina124 replied at 12-3-2018 12:11 PM
uolssss..

website hermo pun dah ada TO ni

aah la baru ku tahu. tp mahal betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ina124 replied at 12-3-2018 12:11 PM
uolssss..

website hermo pun dah ada TO ni

Baru tauuu &  terus g usha.  Omg maaahaaallll hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 06:23 PM | Show all posts
Tolong suggest jap kwn2...nak guna TO niacinamide dulu atau BHA paulas choice dulu? Dua2 ni i baru dpt tadi tp confuse nak guna mana dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:15 AM | Show all posts
iloveyou replied at 12-3-2018 12:38 PM
soooooo f!&*^& expensive. waaaaaa

aah betull. dia punya buffet pun rm1++


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:16 AM | Show all posts
shunnaray replied at 12-3-2018 05:02 PM
aah la baru ku tahu. tp mahal betul

aah mahalll ya ampunnn..

tak de ke sape2 nak recommend seller yang jual murah2. huu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:17 AM | Show all posts
nipskacang replied at 13-3-2018 11:43 AM
Baru tauuu &  terus g usha.  Omg maaahaaallll hahahaha

mahall sangat kann.. haihh susah dah nak cari seller yg jual murah2
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2018 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Girls suggest igseller yg jual TO harga reasonable please. Dulu I beli TO kat this seller plg murah I rasa dia jual readystock nia rm39 mcm tu kot but dia dah tak Amik order TO dah. So sad. I ingat nak tambah step baru utk acne scar & pigmentation I ni but tgk kat #sayajualTO harga preorder pun dah mahal, belum harga ready stock lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 10:51 AM | Show all posts
selepas dah frust dengan Victoria & give up dengan cultbeauty yang dok OOS i beranikan diri jugak beli kat shopee.
So i just received niacinamide & salicylic acid yesterday. have to pejam mata je lah harganya....
nia - rm60
salicylic - rm45

but seriously - Glycolic acid is a holy grail!! ketara sangat nampak on brightening effect dia...

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 03:01 PM | Show all posts
penhitammm replied at 23-3-2018 09:51 AM
selepas dah frust dengan Victoria & give up dengan cultbeauty yang dok OOS i beranikan diri jugak be ...

apa nama seller kat shopee tu u? last year ada jumpa seller ni jual trial TO products kat shopee tapi takut fake la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 03:59 PM | Show all posts
Telolet replied at 23-3-2018 03:01 PM
apa nama seller kat shopee tu u? last year ada jumpa seller ni jual trial TO products kat shopee t ...

nak beli trial pack tu menempah kemusnahan muka namanya sis..haha
Niacinamide - makeuplogysalicylic - danadnan

so far i teliti dua item ni - rasa authentic.. macam makeuplogy tu dia ada ig jugak. same id used.
malam ni nak buat patch test...if okay - boleh on.


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 04:46 PM | Show all posts
ade yang jual fake ke?

takutnyaa.. baru je pre-order dgn seller dekat shoppee... xtau lah btul ke x preorder tu..
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 05:06 PM | Show all posts
wallahualam... just berhati2 .
OOT - im a bit phobia since i baru terkena beli innisfree volcanic clay mask fake! dah beli baru nampak kat youtube diorang buat comparison. 100% criteria dia bagi macam i punya. frust..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 05:23 PM | Show all posts
penhitammm replied at 23-3-2018 02:59 PM
nak beli trial pack tu menempah kemusnahan muka namanya sis..haha
Niacinamide - makeuplogysalicyl ...

oraittt nanti update kat sini eh
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2018 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 22-3-2018 05:57 PM
Girls suggest igseller yg jual TO harga reasonable please. Dulu I beli TO kat this seller plg murah  ...

Haritu ada nampak IGstory kawan meol tag IG mana tah dia beli TO ni . Nnt meoll tanya dia balik or else if korang rajin boleh DM dia sendiri tanya .
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 11:28 AM | Show all posts
haritu i ordered some TO products kat cultbeauty. bila sampai tengok2 diorang salah hantar 1 product, I order Buffet tapi dapat Matrixyl pulak. so lepas email diorang n tanya how to exchange, the rep cakap they will send the correct order to me. so now i tengah tunggu buffet sampai. tapi taktau nak buat apa dengan matrixyl ni.  maybe i try pakai la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 11:29 AM | Show all posts
xmynnx replied at 22-3-2018 05:57 PM
Girls suggest igseller yg jual TO harga reasonable please. Dulu I beli TO kat this seller plg murah  ...

ig thebeautystuffxo .. hmm or pegi la mnx tlg kt bamlihh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 26-3-2018 11:29 AM
ig thebeautystuffxo .. hmm or pegi la mnx tlg kt bamlihh

Ada usha gak ig tu. Owner dia iman abd rahim tu kan? Harga boleh tahan up gak but iols rasa mmg gitu la harga TO skrg eh. Jenuh cari yg murmur esp lps VH tak jual TO lagi dah.

Bamlih tgh busy boxing je iols takut nak suruh dia p belikan. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dollhouse replied at 24-3-2018 03:44 AM
Haritu ada nampak IGstory kawan meol tag IG mana tah dia beli TO ni . Nnt meoll tanya dia balik or ...

Dia beli ready stock ke chuols? Alahai susah nak cari harga reasonable skrg ni. Nia dgn AA la plg melampau org mark up. Best ke both tu? Iols baca ada mix review. Tapi iols dah preorder dah nia, aa, salicylic dr glamdustbeauty. Ok la harga nya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 26-3-2018 11:49 AM
Dia beli ready stock ke chuols? Alahai susah nak cari harga reasonable skrg ni. Nia dgn AA la plg  ...

Haah dia beli readystock dia kata and murah jer .
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dollhouse replied at 26-3-2018 11:51 AM
Haah dia beli readystock dia kata and murah jer .

Dia beli Kat mana chuols? Kalau ready stock murah kira ok la tu sebab selalu org jual +10 dr harga preorder
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092885s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list