Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
82497
View
2504
Reply

Post Break Up Arguments: Neelofa & Fattah Amin [V6]

 Close [Copy link]

Author: Metinpehlivan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-5-2017 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Melambak weh thread hajjah dgn pattah ni hari tu dah slow dh sekejap ni jd balik::
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:30 AM | Show all posts
sedih sebenarnya hidup seorang hajbir nie. xde sape nk layan royanan beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
KukuNeeng replied at 31-5-2017 07:08 AM
Bagi i plk mmg sangat bgus, sangat thumbs up untuk Lopak bila die up ig story die menghentam n dlm m ...

Itu bg side kita chuols nampak hajah mcm tu....tp tidak bagi side lg 1 yg kononnya lopak bersuara kerana selama ni dia la org yg selalu kena tindas,kutuk,fitnah...yg buruknya patah n karats patah yg x habis2 burukkan lopak...yg menipu,x jujur patah sorang....lopak?insan sesuci embun pagi....


Arghhhh!kenapa iols boleh sibuk nak amik tau hal diorg....ni gara2 baca segala komen2 busuk puak lobatak la ni     :
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah decide ke benang mana nak katup
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 31-5-2017 04:47 AM
Awat missfake nmpk awkward jah dgn mak dia time nk amik gmbr...sampai mak kena tarik....nmpk sgt x m ...

Memang mula- mula nampak mcm tu tp bila aku tengok balik faz malu nak ambik gambar sama2.. Ya la sebelum tu kan manager faz iman tang dok sakat2 kata mahal la apa la..faz kan dok letak tangan kt muka...macm nervous gelabah, jadi tindakan tu akan sedikit pelik dan tak tau nak react n pose mcm mana....kalo mak dh tarik anak mcm tu means rapat la diaorg berdua..lain la mak dia pon buat hal sendiri dan dia pon ngn hal sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:33 AM | Show all posts
sila decide cepat2 mana satu nk kena humban
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mergekan je la
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:42 AM | Show all posts
bulan puasa ni.. dah2 le tu hajbir dan kuncu2.. dah banyak sagat ke pahala nak bagi pada orang lain... apa lagi agaknya... nak pegi umrah kan... bersih2 kan lah hati tu..  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:43 AM | Show all posts
tred mana satu yg boleh aku baca ni? td baca pasal fake up ig story, alih2 kena katup.
ni jap lg tred ni plak kena katup
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:44 AM | Show all posts
sebab byk sangat thread pasal lopah, nak merge pun smpi giler forum ni

bg yg nak tau hujung pangkal citer leh rujuk kt link di bawah post 90

https://mforum.cari.com.my/forum ... page%3D1&page=4
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
nabil pencacai lopak  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:46 AM | Show all posts
yeeee, nabil tu asyik laaa back up lopak, puiii
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Teemah88 replied at 31-5-2017 07:32 AM
Memang mula- mula nampak mcm tu tp bila aku tengok balik faz malu nak ambik gambar sama2.. Ya la s ...

kat mana nk tgk!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 07:59 AM | Show all posts
Post Break Up Arguments: Neelofa & Fattah Amin [V6]
Nampaknya terjadi perang mulut di antara sepasang bekas kekasih popular, iaitu Neelofa dan Fattah Amin, semalam. Ianya bermula apabila Astro mengumumkan tetamu undangan Meletop iaitu Michael Ang, Uqasha Senrose, dan Zizie Izette untuk mempromosikan drama terbaru Astro, Hero Seorang Cinderella. Rata-rata netizens melontarkan komen bertanyakan kenapa hero dan heroine utama HSC, iaitu Fattah Amin dan Nur Fazura tidak disenaraikan sebagai tetamu undangan Meletop.

Susulan itu, Michael Ang memuat naik video memberi penjelasan. Menurut Mike, beliau, Uqasha dan Zizie akan hadir ke Meletop dahulu, dan kemudian giliran Fattah dan Fazura pula. Mike memberitahu bahawa ini adalah "rancangan (perancangan) awal dia" yang telah ditetapkan:


Walau bagaimanpun, setelah rancangan Meletop bermula, pengacara Neelofa dan Nabil Ahmad mengatakan bahawa mereka tidak terlibat pembatalan (cancellation) artis jemputan. Neelofa menyebut "kalau diaorg dah cancel last minute, nak buat macam mana", merujuk pada Fattah dan Fazura membatalkan kehadiran mereka ke Meletop pada saat-saat akhir:


In order to clear the air, Fattah kemudiannya membuat live chat untuk menjelaskan situasi sebenar. Menurut Fattah, beliau tidak mendapat arahan untuk hadir ke program Meletop tersebut, sekaligus menidakkan statement yang telah dikeluarkan oleh Neelofa sebelum ini:


Tidah mahu mengaku kalah, Neelofa akhirnya memuatnaik igs menyindir Fattah sambil mengatakan "jangan sampai producer keluarkan bukti tentang appearance malam ini"

Nampaknya dua bekas kekasih ini saling berperang mulut, bak kata orang putih, "post break-up arguments"


kredit to @melnanzz

sila check in sini nnt akak kasi ko kredit
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin hari makin meluat plak ngan hajbir ni... klau dh move on.... diam sudah la... ini nmpak.sgt sakit hati berdendam...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:10 AM | Show all posts
Makin menarik drama ni. Teruskan.. teruskan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
yang mana satu bwtul ni
tapi mulut hjbil dan hajahlop ni mmg  parit betul.   pengacara ckp la bersopan sikit.   ...  kata ikon
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:11 AM | Show all posts
aku bukan takat meluat ngn lopa... tp meluat ngn semua.. masing2 menagguk di air keruh.... termasuk la peminat yg terlalu fanatik ni....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:13 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 31-5-2017 08:37 AM

nak menten nama disebut sebut orang,
x dpt beraksi sweet2... start nak perang2 lak ke lopak??

baik lopak mahupun fattah.. moved on please.  

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:21 AM | Show all posts
bukan nk backup fatah tp ngape aku rasa dlm isu ni bukan fattah yg patut dipersalahkan tp pihak pengurusan dia? takkan produser meletop terus contact fattah nk set appearance kot?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:25 AM | Show all posts
norayusie replied at 31-5-2017 08:11 AM
aku bukan takat meluat ngn lopa... tp meluat ngn semua.. masing2 menagguk di air keruh.... termasuk  ...

yerp betul. ai olls pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:25 AM | Show all posts
Ape pun tak boleh depa ni... kite tengok jer laa drama dorang ni sampai basi.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:26 AM | Show all posts
pepagi terus bukak forum nak cari info pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:27 AM | Show all posts
bile nk ada gosip lain yg hot...jemu la asik benang yg melibatkan hajah je...

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala terima je lah hakikat mmg gosip lofake ni paling hot pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059432s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list