JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4250
View
1
Reply

Antara Y150 dengan RS150 mana lagi best?

[Copy link]

Author: jiwarasa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-6-2017 10:16 AM | Show all posts |Read mode





aku tengah fikir ni nak beli 1 motor moped. berkenan sangat dengan Y150 sebab bentuk memang cantik tapi dengar orang kata motor ni bentuk je smart tapi x laju pun.. RS150 lagi laju. betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:12 PM | Show all posts
y15 lg cantik tp rs campak kecik sikit, tp kalau enjin rs lg pickup sbb dohc, y15 sohc je......

tp yg bt aku x berknan kt y15 ni sbb xde kick starter.... bateri lemah nanti masak la..... yg lain2 ok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047672s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list