Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
19339
View
6
Reply

Antara Y150 dengan RS150 mana lagi best?

[Copy link]

Author: jiwarasa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-6-2017 10:16 AM | Show all posts |Read mode





aku tengah fikir ni nak beli 1 motor moped. berkenan sangat dengan Y150 sebab bentuk memang cantik tapi dengar orang kata motor ni bentuk je smart tapi x laju pun.. RS150 lagi laju. betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:12 PM | Show all posts
y15 lg cantik tp rs campak kecik sikit, tp kalau enjin rs lg pickup sbb dohc, y15 sohc je......

tp yg bt aku x berknan kt y15 ni sbb xde kick starter.... bateri lemah nanti masak la..... yg lain2 ok
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 05:49 PM | Show all posts
sori mencelah
aku pon xfollow sgt moto ni
cuma nk tanya

ysuku tu ape?
ape yg suku?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:48 AM | Show all posts
aku suka rs lagi dari y15 tapi y15 banyak barang utk buat mody. rs barang susah sikit cari.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:49 AM | Show all posts
mdhelmi replied at 15-2-2019 05:49 PM
sori mencelah
aku pon xfollow sgt moto ni
cuma nk tanya

ysuku = y15

15 = suku.

macam jam pukul 2:15 orang sebut pukul 2 suku

disitu la suku nya
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:49 PM | Show all posts
Wow this blog is very nice kodi
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:46 PM | Show all posts
Mcdonalds Food For Thoughts Survey is sponsored by the largest fast-food chain in the UK, McDonalds. The main motive behind conducting this McDFoodForThoughts Survey is to collect genuine McDonalds complaints, reviews, suggestions, and feedback from customers.Mcdfoodforthoughts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084468s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list