Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40402
View
2641
Reply

Tennis Vol. 5 - From Grass Season 2017 Onward

 Close [Copy link]

Author: Mulan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-6-2017 04:17 PM | Show all posts |Read mode
@kikiharris @Alvida
@ashburn @sore_itam

@cyclops_psycho



meh masuk rumah baru!

MAJULAH TENNIS UNTUK DUNIA
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 04:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 04:31 PM | Show all posts




legs..legs..legs
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 05:26 PM | Show all posts
check in bersama aura Rafa Nadal..hottest man in the planet.
tapi part rambot kita pejam mata aje
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2017 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rafa is not playing Queens.. need to rest up before Wimbledon. Wise move, man.

And it was good that Rafa lost in Rome.. need the rest then & now.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 06:18 AM | Show all posts
ok je Rafa tarik diri dari Queen's ,no need to apologise
listen to your body,you ain't young anymore.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas tgk highlights match Federer vs Haas, dua2 otai yg aku respect..congrats to Tommy Haas for the win.

Yang kelakarnya, fan Roger salahkan his new haircut abg punca kekalahan..adoii
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 14-6-2017 05:35 AM
Rafa is not playing Queens.. need to rest up before Wimbledon. Wise move, man.

And it was good th ...

So, next tournament is Wimbledon kan?? Hopefully he'll doing well in Wimbledon sbb ada chance to take over world #1 dari Pushray.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2017 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 15-6-2017 06:07 AM
Baru lepas tgk highlights match Federer vs Haas, dua2 otai yg aku respect..congrats to Tommy Haas fo ...

Troll Tennis meriah gak men-troll fed n fedfans  

Tommy Haas ni malatop gak dedulu kan.. guess fed anggap match tadi tu sbg sesi praktis jer.. light2 jer takyah agresif sgt..

Pandang gs n m1000s jer.. atp 250 atp500 ni kasik org lain jer la..  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2017 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 15-6-2017 06:11 AM
So, next tournament is Wimbledon kan?? Hopefully he'll doing well in Wimbledon sbb ada chance to t ...

Ha ah... straight g main kat wimbledon jer.

Oh my.. rasa nk g je tgk live kat sana tahun dpn.

Klu murah rezeki la nih..

Jom Kiki H jom kita ..  

How's things kat sana? Dah makin havoc bomb la fire laa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 03:22 PM | Show all posts
Mulan replied at 14-6-2017 10:35 PM
Ha ah... straight g main kat wimbledon jer.

Oh my.. rasa nk g je tgk live kat sana tahun dpn.  ...

ntahlah M...lepas satu bala ,bala kat sini.
London fire tu sampai masuk2 dlm mimpi i.. sbb sebelum tido,dok tgk video + baca ada mother tu campak baby dia from the 10th floor,
baby survived..tapi mak meninggal.sedih giler la

speaking of which,Roger kalah??
baru tahu..i kalau rafa takda,malas nak ambik tahu
psst..nak mai sini ke???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2017 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 15-6-2017 03:22 PM
ntahlah M...lepas satu bala ,bala kat sini.
London fire tu sampai masuk2 dlm mimpi i.. sbb sebelu ...

Bencana ni menda biasa .. tp klu sket2 nak blame Muslim tu yg payah nak hidup tu.. be careful n stay safe la ye.

Ha ah Federer kalah wpun dah ada match point. Tp i rasa dia OK je tu.. mcm malas nk beriya2 je kat event atp250 tu.. pasni Halle.. pastu wimbledon... wimbledon nt fedex power la balik..

Nak g byk tempat kalau nk ikutkan.. tp tulaa bajet limited lak.. i siap buat draf kalendar kerja tahun 2018 nk tgk bila raya posa jatuh ..   sbb cuti raya mmg 1wk .. taktau nak spend masa cuti lama2 kat mana.. i sejak dulu2 mmg raya sempoi.. skrg lagilah..  dh sebatang kara (x kira siblings) so rasa mcm nk meronda je la bila cuti lama.

Tahun ni masih raya kat Penang spt plan asal .. nk ziarah kubur Arwah Mak. Blk Phg baru ziarah kubur Arwah Ayah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2017 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw apsal la rambut Fed x lawo sgt.. baik stail lama dia tu lagi.. rambut dia kan tebal.. unlike si rafa.. sian rafa ni tang rambutnya.. kihkih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2017 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm x cukup syarat lak xde tepek pic Rafa.. ok so here goes...



That is the smile that captured this particular fan's heart.. .... tgk masa lawan muka bengis tp bila senyum, waaaa..  suwittt! Dimples..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 11:45 PM | Show all posts
Mulan replied at 15-6-2017 03:19 PM
Bencana ni menda biasa .. tp klu sket2 nak blame Muslim tu yg payah nak hidup tu.. be careful n st ...

yg psl London fire tu, petik sket pasal Ramadhan pon jadi isu
letih dgn org2 yg ignorant mcm ni.
sebab papers keluar headlines,kalau bukan sebab Ramadhan the number of casualities akan lagi banyak
sebab time terbakar tu 12.45 am, mmg time kita kat sini sahur sebab 2.30 pg dah puasa,plus terawih pon baru abes time2 tu jugak.
so diaorg la yg nampak building terbakar,yg mana balik dari mosque tu & pergi called 911.
tu pon jadi isu, this is not competition..bla bla..
nyawa kot,tak kisahlah kau bangsa,agama apa pon..takda sapa pon nak tunjuk hero dlm kes ni
omputeh ni ramai je close minded..tak yahlah bangga sgt dgn diaorg ni

lama tu cuti raya seminggu. nak hadap kuih2 raya,food raya pon dah tak lalu dah.
i max 2 hari cukup.raya ketiga..air sirap pon tak blh telan dah
bestnya Raya penang,suka Penang..makanan sedap





Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 11:49 PM | Show all posts
Mulan replied at 15-6-2017 03:30 PM
Mcm x cukup syarat lak xde tepek pic Rafa.. ok so here goes...

lepas berbuka la baru komen

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2017 07:43 AM | Show all posts
kikiharris replied at 15-6-2017 11:49 PM
lepas berbuka la baru komen



adehhh...

iols tadi bersahur sambil scroll facebook... waaa mektam gigih praktis wpun 7 mos preggy... ominous warning tu wahai ladies... she is still the queen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2017 09:06 AM | Show all posts
saved a few fav pics from RG 2017
FB_IMG_1497218891433.jpg
FB_IMG_1497219027081.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2017 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
@kikiharris ada 1 vid kat fb Rafael Nadal The Champion.. caption dia "precision level: Rafael Nadal"

Waahh enjoy sungguh crowd tgk Rafa praktis serve dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091575s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list