JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
28624
View
2640
Reply

Tennis Vol. 5 - From Grass Season 2017 Onward

[Copy link]

Author: Mulan       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-6-2017 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 05:28 AM | Show all posts
Mulan replied at 17-6-2017 11:46 AM
@kikiharris ada 1 vid kat fb Rafael Nadal The Champion.. caption dia "precision level: Rafael Nadal" ...



berdebar2 la nk tunggu wimbledon ni
confirmed lah high expectation diaorg letak kat Rafa
harap Rafa rest puas puas.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 18-6-2017 05:28 AM
berdebar2 la nk tunggu wimbledon ni
confirmed lah high expectation diaorg l ...

Ada gak nmpk assumption yg rafa akan skip wimbledon based on rafa's w.drawal from queens...

Wait n see laa.. i ok je klu dia tak menang. Past few yrs ni asik kalah awal je... pastu ada 3 org je yg dpt buat crossover dari clay ke grass.. paris-wimbledon double. Djoko pun x dpt buat..

Klu rafa menang wimbledon 2017 ni mmg giler2 la rekod dia on top of la decima. WTFinal 2017 je lagi pastu cherry on top kat AO 2018 please, Rafa. Double career slam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 04:56 PM | Show all posts
Mulan replied at 18-6-2017 07:56 AM
Ada gak nmpk assumption yg rafa akan skip wimbledon based on rafa's w.drawal from queens...

Wa ...

i tak mintak banyak

Rafa menang Wimbledon and C.Ronaldo balik Man United.
is it too much to ask???
kalau dua ni jadi kenyataan,i promise..kalau Rafa kalah US Open i tak meroyan.
selamat berbuka u! hope everything went well.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2017 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 18-6-2017 04:56 PM
i tak mintak banyak

Rafa menang Wimbledon and C.Ronaldo balik Man United.

Eh tu tak byk dua je tp besauuuu permintaannya  

Hai dh final week Ramadhan dah..

Happy Father's Day to everyone....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 04:25 AM | Show all posts
Mulan replied at 18-6-2017 09:31 AM
Eh tu tak byk dua je tp besauuuu permintaannya   

Hai dh final week Ramadhan dah..


sesekali je mintak yg besau2..bukan selalu
apa pon tak sabar nak tunggu draw 30/6 ni
berdebar nak tgk rafa punya potential opponent kat semi..
ceh! konpiden tau rafa boleh pegi semi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2017 05:54 AM | Show all posts
Rafa bercuti dgn kengkawan.. wajiblah ada mancing2
.... siap siang ikan sekali.. masak pun pandai
..

Lucky si Mery (Xisca)
FB_IMG_1497822603578.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 07:04 AM | Show all posts
eh tertengok plak pic ni
nasib belum start puasa lagik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2017 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 19-6-2017 07:04 AM
eh tertengok plak pic ni
nasib belum start puasa lagik

        

I tepek subuh2 hari
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:09 PM | Show all posts

hehe...
minat betul dia ni dgn memancing kan
cepatlah wimbledon! tak sabarlah.
harap2 semua oklah kat London time wimbledon tu. ramai org gila suka attack kat crowded place.
malam tadi another terrorist attack, kat mosque.
nak langgar org tgh buat terawih.
sorang meninggal, 10 injured.nak pegi sembahyang raya pon cemas je lepas ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2017 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk baking raya cookies ke @kikiharris ?

Kat wimbledon rasanya slmt sbb security ketat sket situ.. area pon area org senang nmpknya..

Pokcik security aritu mintak tgk dlm h.bag i sblum kasi masuk.. tu pon masuk free grounds je.. blom lagi masuk court/paid visit area....
Yg jd target ni mcm tourist/muslim/migrants area.. hati2la nt solat raya.. klu buat kat rmh je pun blh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2017 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rafa dah mula praktis on grass kat kg dia... seminggu je rehat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2017 09:08 PM | Show all posts
Rafa praktis kat Mallorca Open.. still ada gak yg skodeng wpun sampai ke kampung Rafa

FB_IMG_1497963948366.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 05:01 AM | Show all posts
Mulan replied at 20-6-2017 01:08 PM
Rafa praktis kat Mallorca Open.. still ada gak yg skodeng wpun sampai ke kampung Rafa

LMAO! kelakar plak comment you ni
diaorg ni berbau je ek..tau je Rafa ada kat mana.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 05:13 AM | Show all posts
7-6, 6-2
alahai Murray,your home soil ni. No 1 ranking pressure sangat kot.
first round dah kalah dgn mamat cute mana ntah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2017 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 21-6-2017 05:13 AM
7-6, 6-2
alahai Murray,your home soil ni. No 1 ranking pressure sangat kot.
first round dah kalah ...

Ha ahh ni pressure la ni..

Wawrinka pun klh jugak dah..

These top guys ni maybe nak jaga badan dr injury kot .. dah 30s memasing.. so x push sgt nak menang warm up tournaments.

Kita tgk nt kat wimbledon klu klh awal jugak lagi then baru risau....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2017 03:54 AM | Show all posts
selamat hari raya,maaf zahir batin
drive safely semua.
makan lemang,rendang ingat org jauh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2017 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 23-6-2017 03:54 AM
selamat hari raya,maaf zahir batin
drive safely semua.
makan lemang,rendang ingat org jauh
...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin
Taqabbal Allahu Minna Wa Minkum

@kikiharris @ashburn @cyclops_psycho @sore_itam dan siapa2 yg membaca post ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy for Petra Kvitova.. winning Aegon .. her 2nd tournament after comeback from injury
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2017 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Roger menang 9th Halle title ehh.. next year la decima halle la pulop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063483s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list