Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39366
View
2641
Reply

Tennis Vol. 5 - From Grass Season 2017 Onward

 Close [Copy link]

Author: Mulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-7-2017 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 3-7-2017 08:28 PM
anggaran je tu. total costs dari tempat i nak ke London,ticket,makan minum segala bagai +accomodat ...

I see...insya-allah mmg ada plan nk tgk Wimbledon tp tak tahu la bila tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2017 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 3-7-2017 08:18 PM
Sight, sight jugak, hahaa...kejap lg jgn lupa sokong abe Rafa mu tu..   

La ni tgh tgk live m ...

Sokong mmg sokong tp xde la letak harapan tinggi..

Hujan la pulak.. jadual asal mmg target abis midnite xde la kena stay up..

Ada a few players yg dh slmt.. ninja..

Kyrgios? What a joke...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 3-7-2017 08:36 PM
I see...insya-allah mmg ada plan nk tgk Wimbledon tp tak tahu la bila tu.

Bestnya.

2015 aritu smpt tgk stadium under maintenance je hahah..

Dkt2 nk raya dok contemplate nk beli ke tidak beach towel rg 2017 maklum la kenangan la decima si rafa nih.. delay2 punya psl i missed the offer 50% less tu.. frm $78

Hmm maybe beli lanyard je laa.. kena berjimat la ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahal gak tu cost @kikiharris nk ke wimbledon.. dh nk sama mcm dari msia je..

Jauh ye @kikiharris? Xleh buat day trip aje? Klu dari tube station tu mmg kna bjlan sket gak ke wimbledon compound tu.. tp bas pun ader...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2017 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Match pt murray dah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 10:48 PM | Show all posts
Mulan replied at 3-7-2017 02:19 PM
Mahal gak tu cost @kikiharris nk ke wimbledon.. dh nk sama mcm dari msia je..

Jauh ye @kikiharri ...

boleh tahanlah..sebab i tinggal belah north
ke London central pon 2 1/2 or 3 hrs depends pada train.direct ke ada changes. tu blm masuk underground nak ke wimbledon lagi uols
last yr pi London by car..4-5 jam gak ler nak sampai ke Paddington.
tu psl i prefer naik train. xyah pening psl parking,mana nk park.kecoh London ni
i punya least fav city

tu psl i selalu stay semalam dua kat sana.
pastu sejenis nak kena mencekik food melayu je.haruslah kena ddk dekat dgn brunei or msia hall tu
susah sket kalau berjalan dgn i ni.part makan jelah.part lain ok je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 10:50 PM | Show all posts
cyclops_psycho replied at 3-7-2017 12:35 PM
Actually, iols nak sgt Rafa menang Wimby kali ni.   
Oh ya, mamat Kyrgios yg kalahkan Rafa masa ...

ler..baru tau ni. ok ler tu..kurang sket pencetus drama kali ni.
tak sempat nak check apa pon psl wimbledon
sat lagik nak tgk comments psl Nick,haruslah kena cerca kan.
ni baru nak start tgk.. sebab Rafa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mulan at 4-7-2017 10:46 AM
kikiharris replied at 3-7-2017 10:50 PM
ler..baru tau ni. ok ler tu..kurang sket pencetus drama kali ni.
tak sempat nak check apa pon psl ...


Soheh kena cerca laa..

Q: injured ker?
A: brain injury


Omg.. at least my rafa has the guts to lose properly w.out retiring
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:38 AM | Show all posts
Mulan replied at 3-7-2017 03:52 PM
Soheh kena cerca laa..

Q: injured ker?

sian Nick K

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Rafa menang dgn mudah tapi seluar putih dia tu sgt transparent sampai nmpk seluar dlm kaler putih jugak hahaha...apa lagi wanita2 di situ menjerit mcm sakai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 3-7-2017 11:52 PM
Soheh kena cerca laa..

Q: injured ker?

Yes, that's what I thought,brain injury mmg susah nak heal..pong pang kata Joe McEnroe jd coach tp result hauk giler.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:42 AM | Show all posts
i sorang je ke rasa Rafa saja2 je shirtless lama sket tadi kat court.
pastu masa nak sarung sweater tu pon mcm ceh ceh..tau la hot & spicy kan

kena plak camera pegi hala kat dua awek Brits tersengih2 lepas snap pic Rafa shirtless..LMAO! nak post kat IG and FB ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 4-7-2017 12:42 AM
i sorang je ke rasa Rafa saja2 je shirtless lama sket tadi kat court.
pastu masa nak sarung sweater ...

Lepas tu dia acah2 nak lempar shirt yang basah tu kat crowd and then semua dah terjerit2...alih2 tak jadi lempar.  

Tu yg best pasal Rafa, dia punya aura tu semacam. Hanya dia dgn Roger je yg ada aura mcm tu. Stage present dia org sgt kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 01:56 AM | Show all posts
cyclops_psycho replied at 3-7-2017 05:42 PM
Lepas tu dia acah2 nak lempar shirt yang basah tu kat crowd and then semua dah terjerit2...alih2 t ...

Rafa sporting.sekali senyum,mak aii..kemain geletis semua ya! i yg tgk kat tv pon tersengih sengih macam nak masuk tangan dlm tv tu kan
betul sangat, aura dua org ni mmg tak boleh lawanlah.
the darlings of the tennis.



Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
hi u all selamat hr raya ...vamos nadal sila belasah murray tgk smlm meletop jer ada harapan nk ke final...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2017 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Wawrinka
Genie Bouchard
Lisicki (finalist a few yrs ago)

Dah bungkus..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 4-7-2017 12:39 AM
Rafa menang dgn mudah tapi seluar putih dia tu sgt transparent sampai nmpk seluar dlm kaler putih ju ...

kasi can laa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 4-7-2017 08:53 AM
kasi can laa

Suko ya.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 4-7-2017 08:52 AM
Wawrinka
Genie Bouchard
Lisicki (finalist a few yrs ago)

I tgk match Wawa smlm..he was injured and cant't bend his knee sangat tapi tetap habiskan match tak mcm si Kyrgios tu.

For Bouchard, suka je dia kalah and Lisicki pula, expected lose sbb baru je main balik lepas berehat 6 bulan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 4-7-2017 09:19 AM
I tgk match Wawa smlm..he was injured and cant't bend his knee sangat tapi tetap habiskan match ta ...

Tiket gs bukan murah2.. so player patut habiskan match jugak demi penonton yg dah spend byk utk tgk ....unless injury tu serius sgt smp xleh jalan atau terhincut2 then barulah retire cam nick k ni.. before wimb start kan kata dia OK semua.. alih2 hmm.. tambah dgn attitude ni selama ni.. mmg xleh caya arrr.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078264s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list