Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40047
View
2641
Reply

Tennis Vol. 5 - From Grass Season 2017 Onward

 Close [Copy link]

Author: Mulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 8-7-2017 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Beckham pun senyum tgk audience sorak tgk rafa tukar baju... lps bersara blh je jd model full time ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2017 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakak Mektam vs Mektam Nippon...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadal return to the 2nd week of Wimbledon with style..haven't drop the set so far..

GL in the 4th round against Gilles Muller, ermm another dangerous opponent on grass!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Yess Murray drop a set! Pls Fabio fight till the end ya!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 8-7-2017 12:59 AM
Beckham pun senyum tgk audience sorak tgk rafa tukar baju... lps bersara blh je jd model full time . ...


Gambar yang ni ke?? Hahahaa

DD4cl46XkAAkrQL.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2017 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 8-7-2017 02:34 AM
Gambar yang ni ke?? Hahahaa

Yg tu laa.. haahhaha...      

Sabarjelaa si gf Rafa tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2017 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai vika vs simona nanti eh 4th round.. ingat dua2 blh pergi jauh .. xtau camtu rupa draw ppua
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 8-7-2017 08:56 AM
Yg tu laa.. haahhaha...      

Sabarjelaa si gf Rafa tu..

Tapi x nmpk plak kelibat GF Rafa kat Wimbledon kali ni...kat player box tu muka uncle Toni dgn Moya aje yg kelihatan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 8-7-2017 09:12 AM
Alahai vika vs simona nanti eh 4th round.. ingat dua2 blh pergi jauh .. xtau camtu rupa draw ppua

Unfortunate draw for both of them..tapi i nak Vika menang la..kalau u perasan Vika dah kurus sikit la lepas beranak ni. Nampak cantik bila kurus.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2017 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 8-7-2017 01:23 PM
Tapi x nmpk plak kelibat GF Rafa kat Wimbledon kali ni...kat player box tu muka uncle Toni dgn Moy ...

Tgu masuk 2nd week kot baru awek dia dtg.. sekali dgn Mak & adik Rafa kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2017 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 8-7-2017 01:25 PM
Unfortunate draw for both of them..tapi i nak Vika menang la..kalau u perasan Vika dah kurus sikit ...

Ha ahh mmg nmpk slimmer la si vika..

Teruk berjaga malam menyusu baby kot..

Klu dia juara jadilah macam Clijters kan..

I kinda feel for Vika sbb selalu je drawn sama qtr dgn Mektam Rena n Mektam Rena menang..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 8-7-2017 05:25 AM
Unfortunate draw for both of them..tapi i nak Vika menang la..kalau u perasan Vika dah kurus sikit ...

Vika mcm dah hilang banyak muscle. Breastfeeding la tu, kurus giler. Nampak panjang sangat.

Rooting for her all the way to final. Iols suka dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian Rafa.. Malu ya! Bila bukak baju org sorak. Acik acik brits mmg camtu perangai diaorg. Sbb brits ramai tak handsome

Fognini ni.. Frust tul la. Dah boleh heret 5th set , tapi
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 8-7-2017 02:16 PM
Ha ahh mmg nmpk slimmer la si vika..

Teruk berjaga malam menyusu baby kot..

She was so unlucky kann..selalu kena draw dgn mektam...i bukan fan Vika tapi will be happy kalau dia masuk final atau menang Wimbledon kali ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 8-7-2017 02:59 PM
Sian Rafa.. Malu ya! Bila bukak baju org sorak. Acik acik brits mmg camtu perangai diaorg. Sbb brits ...

Acik acik kepam brits sama level rupanya dgn acik acik kepam ummah meleis ya.    

Ermm pasal Fognini, bkn ke dia injured masa nak masuk set ke4..masa dia kalah set ketiga i terus tutup tv, mata tak tahan dah nak tido.  

Anyway, mlm ni ada match best between Novak vs Gulbis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2017 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 8-7-2017 08:29 AM
Acik acik kepam brits sama level rupanya dgn acik acik kepam ummah meleis ya.     

Ermm  ...

Sama je acik acik msia dgn Brits ni
Fognini tu ankle dia ada probs sket tapi footwork still mantap. Set 4 tu dia leading 5/2 tu. Tapi sebab unforced errors byk sangat plus masa tu dia dah takda challenges left.
Siap buat mistake lagi masa dah leading 40/30 dia pegi challenge padahal no challenges left. Lepas tu terus kelaut dah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2017 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2017 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulan replied at 8-7-2017 11:56 PM
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1345260365592622&id=222913534493983

Hahahah..  b ...

Haters will always haters, susah nk ubah yg itu.
Haha, mcm i hater tegar Murray tp kalau dia main bagus mcm last year i still give him a credit..tp kalau main mcm taik dan menang sbb harapkan lawan buat UE, terima la kutukan drp i..Hahahaa

Ujian sebenar Nadal ialah di pusingan keempat nnt lwn si Muller...sgt risau dgn matchup ni sbb Muller mmg really damn good on grass..hopefully Nadal menang.

Most of the matches hari ni sgt membosankan + tak boleh nak fokus sgt sbb tgh pulun utk persediaan my sister wedding esok. As usual, esok takde match sbb secara tradisinya no match during middle of the sunday in Wimbledon. Jenuh la nak tunggu isnin pulak dan byk giler match yg best nanti di pusingan keempat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2017 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 8-7-2017 04:43 PM
Sama je acik acik msia dgn Brits ni  
Fognini tu ankle dia ada probs sket tapi footwork stil ...


Seriously dia leading 5-2 set keempat..bongoknya Fognini, pls la dan cukup2 la jadi brainless ballbasher. Tak boleh terima bila tgk player gifted the set or match mcm tu aje. Murray selamat kali ni, harap2 lwn dia lepas ni boleh heret dia sampai 5 set..kasi dia penat sikit sblm masuk qf.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2017 02:57 AM | Show all posts
cyclops_psycho replied at 8-7-2017 06:42 PM
Seriously dia leading 5-2 set keempat..bongoknya Fognini, pls la dan cukup2 la jadi brainless ba ...

ya...5/2. bayangkan la camne Murray merempit sampai menang 7/5.tak boleh harap betul si Nini ni!
lagilah meruap ruap kebencian kat Murray tu kan
anggap jelah Fognini tu penat jaga anak malam2
baru 6 weeks ago jadi father. bangun malam tukar diapers,buat susu katanya.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096375s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list