Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12191
View
234
Reply

Dia Buat Lagi, Kali Ini Hadiahkan Tunang Honda Civic Pula! Bulan-Bulan Siapa Bayar? Netizen Tanya

[Copy link]

Author: Leha_Janda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2017 05:20 PM | Show all posts |Read mode

Dipetik daripada OH BULAN
June 19th, 2017 | by Shafika

suprise-671x377.jpg
Pasangan Syafiqah Aina dan Hafiz Mahamad bukanlah baru diperkatakan netizen. Dulu pernah viral apabila Hafiz Mahamad suprise kekasihnya naik limousine. Kali ni suprise beli kereta wei! Untungnya Syafiqah Aina kan..
Tapi korang jangan la pulak tag pasangan korang tau. Lain pasangan lain caranya. Ramai juga netizen tertanya tanya, kalau belum kahwin pun dah hadiah kereta. Dah kahwin dapat apa pulak? Kelakar pun ada. Macam macam lah..

Dapat kereta pulak kalini
twitter.png

Suprise kali ini jadi viral lagi di twitter. Memang ramai juga yang komen. Tapi paling admin kelakar bila masing masing tertanya-tanya apa suprise tahun depan bila dorang dah kahwin. Yelah belum kahwin dah beli kereta. Belum kahwin mestilah lagi mahal kan?
Setiap orang ada cara menilai kebahagiaan masing masing. Kebahagiaan bagi saya bila dapat membahagiakan orang sekeliling saya, terutamanya family & tunang yang akan saya jadikan yang halal untuk saya dalam beberapa bulan sahaja lagi. Setiap orang ada cara masing masing, ini cara saya. Kebahagiaan, kejayaan bagi saya bila saya dapat melihat mereka ini senyum & menangis kegembiraan
Saya tak memewahkan pasangan saya, bahkan saya membalas jasa si dia & mengajar dia untuk sentiasa buat yang terbaik & sentiasa berdikari tanpa mengharapkan orang lain. Family, kawan, mereka sahaja yang tahu. Saya tak boleh tutup mulut semua orang dengan apa yang saya buat
Dapat jet kut
sa2.png

dapat-apa.png

Macam macam la komen korang, ada pulak yang tanya kereta tu bayar cash or bulan bulan. Haha. Curious dia tahap apa dah. Admin terhibur kejap.
bayar.png
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:33 PM | Show all posts
masalahnyaaa  retis ke?????  

momod tolong pindahkan ke bod personaliti media sosial laa...ehhh diorg ni socmed seleb kah???

TT janganlaaa bimbooo sangattt kalo nak buka thread pun ...

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa diorg ni? Yg mana satu yg retis?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah ler
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yus?? X knal langsung...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:39 PM | Show all posts
lantak la dik akak x kesah pn janji ko mencapub tu bkn dr hasil jual bontot atau menipu org kg suh join mlm ke apa ke

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yuuuussss???? Tak kenal & tak hingin nak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Who cares:
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sape ni sape ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoooaaaayusssssss. Xkenal.  Nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:48 PM | Show all posts
Mambang2 mane nihhh???
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Who rrrr yussss ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
who the hell cares
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dh tua kang kuar ayat,"ko nmpk aku mengangkang ke memuda dlu".btw...x kenai pon...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
spesis attention seekers jgk ni

#takdengki
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:00 PM | Show all posts
siapa ni? artis? instafamous?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafizmahamad is soooo hot!
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahhh beli honda pulakk? Adoii.. bile menkome nk kawen ni.. bersuwit sawit kemain, kawennya idokk..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:09 PM | Show all posts
Siapa diaorang ni sebenarnya ? ==
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:09 PM | Show all posts
sheqim replied at 19-6-2017 06:07 PM
Lahhh beli honda pulakk? Adoii.. bile menkome nk kawen ni.. bersuwit sawit kemain, kawennya idokk..h ...

laa yeke tak kahwin lagi ingat da kahwin --
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis mana ni? Muka xglamer pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa pulak ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2017 06:18 PM | Show all posts
Tukul.Besi replied at 19-6-2017 06:01 PM
Hafizmahamad is soooo hot!

Hot ke sis biase je iolss tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Leha_Janda replied at 19-6-2017 06:18 PM
Hot ke sis biase je iolss tengok.

Dah tgk ig dia ke blom? J suka gambar shirtless dia. Very my taste  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari awal awal hafiz ni nak tunjuk sweet spai over. Aku rasa skrg ni dia buat more utk show off sweet instead of appreciate minah ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062987s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list