Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
29192
View
587
Reply

fesyen hajah hauk @ swarovski night

[Copy link]

Author: surgayah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-7-2017 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
ketahian apekah baju si hajah hauk ni??? seluar senam adidas pasar malam padankn dgn baju bulu2 ni? ni pesyen apa??? kak Sur dh ketuk pintu thread hajah yg tingkel2 tu, tinggi nau pagarnya, maap la ye bukak benang baru. baidewei, had sblh hajah tu cam ahmad maselan plak nmpk
IMG_3931.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaaaa
mcm balut dgn karpet pun ade
lantok kamu lah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Amoi sebelah tu cantik!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Husnuzon. Sejuk kot tu yg kena pakai baju tebal. Kat mana event ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dari dulu pun pesen dia mmg hauk kan

Yg mcm bezita dragonball, yg baju pink ketat sendat nak mampos kat AME taun berapa tu..haukk

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lexania replied at 5-7-2017 11:45 PM
Amoi sebelah tu cantik!

Cantikke?   typical jinjang tepek mekap berkati
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aqua_marine at 5-7-2017 11:55 PM

hajjah situ sana sini..

wow, mendunia betul hajjah skrg ye

jgn mcm2 ye chuols, beliau pernah menang award artis wanita paling bergaya Eh! tau. Sebab taste fashion dia memang agak lain drpd yg lain..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni baju designer mana plak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
adm7 replied at 5-7-2017 11:49 PM
Cantikke?   typical jinjang tepek mekap berkati

Cantik ler for a typical jinjang. Yg non jinjang pun mekap berkati jugeks ada yg cantik ada yg tidak. Just my 2 cents ya jgn marah.    . Btw klu tgk dlm gmbr ni memang agak hodoh jugak pants hajah tu. X tau la klu secara live.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sorg je pakai cmtu org lain relax je
Suar dia mmg tarap track bttom yg takde zip tu hahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawaknya seluar hajjah mmg sebijik seluar PJ i masa sekolah cuma bezanya warna je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bru iols nk tnye psl sluar hjh..pelik naww mcm sluar pj sekolah dlu dlu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba lg jah...gud try..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena tgk gambar dia kat meja makan. Omg... macam makhluk asing yg hodoh dan bodoh among beauties and classy human. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Loginlogoff at 6-7-2017 12:03 AM

Rare sgt fashion hjh..sejuk ye jahhh meols plak rs malu bila tgk hjh duduk dklgn geng2 yg wayy classy dressing...
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:05 AM | Show all posts
Baju dia dah nampak macam karpet bulu bulu kat rumah I
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ce closed up kat sluor tu. Musykil i bila uolsss kata sluar pj
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdg smpai terfikir..hajah ni ada x tgk cermin lepas dia bersiap??
Sluar tu..ohhmaiii dh sebijik sluar senaman anak aku pi skolah stiap hari yg ada waktu pendidikan jasmani..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:09 AM | Show all posts
lg kita kutuk lagi murah rezeki hajjah, dh tu kita tutup je cari forum 10 tahun nanti kita tengok hajah semula
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 6-7-2017 12:09 AM
lg kita kutuk lagi murah rezeki hajjah, dh tu kita tutup je cari forum 10 tahun nanti kita tengok ha ...

Tapi taste fesyen dia selalu hauk la uols

Takleh lupa baju pink sendat kat AME tu  
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KucingBiru at 6-7-2017 12:16 AM

Aku ni jarang la nak masuk campor kat benang lopa... tapi kali ni tak boleh tahan       .

Lopa dah macam bik mama tgh naik sheikh tgk berlian 24 jota. Ni baru jumpa crystal... kalau betul2 jumpa real diamond 24 jota bagaimanakah.

  dgn target putera yestana... sebijik wei bik mama. Kekekeke..

Baju dia ni macam labcoat yang kena lilit bulu murah daiso. Hahaha. Geng ponen buat doll show punya baju nampak more classy. Haha  
20170706_001034.png
20170706_001056.png
20170706_001117.png
20170706_001140.png
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejuk tu. Sian dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:19 AM | Show all posts
KucingBiru replied at 6-7-2017 12:15 AM
Aku ni jarang la nak masuk campor kat benang lopa... tapi kali ni tak boleh tahan       .

L ...

I tengok gambar yg 2nd last, I terpikir, nasib bukan warna hijau. Kalau x dah macam pokok christmas
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ikea karpet ke tu haj
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063548s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list