Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
3498
View
39
Reply

Hari-Hari Mak Aku Suap Aku Makan. Meremang Bulu Roma Dapat Tahu Sebenarn

[Copy link]

Author: black-shirt    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-7-2017 02:56 PM | Show all posts
Ipo replied at 10-7-2017 12:46 PM
ya??
patutlah kawan saya dulu, jugak radiographer
dia cakap, nampak macm jarum kecik kat dagu d ...

yup kaka ipo, mmg die nmpk jarum halus and pendek je. mostly radiographers yg ade pengalaman diorg dah tau tu susuk, tapi ade jugak yg tanye sekadar nk confirmkan, yela yg dtg buat xray tu of cos ade sakit kat tmpt yg berkenaan kan. utk elakkan ade sebarang foreign bodies (unidentified material) dlm badan, tu yg diorg tanye. tapi diakui, yg pakai susuk kat muke, mmg org akan tertarik je nk tgk muka die , pengakuan radiograpgher sebelum susuk dijumpai melalui xray
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 03:16 PM | Show all posts
"dia cucuk tang mana.? dia cucuk tang sini..tang sini.... "
teringat citer bujang lapok...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 04:27 PM | Show all posts
seeri_7843 replied at 7-7-2017 09:02 PM
Sampai ke sudah aku tak jumpa pun cerita hantu mak yg suapkan anak nye makan tu

.same
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2017 01:15 PM | Show all posts
CardiGans85 replied at 10-7-2017 09:54 AM
Yes..blaku dlm my circle of family. Mesti kena buang dl dgn perawat islam yg bkaliber or klu bole  ...

boleh tolong cerita ilmu sireh pinang tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2017 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsenget replied at 11-7-2017 01:15 PM
boleh tolong cerita ilmu sireh pinang tu apa?

Maaf la..kurg pasti ttg ilmu ni cuma setahu sy biasanya di ambil utk kkuatan diri utk lwn makhluk2 ghaib gak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2017 06:45 PM | Show all posts
Susuk ni selagi ada permintaan, selagi tulah ada amalkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 11:39 AM | Show all posts
betul2 misteri ni...
makan bersuap tu xde dlm citer...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 11:43 AM | Show all posts
sekel replied at 10-7-2017 01:27 PM
pernah juga ngk kekawan pakai susuk

biasa tang muka lh dia org masukkan susuk tu

eeee..berani nya
setakat nk nmpk lawa utk apa..
boleh ke mana pun...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 02:25 PM | Show all posts
so, mne cter suap mkn tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2017 11:58 AM | Show all posts
sekel replied at 7-7-2017 02:09 PM
susuk waktu x-ray boleh nampak tak ?

boleh weh
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2017 12:49 PM | Show all posts
nipskacang replied at 10-7-2017 02:56 PM
yup kaka ipo, mmg die nmpk jarum halus and pendek je. mostly radiographers yg ade pengalaman diorg ...

curious ni nak tahu
lepas radiographer nampak jarum aka susuk tu
kena buang ke tak?
ke biar je...tak effect prosedur scan, x-ray
macam kawan akak tu, dia just ambik x-ray je
then beritahu doktor for the next step/procedure

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2017 01:42 AM | Show all posts
seeri_7843 replied at 7-7-2017 01:02 PM
Sampai ke sudah aku tak jumpa pun cerita hantu mak yg suapkan anak nye makan tu

Samalahhhh.. Scroll 2nd time pon tetap tak jumpa.

I masuk sebab tajuk menarik. Ala2 cerita 'Mama' gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Een teringin nak tau.. sape2 yg terbukak hijabnye ni.. kalau dia nampak pemakai susuk ni.. dia akan nampak muka yang cantik ke @ yg asal? Ada siapa2 tau ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tajuk tu buat pelaris jer...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada sedara ni..katanya dia ada pakai ilmu kebal..tu susuk jugak ke? Dia ckp benda tu mcm dibalut dgn kulit rimau..ambik drp org kat sempadsn siam. Dia kata sejak dia sakit parkinson, dia tetjumpa ada seseorg kat spital yg tau dia ada guna ilmu kebal ni..so org tu nasihatkan supaya dia buang benda tu. bila buang, org yg tlg ubatkan dia sudah belot..sampul kulit rimau tu diambiknya..isi konon dah buang..jd sekrg dia diganggu dgn makhluk2 ni..aku masa dengo dia bercerita tu, terus peluh jantan tina merecik..rasa bdn seram sejuk panas dingin semcm je
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054113s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list