JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
70310
View
1372
Reply

DENDAM AURORA [Astro Prima: Nabila Huda, Ungku Ismail]

[Copy link]

Author: melnanzz       Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2017 03:32 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 7-9-2017 02:31 PM
tak subahat ke?
bukan Haikal bincang2 ngan
pegawai bank tu pasal RM3juta?

tu haikal bincang utk keluarkan duit berapa dr bank ...sbb kan takleh keluar duit byk2 dr bank...nnt bank kuiri ...hatta in real life pun ... hehee..

sekali pegawai bank tu pun jahat ...konspirasi dengan putrri
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 04:02 PM | Show all posts
sjwma replied at 7-9-2017 03:05 PM
Baju aurora semua nabila huda yg sediakan sndiri..ade terbaca artikel..dia habis  ribuan ringgit jgk ...

imej bini org kaya kot.. tp sbijik pesen2 zaman saloma...

kalau nk kata kembali ke zaman dlu.. org lain elok jek pakai moden zaman skarang...

tp seriusly fashion dia pelik...

sebelom kawen comot2 gitu..
pas kawen macam saloma..


susahnya nk puaskan ati penonton..hahahha

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 04:05 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 7-9-2017 03:32 PM
tu haikal bincang utk keluarkan duit berapa dr bank ...sbb kan takleh keluar duit byk2 dr bank...n ...

tembak jek sekali pegawai bank tua tu... hahahah

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 04:11 PM | Show all posts
alamak .. byknye watak jahat.. si suspen..kite x sabar la nk tau sape bapak aurora tu.. uolss bca kat mana sinopsis cite ni..nk layan jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 04:12 PM | Show all posts
x masuk dek akal..bila pegawai bank tu jugak  jadi penjahat..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
shahima0909 replied at 7-9-2017 04:11 PM
alamak .. byknye watak jahat.. si suspen..kite x sabar la nk tau sape bapak aurora tu.. uolss bca ka ...

cari Le tre rose di Eva dia dlm bahasa itali..nnt translate ke english..tp ayat dia agak terabur sikit..kena fahamkan betul2
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 7-9-2017 02:31 PM
tak subahat ke?
bukan Haikal bincang2 ngan
pegawai bank tu pasal RM3juta?

Ohh lupa pulak scene tu hehe. Tulah x faham gak, subahat ke x kena tgk harini. Aurora kena tembak uwaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nih apahal rumah rogers tuh sepah2 macam keadaan asal dia balik.? Ke aku yang salah tengok nih?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MizzNaza replied at 7-9-2017 06:28 PM
Nih apahal rumah rogers tuh sepah2 macam keadaan asal dia balik.? Ke aku yang salah tengok nih?

Kann..kata dr azam dah beli & dah tinggal pun situ.camne adriana boleh menyorok kat situ lg then perabot2 sume still bertutup kain
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ape sebnarnye kes rumh rodgers ni dulu, crita ni  menarik sbb byk kena bpikir wlaupun abil yg i hrpkn mnjdi penyeri dh brtukar mnjdi saloma
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 07:29 PM | Show all posts
masterudeng82 replied at 7-9-2017 10:20 AM
Lelaki yang beli rumah Rogers tu Zack Kool. Episod pertama dulu ada mention tahun 2000 lepas tu tunj ...

oh thank you sbb sudi jawab persoalan i pasal sape dr.azam & anak2 michael tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
amoyfazna replied at 7-9-2017 06:49 PM
Kann..kata dr azam dah beli & dah tinggal pun situ.camne adriana boleh menyorok kat situ lg then p ...

Siap daun kering pelepah daun kelapa pon ada balik. Apakah sangat kannnn?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 7-9-2017 07:29 PM
oh thank you sbb sudi jawab persoalan i pasal sape dr.azam & anak2 michael tu

Most welcome dear..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 08:39 PM | Show all posts
amoyfazna replied at 7-9-2017 06:49 PM
Kann..kata dr azam dah beli & dah tinggal pun situ.camne adriana boleh menyorok kat situ lg then p ...

konti lari kaa....adrina menyorok citu lagi???

meols tak sempat nak tgk ptg tadi
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 08:39 PM | Show all posts
dendam saloma .....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Perasan tak tokei (mak hayam) pub tempat Laura dtg apply jd singer adalah tokei yg sama dlm Lara Aishah tmpt Bella keje  
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 08:07 AM | Show all posts
amoyfazna replied at 8-9-2017 01:19 AM
Perasan tak tokei (mak hayam) pub tempat Laura dtg apply jd singer adalah tokei yg sama dlm Lara Ais ...

haah la kan.. mmg mommy yg sama..lisptik pun sama .. haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 08:08 AM | Show all posts
i tot..i sorang je yg confuse .. nape si adrina bleh nyrok dlm umh tu lg..siap ngn baby..dh bb x nagis ke.. dr n watie tu x dgr ke..hadoi..  mistake yg x patut dibuat ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 09:23 AM | Show all posts
watie & ostad tu adik badik rupanya..

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 09:24 AM | Show all posts
MizzSyasya replied at 7-9-2017 06:10 PM
Ohh lupa pulak scene tu hehe. Tulah x faham gak, subahat ke x kena tgk harini. Aurora kena tembak  ...

Dah kena tangkap dah pegawai bank tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043872s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list