JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
67414
View
1372
Reply

DENDAM AURORA [Astro Prima: Nabila Huda, Ungku Ismail]

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-9-2017 09:36 AM | Show all posts
MarissaOberlin replied at 18-9-2017 11:23 PM
Sebab drama ni adaptasi 3 season telenovela itali tu. Each season plot lain-lain. Tapi bila adapta ...

itu la.. dia kasi lamsam terus 100 episod..

sudahnya macam makin sendu...  selalu kalau miss,... lunch hour repeat kat ofis...
sejak2 ni malas... sabtu tu kalau sempat tgok la.. kalau tak... babaiii...

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaOberlin replied at 18-9-2017 11:27 PM
Husband I olls pun tak layan drama ni. So I olls layan sorang2 je la. Tetibahhhhh

Tetiba kan.. untuk tak OT,  suriya tu dendam dengan haris ke aurora?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 10:35 AM | Show all posts
Dh kuar envelop rahsia psl bapak aurora .. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 19-9-2017 12:09 AM
Beach betul watak si maziah ni mengalahkan aurora plak. Lps sorg2 dia suka. Dan2 plak suka si philip ...

lps sorng2 kn.. haha.. tp maziah tu brcinta la ngan sapa2 pun mmg nmpak tk ssuai je sbb dia tu nmpak mcm kakak2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 02:02 PM | Show all posts
hawa kata dr azam mandul tp ada je anak. lupa lak nama anak dia dlm cita ni.
nenek hawa kalau bagitaukan senang..xdelah aurora sibuk nak cari pembunuh dr azam. ayoooo
hawa pun dah amanahkan utk bgtau aurorakan.

haris dah mula nak masuk perangkap suriya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:00 PM | Show all posts
Citer ni makin mengarut tp sbb nak support nabila huda punya pasal, iols pun hadap je. Dah lah wardrobe Aurora ke laut. Plot bersepah. Orang jahat ada tujuh nyawa.

Iols rasa sub plot paling best and dramatic is kisah cinta Neesa and Reza. Sadis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2017 03:35 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 19-9-2017 03:00 PM
Citer ni makin mengarut tp sbb nak support nabila huda punya pasal, iols pun hadap je. Dah lah wardr ...

kann... antagonist utama punya lah liat nyawanya.
Secondary characters, pukul kat belakang je dah mati.....
Apepun still layan jugak... almost half way dah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:39 PM | Show all posts
melnanzz replied at 19-9-2017 07:35 AM
kann... antagonist utama punya lah liat nyawanya.
Secondary characters, pukul kat belakang je dah ...

Tulah pejam celik dah 40episodes. Cuma iols frust sbb katanya cerita ni original and tak based on novels mcm drama bbnu katanyahhhh. Sekali hauk juaaaa jalan cerita.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2017 03:41 PM | Show all posts
masterudeng82 replied at 19-9-2017 09:39 AM
Tetiba kan.. untuk tak OT,  suriya tu dendam dengan haris ke aurora?

Masa Aurora pengsan depan rumah Rogers, bunyi macam Suriya dendam kat Aurora.
Tapi lately ni nampak dendamnya lebih kepada Harris.
Maybe she got vendetta to both Prima dan Terra.


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
asampodeh replied at 19-9-2017 01:01 PM
lps sorng2 kn.. haha.. tp maziah tu brcinta la ngan sapa2 pun mmg nmpak tk ssuai je sbb dia tu nmp ...

Haah sheols nmpk kertu maybe sbb penampakan gigi kot. Mmg xberapa sesuai ngan sape2 pn dlm drama ni esp aedy ashraf tu dlu

Meols rindu zaman mcs. Citer mcs takde la sehauk ni kan? Iols ingat uols la yg slalu bg spoiler eps mcs dlu2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols syak bapak aurora ungku azhar voleyyy n putri adrina tu cuma anak angkat je
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dendam arora ke dendam si suriya citer ni,pening mak aihhh.last2 malas dh layan..bca updet kt sini je.penat membebel dpn tv layan drama  ni.bosan to da max scene maziahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 19-9-2017 03:49 PM
Haah sheols nmpk kertu maybe sbb penampakan gigi kot. Mmg xberapa sesuai ngan sape2 pn dlm drama n ...

Tok sahreza sesuai kot...hekhekhek
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit pulak hati tengok Suriya tapi lagi sakit hati bila di katakan Haikal paling hensem dalam citer ni..adoii..hensem lagi Hakim dan Haris..kenapalah tak amik Syukri Yahya je jadi watak Haikal..mcm sesuai je kalau dia jadi adik beradik Hakim dan Haris ni or Shah Jaszle versi kurus..lama tak tgok SJ berlakon watak antagonis..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 07:17 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 19-9-2017 03:39 PM
Tulah pejam celik dah 40episodes. Cuma iols frust sbb katanya cerita ni original and tak based on  ...

Mana de original chuols ...sah2 citer ni adaptasi telenovela italiano...... heheehee


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 10:17 PM | Show all posts
kakasotong replied at 19-9-2017 03:49 PM
Meols syak bapak aurora ungku azhar voleyyy n putri adrina tu cuma anak angkat je

dalam drama asal memang ungku tu bapa aurora. tapi yang tak bestnya last2 nanti aurora tu mati
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 09:19 AM | Show all posts
qqOfficial replied at 19-9-2017 11:17 AM
Mana de original chuols ...sah2 citer ni adaptasi telenovela italiano...... heheehee

Iols tahu tapi Ungku pernah keluar statement yang citer ni original. So iols assume original sbb storyline bukan dari novel.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 04:18 PM | Show all posts
sjwma replied at 19-9-2017 06:22 PM
Sakit pulak hati tengok Suriya tapi lagi sakit hati bila di katakan Haikal paling hensem dalam citer ...

dialog tu mmg kelakar...haikal tu hensem katanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:47 AM | Show all posts
watak Marzia tu nampak kertu sgt pd mata aku ...x padan dgn hero yg match dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Citernya dah makin mengarut... Tp terpaksa follow sbb dah follow dr mula. Lg pon suka the si hariz n Aurora..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2017 08:39 AM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 19-9-2017 03:39 PM
Tulah pejam celik dah 40episodes. Cuma iols frust sbb katanya cerita ni original and tak based on  ...

Citer ini termasuk bukan ori, sebab ciplak/adaptasi daripada telenova Itali "Tuscan Passion"

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2017 06:36 PM | Show all posts
Napa ustaz tu bgtau ..nenek octavia kena bertaubat???apakahh sheols jahat sperti maktok muda2 dulu....huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2017 06:36 PM | Show all posts
Harris dah strt menjengkelkannn...hahaaaa

Nnt baby hawa kena rampas dgn harris...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2017 10:40 PM | Show all posts
I olls dah banyak miss ni.
kat youtube tak full. sis kecewa
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2017 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Apsal haris ni bangang sangat? Dah si aurora tu suruh baca sms tu ko taknak baca. Pastu nak tuduh bukan2. Haris ni dengan haris titian cinta dua2 annoying
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list