Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11286
View
227
Reply

Aww Memang Taste Katanya! Datuk Vida Dah Kenalkan Jejaka Eropah Itu Kepada Kelua

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2017 12:39 PM | Show all posts |Read mode
Wah untunglah bila Datuk Vida mengakui sudah pun dirisik oleh seorang jejaka Eropah untuk menjadi suaminya.


Memetik Mstar Online, Vida mendedahkan jejakan berusia awal 30-an itu sanggup datang jauh semata-mata untuk berjumpa dengannya di Ipoh, Perak.


Malah, lelaki yang dikatakan mirip David Beckam itu sudah pun dikenalkan kepada keluarganya. Wow, advance gitu!


"Kami sudah kenal beberapa bulan. Sebelum ini kami hanya berhubung melalui telefon tapi hari raya baru-baru ini saya jemput dia untuk datang beraya di rumah.

"Terkejut jugalah sebab tak sangka dia sanggup datang dari jauh. Dah alang-alang, saya perkenalkanlah dia dengan ahli keluarga saya," katanya.






Bukan itu sahaja, Vida berkata lelaki tersebut mempunyai semua kriteria sebagai suami idamannya. Pendek kata memang dia punya taste!


"Dia ada segalanya... kacak, bermata kelabu, rambut blonde, muda, bergaya dan seorang ahli perniagaan. Saya boleh katakan dia ada iras-iras David Beckham," ujarnya lagi.


Pun begitu, pengasas kosmetik ini tak mahu terburu-buru dan masih dalam proses mengenali antara satu sama lain. - CARI

Foto: carian internet

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:41 PM | Show all posts
ayam mee...ayam...ayam...ayam...mee
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
McM lawa pula acik ini dkt gambar baju hitam tu..kalai heshe kurus mesti come asalkan mulimut terkatup..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:44 PM | Show all posts
like seriously vida??????
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp2 btemu jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 12:50 PM | Show all posts
mamat nigeria lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:00 PM | Show all posts
tepek lah gambar dia DSV
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:03 PM | Show all posts
#pastisenak
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:05 PM | Show all posts
untungla dsv
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:08 PM | Show all posts
hrp2 jgn jenis mencelup sana sini.. x psl2 penyakit plk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorra2411 replied at 7-8-2017 01:00 PM
tepek lah gambar dia DSV

Betul uolss..

Tepek gambar, kalau track record bf dsv tak okay harus cepat dapat info.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:21 PM | Show all posts
u go girl
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunjuk la muka kekasih hati tok diva oiii. Ke propa je ni.

Cc @ctnorpropa
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:25 PM | Show all posts
muka bley adjust janji RM berkepuk dan bley pakai prada loafer gitewww...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:25 PM | Show all posts
serious ke???? ................
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:25 PM | Show all posts
serious ke???? ................
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow congratulations kak vida...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:39 PM | Show all posts
jangan jadi macam pekimon pulak sudah la

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:41 PM | Show all posts
all da best tok vida.....  
meoowww
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:43 PM | Show all posts
tula..jangan scam dahla..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nk gak tgk gmbrnya.. nak tau gak tasty ke idok..

btw, iols ada tgk video concert syahrini mse dsv dijmput naik stage.. lawak gler..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:45 PM | Show all posts
harap2 bkn scam laa yea...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Da berbulan knl? Maknenye sebelum sheols menjanda la eh?? Ke lps dah jd janda? Knl kt ner uols?? Konfemla kan bkn jodoh.net
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:49 PM | Show all posts
Jangan delusional macam pekin dah la
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:55 PM | Show all posts
semoga berjodohan dsv
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051504s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list