Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10744
View
2482
Reply

PRODUCE 101

 Close [Copy link]

Author: syue86       Show all posts   Read mode

Post time 16-8-2017 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 03:55 PM
bukan jaehwan..yg lg satu vocal power tu..seung woo ek?
aku lupa dh nama2 ni..mamat ni yg dpt 1st ...


Ohh Sewoon kan? i suka dia sedih sgt dpt top 12 je dia...  
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 03:59 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 03:55 PM
bukan jaehwan..yg lg satu vocal power tu..seung woo ek?
aku lupa dh nama2 ni..mamat ni yg dpt 1st ...

jung sewoon...heols pun bakal debut as solo

Update: Jeong Sewoon Confirms Debut Date And Album Details

Jung Se Woons official debut date has been confirmed as August 31. Furthermore, his debut album will be separated into two parts featuring songs produced by famous producers including Primary, Groovy Room, Brother Su, MIND U, Duble Sidekick, and more. Some tracks will feature artists like Sik-K and Yoo Seung Woo.
Check out the release schedule below!
Updated August 5 KST:
Starship Entertainment has released a teaser photo for Jung Se Woons upcoming debut!
In the photo, Jung Se Woon appears to be hard at work on writing and composing music in a studio. A previous teaser dropped earlier this month hinted at the producers who would be collaborating with him on the album, including Primary, Groovy Room, Brother Su, MIND U, Kiggen, Duble Sidekick, and Joombas. The album will also feature artists such as Sik-K, Yoo Seung Woo, and Kwang Hyun.


credit soompi

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:00 PM | Show all posts
Jaehwan main vocal,main visual,main dancer segala main dia mengaku..hakikatnya main vocal saja heols layak..eh lagi satu main joker..haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:00 PM | Show all posts
DainaEli replied at 16-8-2017 03:58 PM
Ohh Sewoon kan? i suka dia sedih sgt dpt top 12 je dia...

ha!die ni calm giler kan?
org komen la pape die rilek je
aku nk sgt tgk die marah...
maaf aku susah sket igt nama
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 04:00 PM
Jaehwan main vocal,main visual,main dancer segala main dia mengaku..hakikatnya main vocal saja heols ...

Hahaha sengal kan dia. Tengok dkt Weekly Idol tu kemain semua Main dia nak jadi haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:02 PM | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 03:59 PM
jung sewoon...heols pun bakal debut as solo

Update: Jeong Sewoon Confirms Debut Date And  ...

wahhh die ni mmg patut debut solo..grup no no no
pastu die ni calm jek...lantak la org huru hara kt die ke ape
aku suke tgk die handle dongho sexy bandit
tp pd aku suara die bese2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 03:59 PM
jung sewoon...heols pun bakal debut as solo

Update: Jeong Sewoon Confirms Debut Date And  ...

Bagusla finally heols debut.. Kesian sejak KPop Star lagi heols da menunggu nak debut.. Finally happen yeayy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:03 PM | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 04:00 PM
Jaehwan main vocal,main visual,main dancer segala main dia mengaku..hakikatnya main vocal saja heols ...

berangan la jaehwan tu..suh menari trus tunduk kepala tgk video sdri
bangga ngn die sbb independent artist xde label pn
wonder xde org nk amik or die yg xnk ade label
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:04 PM | Show all posts
I rasa bila JBJ & Group satu lagi tu kluar mesti i jump ship sebab ramai yang iouls suka

Feberet Meouls ketika siaran
1. Jin Longgou/Jongkuk
2. Kim Jonghyun (sebab fan Nuest)
3. Hwang Minhyun (yeoboseyo~~~~)
4. Jung Sewoon
5. Park Woodam
6. Takada Kenta
7. Hong Eunki
8. Lim Youngmin

feberet tanpa alasan munasabah yang kukuh
1. Jang Moonbok - sebab masa kecoh2 dia audition dulu, i pon menyemak berforum jua
2. Lee EuiWong - Masa heouls kluar hello counsellor pon i tengok jugak
3. Lee Woojin - Semata2 sebab The East Light (meouls fans Hagang)

yang meouls paling anti - practice ala kadar semata2 sebab x dapat jadi center menyebabkan team dynamic musnah. Meluahkan yang dia betul2 perlukan centre postion sebab nak selamat padahal team lead (Eunki) lagi rendah dari heouls.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 04:00 PM
ha!die ni calm giler kan?
org komen la pape die rilek je
aku nk sgt tgk die marah...

Mmg cool giler.. Masa dorg prank dia konon2 Minki gaduh dgn Jihoon tu pun dia cool je haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:05 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 03:54 PM
laaaa...fans yg create ke?hahaha
tp bjaya juga diwujudkan..hahaha
hyun bin nk sgt jd idol wpnnnn ...

yang iols baca..company taedong tu mcm problem and tak jaga trainee sgt pun..
contohnya...masa trainee produce101 boleh balik rumah..manager company die hantar sampai satu tempat tu..pastu suruh balik sendri..malam-malam plak tu..dgn takde duit nak bayar taxi..bas takde..pastu ade lagi la kot problem ngan company tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:06 PM | Show all posts
DainaEli replied at 16-8-2017 04:02 PM
Hahaha sengal kan dia. Tengok dkt Weekly Idol tu kemain semua Main dia nak jadi haha

Jaehwan sesuai join variety show mcm Baekhyun (eh main vocal mmg geng gila2 ek)Uols ada tgk Wanna One Go boleh dia jatuh cinta dgn hantu haunted house n part they naik pirate ship guling2 iols tgk Jaehwan gelak..haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 04:06 PM
Jaehwan sesuai join variety show mcm Baekhyun (eh main vocal mmg geng gila2 ek)Uols ada tgk Wanna  ...


Semua variety show yg ada wanna one ni Iols tgk haha obses sgt haha

Mmg kelaka sgt Jaehwan dlm Wanna One Go tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:10 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 03:57 PM
onggggggggggggggggggggggggggggggggg
cantik sgt kulit ko ye!jeles ahkak!


Pure Korean,Kang Euigeon,tukar sbb knetz susah pronounce nama betul heols

Q: Did you change your name because you can't pronounce your own name?

Daniel: It's the opposite. People around me can't pronounce my name in the right way and it was very stressful. They call me Eugunie~ Eugunie~.. In fact, even my father can't pronounce my name well


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:10 PM | Show all posts
azimodin replied at 16-8-2017 04:04 PM
I rasa bila JBJ & Group satu lagi tu kluar mesti i jump ship sebab ramai yang iouls suka

Feberet  ...

kali ni mcm byk yg praktis ala kadar lepas xdpt jd center..
heiii...nk je aku sekeh kepala sorg2..
ko jd center ke idok klu fans xsuka xjalan pnnnn
ko tgk je la si Kim Samuel tu..ape jadi?

pastu byk kontroversi kan
aku nyampah si mamat yg melawan ckp cikgu vokal tu
yg last2 kena tendang sbb ade kes sex assault
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:11 PM | Show all posts
DainaEli replied at 16-8-2017 04:05 PM
Mmg cool giler.. Masa dorg prank dia konon2 Minki gaduh dgn Jihoon tu pun dia cool je haha

tertaste skjap kt jihoon ms die marah..ehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:11 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 04:02 PM
wahhh die ni mmg patut debut solo..grup no no no
pastu die ni calm jek...lantak la org huru hara  ...

heols mmg calm je..ramai trainee suka berkawan ngan die..
masa yg dieorg tanya..kalau dieorg ade adik perempuan..dengan trainee sape dieorg nak kenalkan..
dongho jawap seewon k..sbnrnye dongho tu ok je..tak menakutkan pun.. saje je PD tu edit dongho menakutkan padehal

e0f2c93a-18f3-4a88-b5cc-edece38f4df5-4210-00000910310e7617_file.gif
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:12 PM | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 04:05 PM
yang iols baca..company taedong tu mcm problem and tak jaga trainee sgt pun..
contohnya...masa tr ...

ya Allah kesiannnnnnnnnya diorgggg
dh la taedong tu muke kesian
korea tu dh la jauh2 ye bila nk bjalan
padan penah tbaca artis mn tah ms trainee
xsempat kejar train die tido bwh tangga

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:13 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 03:58 PM
hahahaha..aah versi model..
i klu buka benang dibenarkan kutuk n puji uols..
aku xbley blah die  ...

bwk beg kuliah pon hensem

uols boleh je nak hencap iols bkn sasaeng fan gituhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:14 PM | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 04:10 PM
Pure Korean,Kang Euigeon,tukar sbb knetz susah pronounce nama betul heols

Q: Did you chang ...

huh!mmg susah nama ko daniel
mujur ko tukar..hahahahaha
aku tsuka ms die volunteer ajar menari tu..tasty sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:16 PM | Show all posts
DainaEli replied at 16-8-2017 04:08 PM
Semua variety show yg ada wanna one ni Iols tgk haha obses sgt haha

Mmg kelaka sgt Jaehwan ...

iols start suke tgk jaehwan sbb tgk wanna one go tu la
actually perangai die lebih kurang je dgn dongho..sbb tu minhyun boleh masuk&terima perangai jaehwan tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:17 PM | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 04:11 PM
heols mmg calm je..ramai trainee suka berkawan ngan die..
masa yg dieorg tanya..kalau dieorg ...

sewoon tu mmg baik je aku tgk
org buat la mcm2 tp die calm je
dongho suke sgt time die pkai cream
pastu ms die sound grup daehwi psl buat adjust vocal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:17 PM | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 04:13 PM
bwk beg kuliah pon hensem  

uols boleh je nak hencap iols bkn sasaeng fan gituhh

syukurrrrrr..aku kureng thread2 yg nk memihak kebaikan je
better ada puji n kutuk..kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:18 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 08:10 AM
kali ni mcm byk yg praktis ala kadar lepas xdpt jd center..
heiii...nk je aku sekeh kepala sorg2. ...

Sam tu sebenarnya mangsa sentimen perkauman jugak sebab banyak korean yang anggap darah Amerika Latin tu cam downgrade. Dorang suka kalau kacukan kokusen. Sama macam malaysia la, bila kacukan orang puteh/timur tengah disembah ratu tapi kalau kacukan black dikecam. Kalau ifans boleh vote, i rasa Sam mmg confirm top11
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:21 PM | Show all posts
Edited by syue86 at 16-8-2017 04:37 PM

list antara yg aku suka

Kang Daniel - suka ms die volunteer ajar menari kt kelas B
Kang Dong Ho - manly sgt la ko ni..grrrrrrrr
No Tae Hyun - tersuke time menari Krump
Jeong Dong Su - sukeeee sgttt tp terkeluar plak
Jisung - hei ahujumaa nii suke ms die motivate grup die

list antara yg aku so-so

Minho - mamat yg melawan ckp cikgu tu
craker nya budak - ade smthing pelik ngn die ni bkn talented sgt pn
park jihoon - mcm cute tlebih sgt..klu perasan time die gelak, die akan cover guna tgn..cm weird

nnt tmbh lg bila ingatan pulih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053453s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list