Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10740
View
2482
Reply

PRODUCE 101

 Close [Copy link]

Author: syue86       Show all posts   Read mode

Post time 13-9-2017 03:24 PM | Show all posts
Telolet replied at 13-9-2017 03:20 PM
ohmy... kalau solo pon okay gak kot... berapa lama la gamaknya masa jellyfish amik untuk dia debut ...

OK lagi la gugudan dari DIA. X sure la brapa lama nak peram tapi at least bagi la nyanyi OST. Jellyfish kan manage Sung Sikyung so iouls mengharap Heeseok boleh di groom untuk jadi bllad singer yang bagus
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 04:38 PM | Show all posts
azimodin replied at 13-9-2017 02:24 PM
OK lagi la gugudan dari DIA. X sure la brapa lama nak peram tapi at least bagi la nyanyi OST. Jell ...

betul gak. company kenta yang nugu pon boleh dapat sampai 3 ost, takkan jellyfish nak biar je heeseok mereput.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 05:21 PM | Show all posts
Telolet replied at 13-9-2017 04:38 PM
betul gak. company kenta yang nugu pon boleh dapat sampai 3 ost, takkan jellyfish nak biar je hees ...

Jellipish kan sejenis yang x ikut trend sangat. Mungkin sebab sekarang ni trainee yang top2 berlumba-lumba debut. Dorang takut x dapat nak bersaing. Lagipon heeseok kan talented, kalau debut lambat pon xpe.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:31 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-9-2017 04:21 PM
Jellipish kan sejenis yang x ikut trend sangat. Mungkin sebab sekarang ni trainee yang top2 berlum ...

betul gak. hopefully diorang pikir untuk long term. penyanyi under diorang pon mostly berjaya je, femes gak kan.
sementara tu biarlah heeseok dipolish habis-habisan.debut nanti kompem meletop2

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:53 AM | Show all posts
Telolet replied at 14-9-2017 08:31 AM
betul gak. hopefully diorang pikir untuk long term. penyanyi under diorang pon mostly berjaya je,  ...

Polish nyanyian & other talent ok lagi.. jangan terlebih polish muka sudah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:03 AM | Show all posts
azimodin replied at 14-9-2017 07:53 AM
Polish nyanyian & other talent ok lagi.. jangan terlebih polish muka sudah

oppsss jangann hahaha. dah cukup helok dah tuu muka macam member vixx tu sape namanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:05 AM | Show all posts
Telolet replied at 14-9-2017 10:03 AM
oppsss jangann hahaha. dah cukup helok dah tuu muka macam member vixx tu sape namanya

N la tu.. iouls pulak nampak dia & Seonglee macam kacukan reowook SJ.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:03 AM | Show all posts
azimodin replied at 14-9-2017 09:05 AM
N la tu.. iouls pulak nampak dia & Seonglee macam kacukan reowook SJ.

kalau diorang mengaku adik beradik iols purcaya je
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sukebintang replied at 12-9-2017 10:32 AM
iols as peminat baru kim jonghyun aka JR baru tahu heols sbnrnye bboy..
actually before die deb ...

I mmg every week tertunggu2 nak tgk new ep Night Goblin ni.. Mula2 dulu semata2 nak tgk bias I Jonghyun je tapi lama2 jadi suka dgn semua sbb lawak dan sempoi dorg semua tu.. Concept show ni pun unik tak macam lain.. Suka tgk Jonghyun dlm ni sbb terserlah betapa innocent dan babynya dia haha sbb dlm PD101 dah terbiasa dia as leader and hyung pada yg lain kan tp dlm ni dia la baby and semua cast member yg lain pn treat dia macam baby sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 10:15 AM | Show all posts
DainaEli replied at 14-9-2017 12:01 PM
I mmg every week tertunggu2 nak tgk new ep Night Goblin ni.. Mula2 dulu semata2 nak tgk bias I Jon ...

lawak kan show ni..mula2 eps tu dieorg pun mcm clueless je psl show ni..skrg dah ok..and setiap episode mesti ade highlight utk jonghyun
and bukan takat cast member yg tetap je take care kat jonghyun..yg guest pun same..

jonghyun sgt la innocence..rase nak protect je die.. semua org pun terkejut..jauh sgt imej mase dkt pd101..tapi kalau ikutkan kalau offscreen die mmg perangai die cute..bak kate nu'est member yg lain la..
pernah tgk video ni tak?? I kalau boring2 mmg tgk video ni je.. comel..




Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 10:28 AM | Show all posts
bulan 10 ni meriah music show dgn debut&comeback dr peserta pd101 ..  JBJ-RAINZ-NUEST
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 12:00 PM | Show all posts
seramnya tengok video wanna one kena mob ngan fans dekat airport thai kemarin, dah macam scene dalam movie train to busan
nasib baik la time balik ke korea airport security dah siap sedia buat penghadang bagai
harapnya kalau diorang datang mesia tak terjadi la benda2 macam ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2017 12:06 PM | Show all posts
Telolet replied at 18-9-2017 12:00 PM
seramnya tengok video wanna one kena mob ngan fans dekat airport thai kemarin, dah macam scene dalam ...

wahhh tgk kat ne?nk g ngendap
dh la diorg rmai..mau ade tcicir ke blkg..hahaha

smlm t'tgk Hello Counselor diorg dtg
lawak betul tgk jihoon asik kena usik psl adult
yg daniel siap mtk maaf kt budak kecik tu bl budak tu nages
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 01:45 PM | Show all posts
syue86 replied at 18-9-2017 11:06 AM
wahhh tgk kat ne?nk g ngendap
dh la diorg rmai..mau ade tcicir ke blkg..hahaha

nanti iols link ke sini. banyak video kat twitter.

kelakar la time shin dongyub g tutup telinga jihoon tu
hello counselor tu geram ngan kakak yang suka ejek2 adik dia buruk sampai adik dia buat plastic surgery
boleh nampak daniel pon geram ngan kakak dia tu n siap share dulu pon dia kena buli sebab orang cakap dia buruk.
time nak tutup session diorang adik dia elok2 mintak kakak dia jangan ejek2 dia lagi.
tapi si kakak tetappp la cakap dia lagi cantik dari adik dia la, society is all about looks la. eiiii kakak apa la gitu

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 01:48 PM | Show all posts
sukebintang replied at 15-9-2017 09:28 AM
bulan 10 ni meriah music show dgn debut&comeback dr peserta pd101 ..  JBJ-RAINZ-NUEST

nuest comeback lagu ballad kan... bila diorang nak buat lagu rancak ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:09 PM | Show all posts
syue86 replied at 18-9-2017 11:06 AM
wahhh tgk kat ne?nk g ngendap
dh la diorg rmai..mau ade tcicir ke blkg..hahaha

boleh nampak daehwi siap terpeleot sikit. dah la kecik. kalau jatuh situ mau penyek la gamaknya

https://twitter.com/nomuchoas/status/908735655890391040
https://twitter.com/PRaWFaH/status/908718271536406529
https://twitter.com/extraongdinary/status/908726587230625792
https://twitter.com/sweetjihoonn/status/908724413444640768






Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:21 PM | Show all posts
Telolet replied at 18-9-2017 01:48 PM
nuest comeback lagu ballad kan... bila diorang nak buat lagu rancak ni

takde info lagi pun psl lagu comeback dieorg..yg tahu dieorg baru shooting MV mingu lepas..and jonghyun ade shooting MV kat church.
rasenye mcm pop ballad or lagu ala ala 'hello' kot..
sbb mcm ramai suke lagu genre mcm tu..lagu hello tu still dalam chart top50 lg skrg ni


and kemungkinan concept sambung 'Q series' dieorg tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:27 PM | Show all posts
Edited by sukebintang at 18-9-2017 02:32 PM
Telolet replied at 18-9-2017 02:09 PM
boleh nampak daehwi siap terpeleot sikit. dah la kecik. kalau jatuh situ mau penyek la gamaknya

...

yang ni dieorg cakap bukannye thai fans kn..
kmgkinan china fans
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2017 02:29 PM | Show all posts
Telolet replied at 18-9-2017 01:45 PM
nanti iols link ke sini. banyak video kat twitter.

kelakar la time shin dongyub g tutup telinga ...

haah lawak giler time tutup telinga tu
reaksi si jihoon plak sesuai jek time tu
lawak diorg baling bantal ke daniel sbb die blakon jd jahat
yg daniel tkejut rupanya die jadi jahat

aku tgk skerat jln..geram je aku tgk ke wife tu
beria la suami ko risau psl ko..
yg adik beradik tu..mmg aku rasa nk tendang kakak die
bila kwn adik die diss die tau plak sentap
muke mmg ciri2 pbuli ye
too be honest kakak die nmpk tua
adik die sgt cantik n comel
daniel mmg nmpk tkejut kan

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2017 02:35 PM | Show all posts
Telolet replied at 18-9-2017 02:09 PM
boleh nampak daehwi siap terpeleot sikit. dah la kecik. kalau jatuh situ mau penyek la gamaknya

...

goshhhh igtkan fans thai behave
sbb tgk masa artis2 lain dtg
siap ade zone utk diorg mnunggu n diri
kang injured bebudak tu camnelah???

malaysia skg ade laluan dlm
mmg susah sket nk follow dekat2 cmni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:47 PM | Show all posts
sukebintang replied at 18-9-2017 01:27 PM
yang ni dieorg cakap bukannye thai fans kn..
kmgkinan china fans

ada 1 lagi video tapi tak jumpa plak, memang china/korea fans yang naik 1 flight ngan diorang mula2 lari pastu ada thai fans gak ikut
tapi mostly bukan thai fans la. nampak sangat la wanna one ramai sasaeng
tergezut sebab tak penah lagi tengok fans  over gila camni. selalu SM punya boygroup je yang teruk2 tapi ni memang paling dasyat iols penah tengok

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:54 PM | Show all posts
syue86 replied at 18-9-2017 01:29 PM
haah lawak giler time tutup telinga tu
reaksi si jihoon plak sesuai jek time tu
lawak dior ...


haha kelakar siap nak buat suara pompuan lagi
wife tu pon geram gak kan. memang la ko rasa ko boleh bertahan tapi takkan tak kesian kat baby yang ko tengah kandungkan tuuuu
kann kakak dia nampak macam ada dendam kesumat plak ngan dia. muka je lawa tapi perangai macam witch buat hape
daniel pon siap cakap kat adiknya dia cantik banyak kali.
haduiii kalau daniel yang kata gitu kat iols haruslah terpengsan sekejap

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2017 02:58 PM | Show all posts
Telolet replied at 18-9-2017 02:47 PM
ada 1 lagi video tapi tak jumpa plak, memang china/korea fans yang naik 1 flight ngan diorang mula ...

goshhh china fans mmg scaryyyyy
tp klu ni sasaeng..jejaga la ahli wanna one
daniel jgn nk blk busan naik ktx yach
kang ade zombies tokak ko plak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2017 03:02 PM | Show all posts
Telolet replied at 18-9-2017 02:54 PM
haha kelakar siap nak buat suara pompuan lagi
wife tu pon geram gak kan. memang la ko rasa k ...

suara minhyun jd pmpuan huduh..hahaha
tp wajah ala2 wanita ok la lepas

wife tu org mana weh?
aku rs nk ketuk kepala die
fine ko bley survive but cara layan suami tu mcm hape je
siap suh benti keje, die bley keje sorang..goshhh..ngn tak angkat pggan kotor
tp pmpuan tu mmg pelik la..layan mak die sdri pn teruk..mmg common sense zero kot

kakak die tu automatik ugly bila prgai cmtu
haah daniel dr awal ckp adik die cantik
dpt duk sblah plak tu..klu aku..hmmm siap baring kt peha tebal die tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 03:04 PM | Show all posts
syue86 replied at 18-9-2017 01:35 PM
goshhhh igtkan fans thai behave
sbb tgk masa artis2 lain dtg
siap ade zone utk diorg mnunggu n d ...

ramai yang kejar tu kfans n china fans yang sama flight ngan  diorang sebenarnya. kalau tengok vid tu dari sebelum keluar arrival hall diorang dah start kejar.
ada la gak sikit thai fans yang tak behave, terikut2 gak g kejar diorang.
ada 1 video tu wanna1 naik buggy dalam airport lepas sampai, 1 fans ikut dari tepi n lempar hadiah kat si guanlin punya lap.
dia siap brag lagi kat twitter yang dia naik 1 flight ngan wanna1.  nak cari twitter dia tak jumpa plak, maybe dah deactivate kot lepas kena kecam.
ramai gak la sasaeng diorang ni

katanya time seventeen datang hari tu malaysian fans pon histeria gak dok bertolak2 sambil jerit OPPAAAAA OPPAAAAAA
cuma tak seteruk ni jela

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055588s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list