Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10743
View
2482
Reply

PRODUCE 101

 Close [Copy link]

Author: syue86       Show all posts   Read mode

Post time 16-8-2017 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts

Iols mmg tergelak2 bila part ghost prank ni dulu especially si Gunhee ni muka tak cover langsung haha



Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 04:16 PM
iols start suke tgk jaehwan sbb tgk wanna one go tu la
actually perangai die lebih kurang j ...

Itula nampak minhyun mmg rapat dgn Jaehwan sejak dorg satu team Sorry Sorry tu.. Iols start tgk Jaehwan ni gila2 masa dorg main game ramai2 tu yg dia kena berpusing pastu pakaikan lipstick tu dkt teammate tu. Dia punya gelak mengilai hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:27 PM | Show all posts
azimodin replied at 16-8-2017 04:04 PM
I rasa bila JBJ & Group satu lagi tu kluar mesti i jump ship sebab ramai yang iouls suka

Feberet  ...

Jin Longgou/Jongkuk ni kim yongguk kan ????


iols suke suara die

iols skrg geram tengok kim jonghyun
die tu sbnnrye perangai die cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sgt..first time tgk male idol rase nak protect








Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:29 PM | Show all posts
azimodin replied at 16-8-2017 04:18 PM
Sam tu sebenarnya mangsa sentimen perkauman jugak sebab banyak korean yang anggap darah Amerika La ...

ooo...die mix american latin padan la nama samuel
kesian tgk die dr kecik jd trainee n die sjenis yg bsungguh2 bila buat pape
rupanya mgsa pkauman..hmmmm tp tlg ye jgn ko nak kaler rmbut pelik2
huduh sgt aku tgk..hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:30 PM | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 04:27 PM
Jin Longgou/Jongkuk ni kim yongguk kan ????


jonghyun pn muke baik2 mcm sewoon
and aku xley lupa muke die ms kena salahkan diri sdri psl tarian x siap tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:32 PM | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 08:27 AM
Jin Longgou/Jongkuk ni kim yongguk kan ????


Iouls nak tulis Yongguk tapi tertypo pulekkk.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:41 PM | Show all posts
ada update si rambut rebonding Jang Moon Bok? last iols tau dia jd duta L'oreal je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:47 PM | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 04:41 PM
ada update si rambut rebonding Jang Moon Bok? last iols tau dia jd duta L'oreal je

tgk die ade muncul dlm Superman Return
cantik giler rambut ingatkan mak baby tu..hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:48 PM | Show all posts
ni perasaan aku je la..
rasa cm Boa boring sket berbanding lelaki yg sebelum ni
ms si Le Teuk ganti Boa pn aku rs cm best plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:53 PM | Show all posts
rancaknya uols berborakk nape la banyak pulak keja skang ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:55 PM | Show all posts
iols sbnrnye terlambat sikit tgk pd101 ni..
mula-mula tetengok kat tv..mase tu position evaluation.tapi kat korea dah minggu nak final episode dah pun

tapi iols pun tak igt sape yg iols minat mula-mula rasa macam ramai je yg iols minat.. mcm suka semua je tapi ade la jugak yg tak berkenan sikit
tapi last2 ni terlekat dgn budak2 NU'EST ni..lagu-lagu dieorg sebenarnye best2 and mmg kene dgn taste iols..pastu dieorang ni kelakar and bengong2 sikit perangai. sedih gak la dulu sendu je...yg pegi fansigning takat 50-70 org je..padehal patutnye ade 100 tempat...sekarang nak buat fanmeeting pun..40,000 org try nak beli tiket..tapi tempat ade 10,000 je..


nampak je MINHYUN tu mcm cool je..ala2 CEO/Prince..tapiiiiiiii...yg sebenarnye gile-gile gak perangai die ..tengok kat wanna one go tu baru sikit perangai sbnr die keluar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:55 PM | Show all posts
Telolet replied at 16-8-2017 04:53 PM
rancaknya uols berborakk nape la banyak pulak keja skang ni

jgn sedih nnt dh setel kerja dtg borak ye
ramai je ni bley borak2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 04:41 PM
ada update si rambut rebonding Jang Moon Bok? last iols tau dia jd duta L'oreal je


Moon Bok ada cameo dalam MV  terbaru kumpulan N. Flying -  The Real ni yg mana kumpulan ni dianggotai jugak oleh Hoeseung, trainee FNC yg tak lepas masuk top 35 haritu


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 04:58 PM | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 04:55 PM
iols sbnrnye terlambat sikit tgk pd101 ni..
mula-mula tetengok kat tv..mase tu position evaluation. ...

aku pn lmbt gak tgk..eh yeke?
catch up ms bulan pose
dgn geng translator duk gaduh ngn website2
memula xnak tgk sbb trgt yg female version
sekali ha..tgk jgk ko akhirnya..hahahaha

minhyun tu klu jd pmpn sure cantik..ehhh aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 05:01 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 03:48 PM
ni perasaan aku je la..
rasa cm Boa boring sket berbanding lelaki yg sebelum ni
ms si Le Teuk gant ...

walaupun iols fan boa tapi iols akui jua dia agak lebih serious berbanding jang geun suk
tapi iols sokong part dia bersungguh2 tolong trainees bagai
jang geun suk tu takde nampak sangat effort dia nak tolong budak2 tu

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 05:04 PM | Show all posts
DainaEli replied at 16-8-2017 04:58 PM
Moon Bok ada cameo dalam MV  terbaru kumpulan N. Flying -  The Real ni yg mana kumpulan ni diang ...

ooo padan la Woo Jin ade mtk sign Hoeseung tu
pastu Hoeseung jwb sori die xde official signature lg..hahaha
die ni sedap gak time menjerit/nada tinggi tp malas nk gerak mulut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 05:05 PM | Show all posts
Telolet replied at 16-8-2017 05:01 PM
walaupun iols fan boa tapi iols akui jua dia agak lebih serious berbanding jang geun suk
tapi io ...

geun suk nya motivasi best weh
cuma ye lah die bkn ade menari2 ke ape kan
boa ms evaluation ni mmg serius habis tu yg sket je dpt A
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 05:06 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 04:58 PM
aku pn lmbt gak tgk..eh yeke?
catch up ms bulan pose
dgn geng translator duk gaduh ngn website2
...

bulan puase tu kire dah terlambat..sbb dieorg dah start bulan april

mmg cantik pun ..sebijik muka macam kakak die



62ae0a8be6250375fa4d547e0c1997936abc369f_hq.jpg


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2017 05:09 PM | Show all posts
sukebintang replied at 16-8-2017 05:06 PM
bulan puase tu kire dah terlambat..sbb dieorg dah start bulan april

mmg cantik pun ..sebi ...

ya ampunnnn sebijik sejibonnnn mcm kembar!
haah ms aku tgk bln pose tu dh nk lg 2 mggu nk final
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 05:04 PM
ooo padan la Woo Jin ade mtk sign Hoeseung tu
pastu Hoeseung jwb sori die xde official signature  ...

Yes dia ni pun vocal power actually tapi biasala, air time tak banyak masa PD101 tu so mmg sendula org nak vote and minat kan haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 05:26 PM | Show all posts
DainaEli replied at 16-8-2017 05:15 PM
Yes dia ni pun vocal power actually tapi biasala, air time tak banyak masa PD101 tu so mmg sendula ...

tapikan iols rase Hoeseung tu banyak gak airtime..
since episode first..pastu mase group evalution pun mcm fokus kat die ade suare tinggi..cume masa position tu je kesian die dpt Dance..
masa umum ranking pun banyak fokus kat die..tapi tu iols je la rasa..sbb berbanding dgn trainee lain..contonhye Jo Jinwoo(MMO)..mcm takde airtime lgsung
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 08:42 PM | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 02:52 PM
Yeay dah ada villa!! Team OngNiel is science..haha                                          ...

yesss sama la ONGNIEL IS SCIENCE hahahaah
rasanya k-fans yang bagi nama kat diorang, pastu diorang search n dapat tau
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 08:44 PM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 04:05 PM
geun suk nya motivasi best weh
cuma ye lah die bkn ade menari2 ke ape kan
boa ms evaluation ni m ...

betul gak kan. yelah dia pelakon je, nak lebih2 kang tak reti plak eh
btw dah edit dah post iols kat depan
mohon kalau ada pape cadangan nak letak boleh bagi, nanti iols edit lagi hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 08:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 04:10 PM
kali ni mcm byk yg praktis ala kadar lepas xdpt jd center..
heiii...nk je aku sekeh kepala sorg2. ...

Uish.. Ada dalam P101 ke yg dia melawan cikgu tu? Mcm hangat je. Memang masalah kot dia tu, dgn sexual assault lg.

Btw korang ada tgk tak yg lepas daniel menang tu, mak dia datang? Rasanya xda dalam tv tp ada kat youtube. Kalau siapa2 ada tgk, tau tak tu rancangan apa? Ke bts P101 je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067366s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list