Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3556
View
571
Reply

PRODUCE 101

[Copy link]

Author: syue86       Show all posts   Read mode

Post time 16-8-2017 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pumpkeen at 16-8-2017 09:36 PM
Telolet replied at 16-8-2017 08:48 PM
Wanna One Takes 1st Ever Win With Energetic On Show Champion!




Whoa terharu rasa hati bhai, dalam tahun ni je dorang dah sampai tahap ni whoaaaa T.T
Meskipun aku peminat tegar Kang Daniel, tp dia jd centre mcm tak balance. Maybe body proportion dia kot lebar sgt, nampak abang2 gittew. Ada yg rasa jugak tak? Ke unpopular opinion huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 09:39 PM | Show all posts
Pumpkeen replied at 16-8-2017 08:35 PM
Whoa terharu rasa hati bhai, dalam tahun ni je dorang dah sampai tahap ni whoaaaa T.T
Meskipun  ...

kannn? rasa macam mimpi pulak. sedih bila pikir diorrang ni 1.5 tahun je huhu
iols pon suka daniel gak, memula rasa risau sebab dia kan ala2 abang sado bahu lebar, sian pulak kalau berdiri belakang dia.
macam waktu diorang menari nayana tu pon dia siap kena bukak kaki lebar2 sebab dia tinggi
tapi dalam photoshoot semua tak de la rasa out of place sangat, ke sebab iols ni bias
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 09:43 PM | Show all posts
Pumpkeen replied at 16-8-2017 08:26 PM
Uish.. Ada dalam P101 ke yg dia melawan cikgu tu? Mcm hangat je. Memang masalah kot dia tu, dgn se ...

ada dalam bts kat youtube [워너원 X M2] B-day WANNAONE


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 12:13 AM | Show all posts
Telolet replied at 16-8-2017 09:39 PM
kannn? rasa macam mimpi pulak. sedih bila pikir diorrang ni 1.5 tahun je huhu
iols pon suka danie ...

Suka Daehwi jadi center Nayana nampak energetic dgn expression dia..yela dia kan kategori knk2 riang lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 08:50 AM | Show all posts
Pumpkeen replied at 16-8-2017 09:26 PM
Uish.. Ada dalam P101 ke yg dia melawan cikgu tu? Mcm hangat je. Memang masalah kot dia tu, dgn se ...

die tu dr awal prob...
nk ckp yg rapper mcm die x dievaluate dn baik
n siap petik nm kang daniel lg kan time tu
aku tgk elok je daniel tu nyanyi segala
smpai lupa die rapper
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 08:50 AM | Show all posts
syue86 replied at 16-8-2017 08:48 AM
ni perasaan aku je la..
rasa cm Boa boring sket berbanding lelaki yg sebelum ni
ms si Le Teuk gant ...

I pon rasa BoA xmenarik & membosnkan. Tapi masa jang Geunseok nampak cam over pulak menghadap gadis cantik. Leeteuk OK kalau nak jadi MC. Apa2 pon i suka cikgu2 especially Cheeta (comel je fangirling walaupon muka garang) & Kahi. Kahi tu mmg serious gila bila mengajar.. rasa cam sumpahan pulak bila dia suruh budak2 tu repeat sampai penat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 08:54 AM | Show all posts
Pumpkeen replied at 16-8-2017 09:35 PM
Whoa terharu rasa hati bhai, dalam tahun ni je dorang dah sampai tahap ni whoaaaa T.T
Meskipun  ...

haah aku pn rs cm out of place gitu
sbb die ni xjd centre pn still ade attraction gitu
lgpun die sjenis abg2..daehwi jd centre ok sbb kekanak riang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 08:56 AM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 08:50 AM
I pon rasa BoA xmenarik & membosnkan. Tapi masa jang Geunseok nampak cam over pulak menghadap gadi ...

geun seok ms evaluaton je la gatei
lps tu cm abg2 plak..hahaha
aku mmg suke Cheetah n Kahi
tp sume pgajar best kali ni
rindu plak bae jin young
kahi cm dh baik2 kalini tp amik ko bila buat die marah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 08:58 AM | Show all posts
kekdg rasa guan lin tu cm blagak
nk2 ms die refuse nk menari time kahi suh
tp die ensem n tinggi...pdhal bru belasan tahun

daehwi mmg power..
berbakat besar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 09:02 AM | Show all posts
Telolet replied at 16-8-2017 03:17 PM
PRODUCE 101 SEASON 1: GIRLS

Top 11:

thank u teloletttt!
aku agk sedih time sejong kalah ngn somi..hahaha
pastu ade bbrp dlm IOI mcm so-so je..yg hrp muke cantik je
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:13 AM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 12:58 AM
kekdg rasa guan lin tu cm blagak
nk2 ms die refuse nk menari time kahi suh
tp die ensem n tinggi.. ...

Lupa nak masuk list, i pon x berapa suka Guanlin sebab dia over confident yang muka dia boleh jual
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:18 AM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 08:02 AM
thank u teloletttt!
aku agk sedih time sejong kalah ngn somi..hahaha
pastu ade bbrp dlm IOI mcm  ...

waktu tengah broadcast iols tak follow pon
follow IOI dulu pastu baru tengok yang season 1
kannn iols suka gila sejeong tu. somi tu okay laaa dari si sohye hapah pon tak reti

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:19 AM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 12:54 AM
haah aku pn rs cm out of place gitu
sbb die ni xjd centre pn still ade attraction gitu
lgpun die ...

Dia sesuai jadi centre kalau yang lain2 pon sasa (i.e style 2pm). tapi disebabkan yang lain2 semua x well build (guanlin tu tinggi je tapi bodywise biasa) dia nampak gabak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:23 AM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 08:13 AM
Lupa nak masuk list, i pon x berapa suka Guanlin sebab dia over confident yang muka dia boleh jual ...

guanlin tu time perform macam tak best tengok dia macam tak bersemangat sangat.
waktu diorang perform Energetic kat music show lepas dia rap n pegi belakang tu boleh plak dia selamba lenggang kangkung berjalan cam biasa.
ko lari la sikit ke dik non. tak energetic langsung hakak rasa bila tengok ko gitu dikk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 09:25 AM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 09:13 AM
Lupa nak masuk list, i pon x berapa suka Guanlin sebab dia over confident yang muka dia boleh jual ...

kan?tau la ensem tp jgn blagak plsss
english ko pn so-so je aku tgk
tp kat sana rmai suke die
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 09:26 AM | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 09:18 AM
waktu tengah broadcast iols tak follow pon
follow IOI dulu pastu baru tengok yang season 1
kannn ...

aku pn x follow
tgk blk lps tgk sejong jd mc
terus tsuka sejong n chungha
somi tu kesian xdpt jd Twice..huhu..
sohye tu very underated better die jd pelakon
aku igt die blakon dlm Train to Busan tau sekali org lain..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:26 AM | Show all posts
scarletz replied at 16-8-2017 11:13 PM
Suka Daehwi jadi center Nayana nampak energetic dgn expression dia..yela dia kan kategori knk2 ria ...

betul gak sebenarnya. daniel tu kekadang asyik nak buat seksi je babab kang tapi tulah nak buat cemana dah koreans vote dia.
iols pon tak sangka gila dia boleh rise sampai no 1.
selalu risau pasal ranking dia n takut dia tak dapat debut waktu memula tu.
iols plak kalau suka idol2 ni selalu terpilih yang paling kurang femes dalam grup tu, ni sekali dia jadi IT boy kat sana tanjat gak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 09:27 AM | Show all posts
mamat yg muke cm chiyeul tu
yg kutuk fans mulut berbau tu
kesian kooo..len kali kutuk lg
tp muke ko mmg sbijik chiyeul ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 09:28 AM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 09:19 AM
Dia sesuai jadi centre kalau yang lain2 pon sasa (i.e style 2pm). tapi disebabkan yang lain2 semua ...

ha!on point penerangan ni..
yg lain masih kekanak lg n style jambu2
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:30 AM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 08:26 AM
aku pn x follow
tgk blk lps tgk sejong jd mc
terus tsuka sejong n chungha

sama laaa suka sejeong, chungha n doyeon gak.yoojung pon okay la sebab dia lawak hahaha.
yang lain2 tu biasa je la bagi aku.
tu la sohye memang actor trainee kan. rasa cam pasni dia jadi pelakon la tu

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:44 AM | Show all posts
since korang dah share favourite korang, iols pon nak share gak la
season 1
sejeong
chungha
doyeon
lee haein
yoojung

season 2
ramai gilaaaa tapi ni yang paling memorable dalam hati iols
daniel (or ikut sebutan orang korea, danielle)
ong
minhyun
dongho
kim jonghyun
yongguk/longguo
im youngmin
jaehwan
jisung
lee/park woojin
seo sunghyuk
kim taedong
bae jinyoung
rbw boys (semua kelakar n comel2 hahaha)

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 09:51 AM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 01:28 AM
ha!on point penerangan ni..
yg lain masih kekanak lg n style jambu2

Iouls harap lepas wanna one dia boleh debut solo/dua sebab xramai trainee yang "mantop" seperti heouls. agak susah nak cari line up yang kuat. 2pm pon menuju enlistment so rakyat memerlukan ikon beastly yang lebih segar. Ini peluang besar untuk Daniel. Daniel ni i suka sebab senyuman dia mengingatkan iouls pada sun hoyoung (GOD)

Bawah sekali rambut brown images.jpg

Second from left
download.jpg







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 09:58 AM | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 09:30 AM
sama laaa suka sejeong, chungha n doyeon gak.yoojung pon okay la sebab dia lawak hahaha.
yang la ...

sohye aku rasa mmg patut jd pelakon je
xyah nyanyi2 ye..hahahhaa..
ms evaluation tu lg best die blakon

adeh tetiba tringat pmpn jepun tu
ko knp audition cmtu dikkkkkk?
muke cantikkkk

pmpn HK tu best tp xde rezeki nk debut
aku suke pmpn yg kecik n terer rap tu
lupe dh nm ko diknon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 09:59 AM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 09:51 AM
Iouls harap lepas wanna one dia boleh debut solo/dua sebab xramai trainee yang "mantop" seperti he ...

daniel klu solo ok gak
klu grup xtau la MMO mn yg ok ngn die
jisung kartun sgt..hahahhaa
daniel bila senyum nmpk kind
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 10:19 AM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 08:58 AM
sohye aku rasa mmg patut jd pelakon je
xyah nyanyi2 ye..hahahhaa..
ms evaluation tu lg best die  ...

tula. memula follow ioi rasa cam nape dia ni tak macam idol sangat.
bila tengok show tu baru la paham. sian gak kat sohye, macam kena scam ngan company dia pon ada.
nasib dia baik la dapat masuk final line up, siap buat company sendiri lagi pastu.

hahaha kannn. evaluation girls lagi kelakar dari boys punya. dengan fashion diorang lagi.
haah lupa dah nama rapper kecik tu. dia pon best gak


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049865s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list