Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10742
View
2482
Reply

PRODUCE 101

 Close [Copy link]

Author: syue86       Show all posts   Read mode

Post time 17-8-2017 10:19 AM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 08:58 AM
sohye aku rasa mmg patut jd pelakon je
xyah nyanyi2 ye..hahahhaa..
ms evaluation tu lg best die  ...

tula. memula follow ioi rasa cam nape dia ni tak macam idol sangat.
bila tengok show tu baru la paham. sian gak kat sohye, macam kena scam ngan company dia pon ada.
nasib dia baik la dapat masuk final line up, siap buat company sendiri lagi pastu.

hahaha kannn. evaluation girls lagi kelakar dari boys punya. dengan fashion diorang lagi.
haah lupa dah nama rapper kecik tu. dia pon best gak


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 10:23 AM | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 10:19 AM
tula. memula follow ioi rasa cam nape dia ni tak macam idol sangat.
bila tengok show tu baru la p ...

haah pmpn punya byk ngarut
yg pkai baju wedding tu nyanyi lagu IU..facepalm sgt

lelaki nye smpai nk tertidur pgajar n peserta
mujur ade yuseob menari Pick Me Up
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Produce 101 Season 1 Evaluation Concept, Iols paling suka performance yg ni.. Rasa mcm best sgt lagu ni tapi sedih betul tak ramai vote.. Vokal Kim Juna (Adik Kim Soo Hyun satu bapak) best nak mati sgt Iols rasa dalam lagu ni

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 12:59 PM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 09:23 AM
haah pmpn punya byk ngarut
yg pkai baju wedding tu nyanyi lagu IU..facepalm sgt

kannn tapi benda tu memang hiburan la untuk kita. betapa ridiculousnya hahahahayang tertido tu maybe gak sebab diorang record benda tu 24 jam kan. pergh gila ah korea.
waktu hyungseob tu menari pick me aku terpikir dia ni mesti dapat masuk final line up, last2 tak masuk plak.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 02:21 PM | Show all posts
DainaEli replied at 17-8-2017 12:44 PM
Produce 101 Season 1 Evaluation Concept, Iols paling suka performance yg ni.. Rasa mcm best sgt lagu ...

ape tajuk lagu ni?
kim juna pn nasib debut solo
sgt x sesuai nk jd girl grup
sian die ms join Produce 101 tu

anyway igt x pserta female version
yg patutnya debut as SNSD
die tu aku kureng suke
siap pecah lg suara
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 02:22 PM | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 12:59 PM
kannn tapi benda tu memang hiburan la untuk kita. betapa ridiculousnya hahahahayang tertido tu may ...

haah..lama gilerrrr recordingggg
hyungseob tu aku x target ke final..huhu
bese2 je die tp mcm highlight la bila die menari tu n dpt naik A
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 02:21 PM
ape tajuk lagu ni?
kim juna pn nasib debut solo
sgt x sesuai nk jd girl grup

Don't Matter tajuk dia. Itula kesian Juna ni masa masuk ni org xsuka sgt sbb org kata dia tumpang popularity abg dia

Yg ex SNSD tu Changmi kan? Confident duduk dkt 1st seat masa evaluation awal2 tu hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 02:37 PM | Show all posts
DainaEli replied at 17-8-2017 02:31 PM
Don't Matter tajuk dia. Itula kesian Juna ni masa masuk ni org xsuka sgt sbb org kata dia tumpang  ...

ha changmi!die ala2 snob sket
juna tu cm baik je aku tgk
tp aku kureng ngn image die ms debut
buruk lak rambut kaler cmtu kat die
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 02:37 PM
ha changmi!die ala2 snob sket
juna tu cm baik je aku tgk
tp aku kureng ngn image die ms debut


Tula nampak mcm snob skit hehe tapi katanya mangsa evil editing so maybe la kot dia bukan kerek actually hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 03:11 PM | Show all posts
DainaEli replied at 17-8-2017 06:31 AM
Don't Matter tajuk dia. Itula kesian Juna ni masa masuk ni org xsuka sgt sbb org kata dia tumpang  ...

Yang i baca2, bapak Kim Soohyun tu tinggalkan mak dia sebab nak kat mak si Kim Juna & x bertanggungjawab pada keluarga. Masa kim soohyun baru2 kluar xsilap iouls dia ada masuk rancangan talk show kat KBS Win-win & citer masal pengorbanan mak dia. Kalau wartawan tanya pasal keluarga pon mmg dia cakap pasal mak dia je. so, i rasa i boleh faham la kenapa kim soohyun x suka dikaitkan dengan kim juna. sepanjang hidup x pernah jumpa face to face tetiba si kimjuna tu buat profile as adik KSH. Mana la netizen x bengang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 03:14 PM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 06:37 AM
ha changmi!die ala2 snob sket
juna tu cm baik je aku tgk
tp aku kureng ngn image die ms debut

Chanmi tu dulu kumpulan co-ed School under KKS/MBK (company t-ara), pastu Flop.. convert jadi 5dolls, Flop jua. Recycle banyak kali pon flop pastu kerek ala2 sunbaenim sangat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 03:26 PM | Show all posts
yeay!Wanna One ada kat SNL
x sabar tggu Daebaking subs
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 03:27 PM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 03:11 PM
Yang i baca2, bapak Kim Soohyun tu tinggalkan mak dia sebab nak kat mak si Kim Juna & x bertanggun ...

oh kim juna ke buat profile gitu?
igtkan label die yg buat cmtu
dh mcm kes Saleem-Syafiq plak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 03:28 PM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 03:14 PM
Chanmi tu dulu kumpulan co-ed School under KKS/MBK (company t-ara), pastu Flop.. convert jadi 5dol ...

haah asik flop je ha..pastu ade kes gambling n arak ek?
ke bukan die tp ahlil grup die..muke die so-so je cm Dayah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 03:29 PM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 01:22 PM
haah..lama gilerrrr recordingggg
hyungseob tu aku x target ke final..huhu
bese2 je die tp mcm hi ...

tula bila dia menari tu pastu bila dia kena prank hantu tu terus melonjak naik ranking dia
tapi plastu flop jua sebab koreans ingat dia ni tak merendah diri waktu ranking dia jatuh 1 tangga tu
sebut pasal prank hantu ni paling lawak aku rasa part gunhee n daehwi
sampai nangis2 aku gelak
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 03:29 PM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 07:27 AM
oh kim juna ke buat profile gitu?
igtkan label die yg buat cmtu
dh mcm kes Saleem-Syafiq plak

Kalau mengikut netizen, kat personal SNS yang dia buat profile adik KSH tu. I rasa company dia nak ambik jalan pintas & dia pon sama jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 03:30 PM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 07:28 AM
haah asik flop je ha..pastu ade kes gambling n arak ek?
ke bukan die tp ahlil grup die..muke die  ...

Ada kes pukul orang & sexula assault rasanya tapy member lelaki la, kumpulan speed.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 03:31 PM | Show all posts
harini diorang perform kat M!Countdown kan?
kalau diorang menang lagi harini habis la fans SNSD marah macam semalam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 03:36 PM | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 03:29 PM
tula bila dia menari tu pastu bila dia kena prank hantu tu terus melonjak naik ranking dia
tapi p ...

nyaring giler suara daehwi mjerit
trgat suara jaehwan mgilai main lipstik
gunhee smpai tgolek dog dibuatnya
moon bok acah2 nk sentimental sekali kuar hantu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 04:19 PM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 02:36 PM
nyaring giler suara daehwi mjerit
trgat suara jaehwan mgilai main lipstik
gunhee smpai tgo ...

yang moonbok tu takleh blah dia siap sambung balik luahan hati dia tu, hantu tu pon speechless gamaknya
si gunhee tu dah la dengan mulut dia besar tu
jaehwan tu kelakarnyaa. dia gelak memang dah kelakar, bila dia usik minhyun pon hahaha aku pulak rasa nak hempuk dia

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 04:22 PM | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 03:31 PM
harini diorang perform kat M!Countdown kan?
kalau diorang menang lagi harini habis la fans SNSD mar ...

pehei nk marah?
tgk RM pn SNSD fans marah
aku trgat betul ke Produce 101
ms SNSD menari blk lagu debut diorg
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 05:05 PM | Show all posts
syue86 replied at 17-8-2017 03:22 PM
pehei nk marah?
tgk RM pn SNSD fans marah
aku trgat betul ke Produce 101

diorang marah semalam sebab fans voting show champion tu snsd punya markah lebih dari wanna one.
tup2 wanna one menang, snsd kalah.
diorang tak paham kot voting tu sikit je percentage dia, kena campur sales n streamings bagai
sah2 la satu korea tengah gila ngan wanna one skang, tak heran la wanna one boleh menang.

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 05:23 PM | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 05:05 PM
diorang marah semalam sebab fans voting show champion tu snsd punya markah lebih dari wanna one.
...

alahai fan snsd ni pun..tak kan la tak tau..kalau vote sikit je kot markah amik..
lagi pelik kalau wannaone tak menang..sbb dieorg top chart kot korean music chart kot..especially MELON..
lagu snsd yang baru ni tak top sgt dlm chart...lagu GFRIEND lagi top dlm chart compare lagu snsd..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sgt popularity Wanna One ni dah surpassed IOI dulu kan sebab terus conquer semua chart and menang music show smua dengan single debut dorg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 05:42 PM | Show all posts
DainaEli replied at 17-8-2017 05:31 PM
Nampak sgt popularity Wanna One ni dah surpassed IOI dulu kan sebab terus conquer semua chart and me ...

well compare fans lelaki n fans pmpn
yg pmpn lebih gigih buat mcm2

trgt tgk GF n GOT7
ms GF keluar kemain fans lelaki
tp bila dh hbs sume blah je
yg GOT7 nye stay je buat mcm2 xtvt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051895s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list