Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3599
View
107
Reply

Taylor Swift delete semua tweet & gambar IG

[Copy link]

Author: aammyy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-8-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada lagu baru katenyerr...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ada cuma video macam ekor ular. Ye la. Dia kan ular

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2017 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
erk, what happen to her?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2017 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena hacked ke. Kan dia bru lepas menang kes sexual assault kan. Oh....ble dia nk kuar lagu sal tom hiddleston ni.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2017 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah cakap, lagu baru. Yeayyyy!!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
veYron replied at 22-8-2017 10:57 PM
Kena hacked ke. Kan dia bru lepas menang kes sexual assault kan. Oh....ble dia nk kuar lagu sal tom  ...

Kes sexual assault tu kan, aku rasa sbb orang dah anggap dia mcm bitch. Itu pasal orang tu layan dia macam tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2017 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 22-8-2017 11:03 PM
Kes sexual assault tu kan, aku rasa sbb orang dah anggap dia mcm bitch. Itu pasal orang tu layan d ...

Tu la psl. Sbb dia ni byk kes bitchy sbb tu la kot org mls layan. Xtau la spe yg btul sbnrnya. Tp klu btul2 dia kne raba, kesian gk la, trauma mesti ada. Ouh...ada lg bru ek. X sabar nk tau citer disebalik lgu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2017 11:20 PM | Show all posts
Dah lama kan, no glimpse of her in any media. Paparazzi pun gagal ambik gambar dia.

But those 2 videos of snake, agak mengelikan for me. I hate snake.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2017 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 22-8-2017 11:03 PM
Kes sexual assault tu kan, aku rasa sbb orang dah anggap dia mcm bitch. Itu pasal orang tu layan d ...

kes dgn calvin harris kenapa yaa? iols xhadam lg cerita calvin dan taylor. .siapa yg curang ataw mmg calvin dah xnak dgn taylor ni??
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
raradhia replied at 22-8-2017 11:40 PM
kes dgn calvin harris kenapa yaa? iols xhadam lg cerita calvin dan taylor. .siapa yg curang ataw m ...

Taytay curang..date dengan tom hiddleston. Tapi rasanya yg tu pr stunt je kut..sbb tom nak up kan nama utk watak james bond. Tapi stunt tak menjadi..kena kutuk and sendu beliau sebab pakai baju i love ts
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 22-8-2017 10:45 PM
Yang ada cuma video macam ekor ular. Ye la. Dia kan ular

Dulu2 she appeared as this innocent country girl kan. Rupanya anak orka and perangai ala regina george sikit. I miss her old songs..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:39 AM | Show all posts
Harap lagu baru dia ni best. Lama dah dia bersembunyi lepas kes dengan Kanye West kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:51 AM | Show all posts
tazabarr nak dgr new song. hopefully much more better than kati puri songs
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 08:36 AM | Show all posts
motif iolss taktau apa apa langsung pasal kes sexual assault dia? ketinggalan keretapi sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 23-8-2017 07:27 AM
Taytay curang..date dengan tom hiddleston. Tapi rasanya yg tu pr stunt je kut..sbb tom nak up kan  ...

owhhh, c taylor yg curang laa ni? aduss, iols pun minat calvin. .sedehhhhh. .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2017 09:02 AM | Show all posts
mzzenma replied at 23-8-2017 07:27 AM
Taytay curang..date dengan tom hiddleston. Tapi rasanya yg tu pr stunt je kut..sbb tom nak up kan  ...

jap jap. kiranya dia date dgn tom ke atau stuntman james bond??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2017 09:04 AM | Show all posts
mzzenma replied at 23-8-2017 07:28 AM
Dulu2 she appeared as this innocent country girl kan. Rupanya anak orka and perangai ala regina ge ...

anak orka? sapa mak dia? bapak dia ada lagi tak? mak dia bukan diagnosis kanser ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2017 09:09 AM | Show all posts
Edited by aammyy at 23-8-2017 09:11 AM
raradhia replied at 22-8-2017 11:40 PM
kes dgn calvin harris kenapa yaa? iols xhadam lg cerita calvin dan taylor. .siapa yg curang ataw m ...

dia curang after date dgn calvin. kira couple paling lama la (setahun lebih rasanya) berbanding dgn exes dia yg lain. tapi end up dia curang dgn tom. pastu netizen dah mcm bengang gak la. pastu dia break dgn tom (dia kata tom nak tumpang popularity dia). lagi la orang menyampah. pastu kes dia dgn kimK kanye. all happend in one. sebab tu orang panggil dia snake. tu terus senyap tu. pastu ni dia upload video ular pulakk. ada la tu lagu baru untuk haters. haha. ada rumours dan gambar dia dengan boyfriend baru tapi iolls tak kenal so taknak ambik tau
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 23-8-2017 09:09 AM
dia curang after date dgn calvin. kira couple paling lama la (setahun lebih rasanya) berbanding dg ...

iols dah xnak amek tahu laa pasal bf c taytay ni last2 breakkkkk jgak! buat sakit hati iols ja, mcm dgn calvin tu. .kehkeh, tp kalau lagu iols nak amek tahu. .

ni psl kim k laa ni kan yg ckp dia snake, HAHA. .famous jgak kim k time tu, ramai sokong dia. .lgpun c taytay ni kan byk org xsuka, retisss pun xsuka dia. .
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lg satu psl squad dia tu, erk. .msh bersquad2 lg tak diorang ni??
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik speku Taylor sendiri yg mendelete sblum ke rehab
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 12:24 PM | Show all posts
raradhia replied at 23-8-2017 08:48 AM
owhhh, c taylor yg curang laa ni? aduss, iols pun minat calvin. .sedehhhhh. .

aar..si calvin frust menonggeng juga lah masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 12:27 PM | Show all posts
aammyy replied at 23-8-2017 09:02 AM
jap jap. kiranya dia date dgn tom ke atau stuntman james bond??

dia date dengan tom..masa tu tom tengah kejar watak james bond.
diorang fall out masa emmys kut, tom ajak taytay teman dia, tapi taytay kata tom nak tumpang populariti dia saja..so break up pula.
tapi rasanya pr stunt je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 12:29 PM | Show all posts
aammyy replied at 23-8-2017 09:04 AM
anak orka? sapa mak dia? bapak dia ada lagi tak? mak dia bukan diagnosis kanser ke?

kalau tak silap bapa dia somebody juga dalam investment..stockbroker ke macam tu
tapi she herself pun write nice songs..mzz suka lagu2 dia yang lama
now not so...macam typical pop songs dalam radio je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2017 02:23 PM | Show all posts
raradhia replied at 23-8-2017 09:25 AM
lg satu psl squad dia tu, erk. .msh bersquad2 lg tak diorang ni??

tah la. macam try hard je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list