Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
6456
View
36
Reply

Masa Makan Pun Cantik, Rain Akui Obses Dengan Isteri Sendiri

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-8-2017 11:46 AM | Show all posts |Read mode
Bintang Korea popular, Rain mengakui yang dia obses dengan kecantikan isterinya, Kim Tae Hee.


Menurut Soompi, perkara itu didedahkan sendiri oleh Rain kepada kawan baiknya, Kim Kwang Min semasa dia menjadi tetamu jemputan dalam program  MBCevery1, Video Star.


Kwang Min mengajukan soalan kepada pelantun lagu La Song itu pendapat tentang kecantikan isterinya sendiri.

Foto: Allkpop


Nak tahu apa Rain jawab?


Isteri saya sentiasa kelihatan cantik namun bagi saya, dia nampak paling cantik ketika sedang menjamu selera, katanya.


Selain itu dia juga turut menyatakan sangat gembira selepas mendapat tahu tentang kehamilan isterinya.


Rain  bersyukur kerana impiannya untuk bergelar bapa akan menjadi kenyataan tidak lama lagi.


Foto: Dramafever.com


Menarik betul jawapan Rain bila ditanya tentang isterinya kan. Cuba tanya pada suami sendiri, agak-agak apa jawapan yang akan diberikan nanti ya? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweetnya Oppa! {:childlike Haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats tak lama lg jd ayah, comel couple ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Minah ni mmg cantik pun..lebih cantik bebanding Song Hae kyo..
Untung la Rain dpt bini cantik..conform anak depa nnti pun cantik/comel..n yg penting tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 01:39 PM | Show all posts
Menarik betul jawapan Rain bila ditanya tentang isterinya kan. Cuba tanya pada suami sendiri, agak-agak apa jawapan yang akan diberikan nanti ya? -CARI

Hamboi soalan editor cari, tak agak-agak

Mestila suami akan jawab 'suka tgk ayg masa makan & tidur sebab tu je u senyap'

mampos! ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 02:08 PM | Show all posts
berguni2 manisnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
wowwww, ptutlaa kpop menjadi pilihan gadis2. .keh keh. .romantik gittew. .
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kim tae hee dah mmg cantek.. buat apa pun cantek... {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MsKathryn replied at 25-8-2017 12:43 PM
Congrats tak lama lg jd ayah, comel couple ni..

yupp matching sgt diorg!
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 03:27 PM | Show all posts
tahniah.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 04:04 PM | Show all posts
sweet couple.. bestnya nak dapat baby dah
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 04:21 PM | Show all posts
ye mmg sgt cantik, untung nye lal dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka muka han hye jin.. cute
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 04:24 PM | Show all posts
sweetnye lah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 05:10 PM | Show all posts
he adores his wife's beauty..so sweet
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 05:17 PM | Show all posts
kalau part script psl muka cantik ni,drama dulu2 selalu selit nama KTH.
dlm drama Gentleman's Dignity pon ada rasanya.
cantik dia ni. iols sampai skrg cam tak percaya dia akan bercinta pastu kahwin dgn si Rain ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 05:24 PM | Show all posts
cantik plastik kan...nanti keluar anak pasti hodoh sebab kedua2 ibubapa menjalani pembedahan plastik
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 10:18 PM | Show all posts
Modngengade replied at 25-8-2017 05:24 PM
cantik plastik kan...nanti keluar anak pasti hodoh sebab kedua2 ibubapa menjalani pembedahan plastik

Rasanya KTH ngan Rain mmg muka ori... takde tokok tambah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 10:20 PM | Show all posts
korea ni kalo cantik ori sampai ke tua kekal cantiknye... tgk drama2 dulu korea nih.. mmg cantik2 gak dorg even tanpa surgery pon...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka couple ni
Ingatkan dulu berjodoh dengan heroin Full House tu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.553505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list