Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11158
View
158
Reply

Dulu Kakak, Sekarang Mak Pula Campur Tangan Hal Joy Dan Hafiz Hamidun

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-8-2017 05:39 PM | Show all posts |Read mode
Kalau dulu kakak, sekarang ibu Joy Revfa pula masuk campur dalam urusan rumah tangganya dengan Hafiz Hamidun.


Keadaan bertambah kusut apabila ibunya yang dikenali sebagai Safiah Abbas mengeluarkan beberapa kenyataan di Facebook.


Dia dikatakan memerli penyanyi tersebut berkenaan isu tidak sah perkahwinan tempoh hari.

Foto: FB Safiah Abbas


Tindakan tersebut disifatkan sebagai menyibuk oleh netizen kerana dia seolah-olah menambahkan lagi api yang sedang marak.

Berikut merupakan status yang dimuat naiknya di Facebook.








Lantaran itu, ramai netizen yang mengecam dan mempersoalkan tindakan yang diambil ibu Joy. Ada yang meminta agar ahli keluarganya supaya menutup mulut agar tidak mengeruhkan lagi keadaan.




Tunggu sahaja keputusan mahkamah 14 September nanti, semoga semuanya baik-baik sahaja. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 06:17 PM | Show all posts
selayaknyalah dikecam netizen
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 06:20 PM | Show all posts
mokcik, hal nikah kahwin ni bukannya mcm main pondok2.
boleh pulak dia lepas anak perempuan kawin kt siam. tak daftar kt malaysia pulak tu. bila dah cerai biar mcm tu tak buat pengesahan. ambil mudah benda yg penting.

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dengan anak pun sama2 psycho
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal berlaki konsep makcik sepiah.tak malu ke dok pongpang sane sini.buatnya klu lepas ni mmg joy tu ditakdirkan dgn HH awak nak telan balik ke ludah2 kahak semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg org cantik...nak jgk nikah kt thailand...nape ekk dulu nikah kt sana......skrg kan dah kecohhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 26-8-2017 07:04 PM

Kalau mcmni punya family,lebih baik berpisah je laaa....cmner nk hidup bersama kalau ade family mertua cenggini...dah lebih kurang mcm family hajah forbes dahhh, satu family kuat meroyan dkt socmed...aiyaiyaiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah ada family mertua macam ni .. lagi menyusahkan  kalau isteri pun meroyan sama . Fikir baik baik HH. Kekadang cantik di luar tak memgambarkan cantik di dalam ....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 07:37 PM | Show all posts
kalau kasi free pon aku xmau pompuan macam nie jadi bini..seram weh
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 07:39 PM | Show all posts
elok2 boleh berdamai,kena perangai sakai mcm si kertu ni mmg payahlah nak berdamai
hal anak tapi kau yg lebih.tu blm sepanjang masa nak selfie..geli nok tgk org tua camni
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
muka mak joy ni apasal kejung semacam, macam patung
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Haish..senyap2 jela makcik oooi...d buatnya nikah tu sah, x ke naya jugak kmudian hari..{:thief
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hazabnya family ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 08:44 PM | Show all posts
syaitan di cipta daripada batu api .. sebab tu orang batu api = syaitan..

nabi dah bersabda dalam badan manusia ada seketul hati.. baik hati tu baik anggota badan lain..  
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak beranak ni, kalau gambo kemain kuat filternya
Bila bercakap & upload status kat socmed, xreti plak nak filter
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak joy ni ada laki tak...
Kalau ada ni nak pesan kat pakcik tolong selotep mulut bini tu...
Semak je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:03 PM | Show all posts
let say kawin depa sah ....hurmmm aku rasa depa cerai jugak.susah nak baik.
mak joy ni mengerukan lagi situasi
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:05 PM | Show all posts
macam2 sgt sekarang ni kan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau xde jdo dgn HH pasni..masih adakah llki msia yg nak dgn joy lps tgk kakak mak joy smua kaki merempan..aduuuiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak gamak nak kecam sebab awak ni kategori mokcit2. Tapi betul lah pak menakan kepada sepupu punya jiran kabo, yang yang lebih makan garam ni tak semestinya bijak. Makan garam sudahnya darah tinggi je yang lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
better mak dy diam je jgn kluar knyataan
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
joy joy.. terima la kesilapan dgn.hati tebuka.. jgn tuding org sana sini... kalau awal2 lagi dokumen ko lgkap.. xda mslah yg tmbul.. ko tau tak joy.. dokumen2 kawin ko tu pntg utk kgunaan anak ko pd ms dpn.. ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko kawen dgn aku je la apiz..
Aku tak hadap socmed...ig/wechat tarak..fb pun tarak add sesiapa.ada whatapps pun family group .
Aku tak idup dlm dunia fairyfantasyland
Aku tak ada kakak yg kaki meroyan..my ibu pun jenis soft spoken...n aku pun setanding cantik dgn joy...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:25 PM | Show all posts
Seram weii ada mak mtua mcm ni.. Dgn ipar pun sm kuat mroyan kat socmed.. Apis baik ko fkir btl2.. Blh ke ko btahan ngan family mtua yg mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya inilah salah satu sbb hafiz trus xmau lagi pada joy..cmpurtangan kluarga..hafiz ego..joy suka mngadudomba..kluarga joy suka masuk cmpur..bom meletup boommmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060132s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list