Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10660
View
114
Reply

Datin Alyah gigih live di Insta dgn muka berkerak

[Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-8-2017 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rhyno at 29-8-2017 11:56 AM

iols perasan Datin Alyah suka nau live kat Insta dgn muka berkerak tanpa mekap. Sheols mmg taknak mekap ke sblm live. Rimas plak iols tgk.


Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Husband dia pun x kisah, netizen lak yg sibuk
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:50 AM | Show all posts
hehehehe..jgn la tgk
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia rimas pakai mekap 24/7 kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Takdek la berkerak pun dari screenshot ko ni. Cuma bawah mata terlampau lebam jela
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:11 PM | Show all posts
sekufu la ngan laki sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:12 PM | Show all posts
duit laki kepuk2 mintak la sikit pergi buat treatment. bagi muka nampak berseri sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu org tu mekap 24jam pun netizen mengata
Dah dia kt umh nk live karok 5minit pun nk kne mekap mcm kuar tv ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:16 PM | Show all posts
Ok je muka dia. Standard lah muka cam tu. Tinyah ni pun asalnya bukannya lawa mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
okay letu dalam rumah

kluar rumah letops sikit la kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:18 PM | Show all posts
Laki sayang takper la nak comot pun.
Kalau Bella Astillah takleh comot-comot, laki gatal
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ok je muka sheols x kerak pun kulit tu. cuma lebam bawah mata je. so?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa biasa ja noh kalau x mekap..
Bagi glowing sikit la..aku rasa mcm ramai yg x pakai mekap tp muka derang glowing mowing jaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:36 PM | Show all posts
laki dia mesti terkjut bila kali pertama tgk dia xmekap
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:37 PM | Show all posts
yang mengata tu entah kat rumah sama jah berbaju kelawar ada lobang dengan bau bawang..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:55 PM | Show all posts
igtkan bibik dia buat live tadi
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:55 PM | Show all posts
ok je cuma mata cm Lebam je.............
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:59 PM | Show all posts
Lorrr......Aliyah ke ni????
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:01 PM | Show all posts
Ya Allah... Sumpah aku terkejut bila scroll ke bawah

mcm mayat hidup
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 29-8-2017 01:06 PM

Ok je muke sheolls kalau naked face..tang mana yg berkerak,

takkan sbb muka sheolls tak lawooo terus masuk kategori berkerak...sheolls bukan erra fazira, fazura kalau naked face pun lawooo....
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:06 PM | Show all posts
tanjat iols..knp sebegitu muka beliau...dgn mata stim dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:10 PM | Show all posts
mic tu i beli dekat lazada rm39.. sehari je guna lepastu bosan.. so i jadikan speaker untuk tengok movie dekat phone i je la..

btw, floles kulit muka diaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap sore dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain lagi sajat komen, "kita bukan pondan buat ape nak insaf"
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka ok, ok je tin yah barefaced, yang menyampahnya tudung tu! Boleh tak pakai tudung sarung elok2 tin yah oiii..! Rimas tengok!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052522s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list