JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
2401
View
36
Reply

Calling all Book club members!

[Copy link]

Author: nurbaya    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2017 01:25 PM | Show all posts
hi, kalau yang berada di sekitar Bandar Baru Bangi atau Selangor atau yang berdekatan,nak buat book club tapi masih mencari tempat boleh buat di kedai saya: QReazant, kami pun selalu buat book club dan writing club

Fb: qreazant
IG: qreazant_bookrentalsell
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 04:53 PM | Show all posts
nurbaya replied at 1-9-2017 12:59 PM
Maybe boleh start with classic list..pastu boleh pilih tema lain

Popular Must Read Classics Books ...

Thanks sgt, i mmg minat buku..try utk cari buku dlm list awak...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 04:54 PM | Show all posts
I kalau pegi kedai buku, prefer buku psl natural holistic or nutrition book ke..any health book...buku paling i suka baca eat right for your blood type..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2018 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
nor_aini.s replied at 30-1-2018 04:53 PM
Thanks sgt, i mmg minat buku..try utk cari buku dlm list awak...

No prob, just sharing jer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
nor_aini.s replied at 30-1-2018 04:54 PM
I kalau pegi kedai buku, prefer buku psl natural holistic or nutrition book ke..any health book...bu ...

Oo yg eating ikut your blood type tu berkesan tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2018 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Currently reads

P_20180131_114341.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 04:31 PM | Show all posts
nurbaya replied at 31-1-2018 11:45 AM
Oo yg eating ikut your blood type tu berkesan tak?

berkesan, sebab kadang2 xsemua darah sesuai dgn certain foods kan, mcm type O xsesuai makan byk wheat nt bdn susah turun, senang nak faham jugak..I ada jugak beli buku perubatan islam melalui pemakanan sunnah dari 3 doc kt malaysia ni.I mean sgt membantu..nt i share serba sikit.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2018 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
nor_aini.s replied at 2-2-2018 04:31 PM
berkesan, sebab kadang2 xsemua darah sesuai dgn certain foods kan, mcm type O xsesuai makan byk wh ...

Oh...okay..nanti share ok...

Thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 08:49 AM | Show all posts
Assalam..

Sesiapa ada member card Kinokuniya? Boleh ke nak pinjam untuk dapatkan harga diskaun beli online
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 08:44 PM | Show all posts
Hey there...hehe..good thread..
X tau pun ade thread ni kat Cari..... Nak join! count me in ok?.....



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2018 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 21-11-2018 08:44 PM
Hey there...hehe..good thread..
X tau pun ade thread ni kat Cari..... Nak join! count m ...

Hi manja..i pun dah lama tak update sini.. Anyway u are most welcome to join in. Jgn malu2 yachh. Lama dah x baca buku, sibuk keroje ya ampunnn.. Hari tu beli colouring book, baru colour 2 helai daun dah ZzzZzzzzZz
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 07:19 PM | Show all posts
nurbaya replied at 21-11-2018 09:44 PM
Hi manja..i pun dah lama tak update sini.. Anyway u are most welcome to join in. Jgn malu2 yachh.  ...

hey2...yea ke?...

xpe la...asal jenguk sini...ok je kan?...

cume skrg x tau nk mulakan mcm mana...manja pun lame jgk x bc buku fiction....
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042177s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list