Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
2071
View
54
Reply

Bercumbuan Dengan Kekasih Lesbian, Hubungan Kristen Stewart Semakin Serius

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-9-2017 12:29 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini ramai sudah mengetahui pelakon Kristen Stewart adalah seorang lesbian dan hubungan bersama kekasihnya, Stella Maxwell kini dikatakan semakin serius.


Kalau dulu masing-masing segan dan menyembunyikan kemesraan di depan umum, namun kini kedua-duanya sudah lebih terbuka.


Buktinya, kamera paparazi berjaya merakamkan pasangan ini sedang asyik bercumbuan di luar sebuah bar di New York.


Foto: Daily Mail


Mereka juga kelihatan seronok berbual-bual dan bergelak ketawa tanpa mempedulikan orang lain di sekelilingnya.


Daily Mail melaporkan, Stella yang juga seorang supermodel merangkul erat aktres filem Twilight tersebut sebelum mencium bibirnya berkali-kali.



Walaupun paparazi cuma berjaya menangkap gambar dari pandangan belakang, namun itu sudah cukup mengesahkan pasangan ini sedang berbahagia bersama.

Foto: Daily Mail


Apatah lagi mereka selalu dilihat keluar memakai pakaian yang sedondon.


Selain itu, gaya rambut Kristen Stewart yang pendek juga menjadi bualan peminat kerana kelihatan lebih 'jantan'. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 12:38 PM | Show all posts
serabai, mcm xmandi
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Camner ngesek.. gesel2 eh..
Dah dulu couple ngan vampire hensem tu, jadi gini pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 12:48 PM | Show all posts
Her life ruined after her scandal with the director of Snow white and the huntsman. Rob Pattinson ambil dia balik pun sebab memang sayang lah kan. Tapi public dah memang benci Kristen ni. Lepas tu apa saja movie dia buat mesti flop. Tak ada yang box office. Sebab impossible dia ni lesbian sebab dia ni make love dengan laki orang dalam kereta kot and kantoi dengan paparazzi! Nampak benar tak menyempat. Dia ni maybe berada dalam situasi Miley Cyrus lepas clash dengan Liam Hemsworth suatu ketika dulu. Fasa rebel gituu. Tapi tu lah, siapa suruh sia-sia kan Rob Pattinson. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kann ... tiba2 jadi pengkid .. padahal dulu rajin jer membirah dengan jantan ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya yg jadik pengkid ni dia kecewa dengan jantan. Betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam nak pergi beralih rupa jadi Ellen pulak. Camana ek boleh suka umat sejenis.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:06 PM | Show all posts
Mungkinkah hanya Rob yang boleh membuatkan dia ni kembali ke jalan yang benarrrrr?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:13 PM | Show all posts

selepas beberapa tahun membirah dgn jantan, puas kah sheols dgn takat gesel2 jah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
munahjolie: Her life ruined after her scandal with the director of Snow white and the huntsman. Rob Pattinson ambil dia balik pun sebab memang sayang lah kan. Tap ...

Director tu lelaki ke perempuan? Tak sedar diri muka tak lawa.. patut rob tu yg curang dgn dia. Ni dia yg tak bersyukur dpt rob yg blh dpt someone prettier
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:25 PM | Show all posts
Dah mcm Ellen dah KS nie tgk gmbr kt ats tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:27 PM | Show all posts
yokoono replied at 5-9-2017 02:13 PM
selepas beberapa tahun membirah dgn jantan, puas kah sheols dgn takat gesel2 jah?

dorang kat sana dildo bersepah jual..
beli je tanpa segan silu..
bukan macam kat malaysia..
nak masuk kedai pun segan nakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:33 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 5-9-2017 02:27 PM
dorang kat sana dildo bersepah jual..
beli je tanpa segan silu..
bukan macam kat malaysia..



dr berdildo baiklah guna yg original ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:38 PM | Show all posts
yokoono replied at 5-9-2017 02:33 PM
dr berdildo baiklah guna yg original ..

dildo banyak saiz kot..
original hok tu je la
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 02:53 PM | Show all posts
PDA? saja nk menunjuk ke dik? get a room lah
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg betul..rob Pattinson dh la hensem,setia pulak tu.still nk jadi lesbo.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 03:07 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 5-9-2017 02:38 PM
dildo banyak saiz kot..
original hok tu je la



amboii chuols... ckp based on experience kah?   Vibration pn penting.. blh set slow, medium and fast kekdahnya


Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 03:30 PM | Show all posts
yokoono replied at 5-9-2017 03:07 PM
amboii chuols... ckp based on experience kah?   Vibration pn penting.. blh set slow, medium  ...

hahahaha... general knowledge saja..
nak masuk kedai pun dah segan cam mana
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 03:41 PM | Show all posts
agaknye kecewa ngan jantan tu yang terdorong nak jadi jantan jugak.. nak mencukupkan ape yang jantan tak boleh bagi die agaknye

menyesal aku minat ko dulu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya jadi camni. Padahal lawa. Kalau rupa mcm ellen tu lantok la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 04:02 PM | Show all posts
aku tengok dia ni mmg x lawa pun dari dia belakon twilight tu..... skang lagi huduh
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 04:38 PM | Show all posts
I pun tak pernah rasa sheols ni lawa. Berlakon pun kayu, sama je expression. Dulu I selalu rasa betapa tak padannya sheols dengan Rob.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 04:50 PM | Show all posts
rosakkkkkk rosakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya rambut
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringt filem 'boys don't cry'..pengkid kena rogol ngn lelaki....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list