Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
377
View
12
Reply

Terpaksa Batalkan Konsert, Lady Gaga Pujuk Peminat Dengan Belanja Pizza!

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-9-2017 05:10 PM | Show all posts |Read mode
Bagi mengubati kesedihan para peminatnya, penyanyi terkenal Lady Gaga mempunyai cara tersendiri membuat kejutan kepada mereka yang dikenali sebagai Little Monster itu.


Mirror melaporkan Gaga telah membatalkan konsertnya yang sepatutnya berlangsung di Kanada pada minggu ini atas faktor kesihatan yang kurang memberangsangkan.


Namun, bukan semudah itu ya. Ini kerana Gaga berasa tak sedap hati membiarkan para peminat terus rasa kecewa dan sedih.


Bayangkan beribu-ribu peminat sanggup terbang ke Montreal untuk menyaksikan Joanne World Tour namun terpaksa menerima khabar duka itu apabila bintang kesayangan tidak dapat muncul.


Gaga membuat pengumuman khas tentang hal tersebut menerusi laman Twitter:


"Kepada semua peminat kesayangan, saya berdukacita mengumumkan tidak dapat tampil pada malam ini."


Dikatakan Gaga jatuh sakit kerana telah beraksi dalam hujan ketika mengadakan konsert di Citi Field beberapa hari sebelum itu.


Pun begitu, Gaga meneruskan pengumumannya di Twitter dengan berjanji akan menghantar pizza buat mereka yang berkumpul di luar hotelnya. Wow!






"Saya akan menghantar pizza kepada semua peminat yang berkumpul di luar hotel. Saya sayangkan anda semua dan saya minta maaf. Anda semua merupakan peminat yang sangat setia!" tulisnya.


Wah, sedikit sebanyak ia pasti menyejukkan hati para peminat, kan! Terima kasih Gaga! - CARI






Foto: Carian internet

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Belanja pizza kat sana
Serupa belanja nasi lemak kat sini
Apa pendapat acik2 batak retis if dpt nasi lemak je pas susah payah mngu konsert
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya dapat pizza.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berbaloi langsung
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sini hade?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 12:43 AM | Show all posts
pizza sekerat je?? x bebaloi la
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 07:52 AM | Show all posts
Tak berbaloi
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 08:44 AM | Show all posts
pizza je..............................................
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 11:25 AM | Show all posts
dia postponed je kan....
nk  buat cmne...
dh xsihat kan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 12:16 PM | Show all posts
Gaga mmg jenis yg appreciate fans . And, this is not the first time pun dia belanja pizza.

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 02:23 PM | Show all posts
Wlpun dlu kluar dgn imej pelik2 (tp skg xdah)....LG ni antara artis yang hargai fans dia....pastu siap blnja pizza lg....tu yg rmai ska LG nie...sweet LG nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:06 PM | Show all posts
Pandai jugak dia amik hati peminat penat menunggu dapat gak pizza walaupun sekeping, dari dia buat senyap je kan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:17 PM | Show all posts
smntra dpt tarikh baru
blanje pizza dulu


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051491s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list