Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
4367
View
309
Reply

[Tempatan] Malaysia Bantu Perkukuh Ekonomi AS - Najib

[Copy link]

Author: pendeta       Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2017 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebatnya malaysia, bantu ekonomi negara nombor 1 di dunia
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:20 AM | Show all posts
G-Pitts replied at 14-9-2017 06:01 AM
Mana satu yang betul ni?

Si Pijie cakap Najib jumpa Trump 30 minit,

Semua ada betul.
30 minit itu ...masa di kira dari bijan keluar kereta di sambut oleh si trump sampai bijan masuk balek kereta. 10 minit tu ... meeting 4 mata : si trump hamput bijan. 5 minit tu ... part duduk meja oval : bijan kasi RM60 billion pada amerika


@dcruins




Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:23 AM | Show all posts

bangganya aku kalau jadik amerika .

kalau disini biasiswa budak2 pun dah nak habis tahun

tak masok2 .  lagi sana potong sini potong .

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:25 AM | Show all posts
Selagi membenefitkan jibby selagi tu dia akan grab tak kisah la rakyat suka ke tak

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:26 AM | Show all posts


Trump is expected to announce an arms deal with Saudi Arabia worth more than $100 billion /b] in what could be the biggest such agreement in history.



Malaysian Prime Minister Najib Razak and US President Donald Trump were all smiles at the White House as Datuk Seri Najib promised to invest billions of dollars in the United States,






melayu islam di bodohkan oleh white supremacy
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cHimo at 14-9-2017 08:35 AM

Wow hebatnya boleh bantu ekonomi U.S... yala U.S tuh negara kerdil jaaa ekonomi pun tak setanding Malaysia.. Malaysia bolehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:34 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 13-9-2017 11:21 PM
Chief Th_ef Meets Trump For 5 Minutes 58 seconds, Bayar Ufti RM60 Billion Then Goes To Tandas For 1 ...

meeting 5 minit



Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:35 AM | Show all posts
Kiterrrr macam Mini China dengan Yanks dari sisi export/import, yanks pulak yg trade deficit dengan kiterrrr,kena laaaa pujuk dengan beberapa deal & rhetoric nak bantu Trump realisasi kan rhetoric making America great again,kiterrr pun boleh main rethoric maaaa.....

Kebanyakan produk2 yanks kiterrrr import dari China, sebab tu kiterrr trade deficit dengan negara kilang dunia aka. China. China pulak trade deficit dengan S.Korea khabar nyerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
finesse replied at 13-9-2017 11:25 PM
Mohon habang @dodolgemok beri sepatah dua kata.

Dodol dah kehilangan babi utk carutkan laknat2 yg buat sial kat negara ni. Mohon babi2 sedunia masuk komen @dcruins @memeque10 @lkick2113 @rashiman @nobito @whitemagic @wajevo @bioessence @akusukaq @memeque11
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat tul Malaysia, sampai bantu ekonomi US.. wahhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:36 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 13-9-2017 11:13 PM
The white supremacy. Kesian bijan

bila nak cakap...Nejeeb... You're fired
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 14-9-2017 02:59 AM
pergi sembah ratu kat ankel trump rupanya  dgn duit taxpayers... nangisss...

Iols x halalkan satu sen pun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:37 AM | Show all posts

aku kadang2 konpius...najib ke US atas jemputan trump ke atau najib sendiri pergi tanpa jemputan trump....aku tgk takda pon sambutan negara pd najib...dari lapangan terbang ke hotel trumps..pastu ke Oval House......


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:37 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 14-9-2017 08:20 AM
Semua ada betul.
30 minit itu ...masa di kira dari bijan keluar kereta di sambut oleh si trump s ...

Ada tak rakaman minit ke minit tuuuu,rajin nyerrr mengira saat & minit....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:38 AM | Show all posts
cHimo replied at 14-9-2017 08:34 AM
Wow hebatnya boleh bantu ekonomi U.S... yala U.S tuh negara kerdil jaaa ekonomi pun tak setanding Ma ...

kita adalah negara cradle of civilization..umpama atok kpd dunia...punyai piramid agong di hutan pohang mengandngi khazanah emas raja raja (The King of The Kings Gold) yang dijaga JIN Ifrit
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:39 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 14-9-2017 08:36 AM
bila nak cakap...Nejeeb... You're fired

kalau bijan tak beli itu boeing jet mungkin trump akan kata....You're fired !!



Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:43 AM | Show all posts
the_killer replied at 14-9-2017 08:37 AM
aku kadang2 konpius...najib ke US atas jemputan trump ke atau najib sendiri pergi tanpa jemputan t ...

nak tau lawatan rasmi ke tak senang jer...tetamu biasanya akan duduk di kediaman khas bukan suka2 duduk hotel...pastu ada red carpet bagai...kalo takde benda gitu pastu claim dpt jemputan, mmg membongak laa namanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:45 AM | Show all posts
dcruins replied at 14-9-2017 08:37 AM
Ada tak rakaman minit ke minit tuuuu,rajin nyerrr mengira saat & minit....












Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:46 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:51 AM | Show all posts
kecimpret replied at 14-9-2017 08:43 AM
nak tau lawatan rasmi ke tak senang jer...tetamu biasanya akan duduk di kediaman khas bukan suka2  ...

kalau dalam bahasa kasar kira mcm pergi menyembah atau aka mengadap "Kuasa Dunia"..aku rasa najib deal ngan US sebab hanya win2 situasi dgn Kuasa China....tp alasan najib pergi ke US kerana mendapat jemputan dari Trump agak janggal...kalau meeting sekejap...so apa fungsi Rosmah ke US?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:53 AM | Show all posts
the_killer replied at 14-9-2017 08:51 AM
kalau dalam bahasa kasar kira mcm pergi menyembah atau aka mengadap "Kuasa Dunia"..aku rasa najib  ...

rosmah menempel sbb nak sopping beg michael kors




Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:53 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 14-9-2017 08:35 AM
Dodol dah kehilangan babi utk carutkan laknat2 yg buat sial kat negara ni. Mohon babi2 sedunia mas ...

rupa2nya harga minyak naik 9 minggu berturut2 demi pembangunan amerika
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:54 AM | Show all posts
kecimpret replied at 14-9-2017 08:53 AM
rosmah menempel sbb nak sopping beg michael kors

mikael kor tu low kelas la
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:55 AM | Show all posts
dizzzek replied at 14-9-2017 08:54 AM
mikael kor tu low kelas la

rakyat marhain cam aku ni tau brand low class jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:58 AM | Show all posts
kecimpret replied at 14-9-2017 08:55 AM
rakyat marhain cam aku ni tau brand low class jerrr



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049134s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list