Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
4861
View
309
Reply

[Tempatan] Malaysia Bantu Perkukuh Ekonomi AS - Najib

[Copy link]

Author: pendeta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2017 09:03 AM | Show all posts
kecimpret replied at 14-9-2017 08:53 AM
rosmah menempel sbb nak sopping beg michael kors

ada sales
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak halalkan dunia akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 14-9-2017 08:35 AM
Dodol dah kehilangan babi utk carutkan laknat2 yg buat sial kat negara ni. Mohon babi2 sedunia mas ...

Eeeewww stressss hokaay... Mamat US sendiri pun suruh si jibby simpan duit utk rakyat sendiri.. menyampahhhh... Habis terkeluar babi berbondong2 dr kandang.. itu duit kita yach!!!! Apa hak dia nak senang2 buat keputusan sendiri terhadap duit kita???!!!! Tak halal satu sen pun!!!!! : rela dpt PM Gayah tp tahu berlaku adil pd rakyat sendiri!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dizzzek replied at 14-9-2017 08:58 AM

Bikin kak roast mah kaya uolss
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:24 AM | Show all posts
Mungkin kah ini the price of freedom?? Kita tunggu dan lihat....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 13-9-2017 03:53 PM
kajian mana pulak yang kata ekonomi makin kukuh?

pakman, cuba tgk sekeliling sikit.. harga bara ...

Bagus...kasi explain kat org2 mcm ni betul2. Depa ni dulu tak pass sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:59 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 14-9-2017 08:35 AM
Dodol dah kehilangan babi utk carutkan laknat2 yg buat sial kat negara ni. Mohon babi2 sedunia mas ...

Chai-chai yang menyokong pengumuman Najib menderma duit KWSP &
Khazanah untuk membangunkan ekonomi US ni, takda sekelumit gerun
kah tentang masa depan mereka dan negara ini..................?????
Mereka tak takutkah apa akan jadi kat kita dibawah kepimpinan
si Klept bodoh ni.......????
Tak ngerikah memikirkan semua duit kita akan dihabur-habur oleh
si gila Najib ni untuk kesejahteraan kerjaya dia............??????
Tak tertanya-tanyakah , tentang masa depan MALAYSIA........???
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:02 AM | Show all posts
kecimpret replied at 14-9-2017 08:43 AM
nak tau lawatan rasmi ke tak senang jer...tetamu biasanya akan duduk di kediaman khas bukan suka2  ...

jadi mmg betul la ini bukan lawatan rasmi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:07 AM | Show all posts
Boleh laaa korang request asing kan dividend EPF korang,korang terima yg nilai standard jerrr tanpa dividen....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
See the body language..
Sila buat kata bual yg seswai..
Dah terdesak sgt ke smpai duit tabungan anak pun diguna bapak?

Dah la nk paksa2 airasia beli enjin GE, padahal dah deal dgn rolls royce sampai pecah rekod beli a330neo hari tu..

pastu paksa mas beli dreamliner.. padahal mas dah deal beli a350 utk segment long haul..

pekejadah pigi kacau daun bisnes org lain? ko ingat AA dgn mas x buat kajian mendalam ke sebelum buat deal dgn airbus dan rolls royce?
apsal nk heret boeing dgn GE pulak? abihtu perjanjian skrg apa cerr??
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21752217_200230.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:11 AM | Show all posts
Debt ceiling Amerika pun dah cecah USD20 trillion ++++,khabar nyerrr nak dinaik kan lagi,obladi oblada print print print.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamatkan lah duit org yg akan pencen
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:17 AM | Show all posts
sakan memborong pesawat boeing..
boeing ada buat sales ker
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:17 AM | Show all posts
system_failure replied at 14-9-2017 10:10 AM
See the body language..
Sila buat kata bual yg seswai..
Dah terdesak sgt ke smpai ...

trump : im the boss here


bijan : yes my lord..i will force AA buy your engine immediately!




Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:18 AM | Show all posts
gibrana replied at 14-9-2017 10:02 AM
jadi mmg betul la ini bukan lawatan rasmi?

konfom bkn official visit
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:19 AM | Show all posts
system_failure replied at 14-9-2017 10:10 AM
See the body language..
Sila buat kata bual yg seswai..
Dah terdesak sgt ke smpai ...

wah..trump dengar je..

pen pun tak pegang..

my husband kata. kalo p training org yg peluk tubuh ni ego..tak kan dgr ape u ckp pun.
dia betul je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:19 AM | Show all posts
kecimpret replied at 13-9-2017 05:34 PM
alhamdulillah lobai jumud bangga msia tolong ekonomi amereka

eh..

pas bukan pembangkang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:21 AM | Show all posts
honeybucuk replied at 14-9-2017 10:19 AM
eh..

pas bukan pembangkang ke?

dulu masa zaman arwah nik aziz


skg tak lagi dah jadi berkecuali

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:22 AM | Show all posts
system_failure replied at 14-9-2017 10:10 AM
See the body language..
Sila buat kata bual yg seswai..
Dah terdesak sgt ke smpai ...

dah macam program The Appreantice pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:23 AM | Show all posts
Mencarum laaa dengan pension fund Zimbabwe ke,Uganda ke...kalau ada laaa.

Tak nak dividend, tak nak buat hedging, sila cari pension fund negara lain yg tak buat hedging2 ni semua...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:30 AM | Show all posts
dcruins replied at 14-9-2017 10:23 AM
Mencarum laaa dengan pension fund Zimbabwe ke,Uganda ke...kalau ada laaa.

Tak nak dividend,  ...

Engkau takda sekelumit pun rasa sayang dan conscience terhadap
negara sendiri, sebab tu kau boleh sokong perbuatan Najib melebur
masa depan bangsa sendiri demi propaganda untuk dirinya.
Oleh itu, elok kau diam.
Makan je dedak yang diberinya sebab tak lama lagi tabung dedak
pun akan kosong untuk dilaborkan ke US.
Aku takkan ada sekelumit pun rasa sedih bila si Bijan ni nanti diheret
naik turun mahkamah lepas PRU14.
Mungkin satu Malaysia akan bertepuk tangan.
Cukup-cukuplah membodohkan orang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:40 AM | Show all posts
system_failure replied at 14-9-2017 10:10 AM
See the body language..
Sila buat kata bual yg seswai..
Dah terdesak sgt ke smpai ...


Angkuh nye trumph.... najib bawah tapak kaki die je disebabkan 1MDB

Sakit hati baca news hari ni... padahal ekonomi kite yang makin tenggelam ade hati nak bantu US...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:42 AM | Show all posts
Menyampah!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:44 AM | Show all posts
dcruins replied at 14-9-2017 10:23 AM
Mencarum laaa dengan pension fund Zimbabwe ke,Uganda ke...kalau ada laaa.

Tak nak dividend,  ...

Moga kesan ekonomi disebabkan decision najib ni kena direct kat u... Kalau baik... baik lah... kalau buruk... u faham ape yg kami rase sekarang...

Doa org yg teraniaya insyaAllah makbul...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:46 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 14-9-2017 10:30 AM
Engkau takda sekelumit pun rasa sayang dan conscience terhadap
negara sendiri, sebab tu kau boleh ...

Dari gua mana you baru keluar??? EPF tu stabilizer saham2 GLC kat KLSE dah berapa lama,macam budak2 lowyat kata dulu,KLSE sehari tanpa EPF punyerrr investor,macam tak sah.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055141s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list