Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3196
View
8
Reply

Antara Huawei PT10 PLUS & Oppo

[Copy link]

Author: kabintang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2017 03:31 PM | Show all posts |Read mode

Hai semua...Nak tanya antara kedua HP ni, yang mana lebih elok?  Bercadang nak tukar HP Nak cuba salah satunya Sbelum nak beli nak jugak dengar anta keburukan serta kebaikan nya.. sayabiasanya akan pakai sehingga 2 tahun.. baru tukar kepasa yang baru

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2017 01:58 AM | Show all posts
​Engkau kena set kriteria dulu seblm beli, budget berapa, apa engkau minta, bateri tahan lama ke, gambar cantik ke, main game tak lag ke.​ Lepas tu pegi banding harge kat 11street ke, shopee ke, cari yg paling murah. Senang je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 01:10 PM | Show all posts
Saya suka Huawei PT10!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 06:17 PM | Show all posts
Well if you ask me than I would definitely go HP 2 becauseit have more advance features as compared to HP 1 but on the other hand it alsodepends on your budget. Academic Writing Service UK

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2017 11:45 AM | Show all posts
Huawei dengan Oppo menawarkan daya tarikan yang sama untuk kualiti kamera dan harga dia. Bila baca review pasal huawei dengan oppo phone ada baca beza antara pro and cons dia. kalau dari segi bateri  oppo F1s lagi besar daripada huawei tapi android OS Huawei lagi baru sebab dia guna Marshmallow. Jadi sebenarnya depends pada pengguna. dari segi bajet dan juga kegunaan harian. Pengguna lebih mementingkan yang mana satu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 03:10 PM | Show all posts
Assignment pun boleh diswastakan..asal ada duit...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 03:24 PM | Show all posts
Saya suggest encik buat survey dahulu..kalau encik mencari budget phone boleh baca artikel mengenainya..

Kalau mencari phone with best battery capacity boleh baca di sini.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 07:10 PM | Show all posts
Edited by mippin at 7-9-2018 07:13 PM

Huawei models are always favourite in India. Honor 7C is the best for gaming.

Rich SEO is a digital markeagency that provides social media optimization, search engine optimization, email marketing, web development, best ppc marketing and more in Coimbatore, erode, tiruppur, salem, Chennai and Bangalore.Digital marketing company in coimbatore
Huawei mobiles are favourite in India...

I Know the Best consists of many product reviews covering kids product in major that involves Best Baby Shampoos, Best Baby Swings, Best Bassinet Review for newborn and kids related item reviews. Ergo Human High Back Chair Review

Mippin website consists of mobile reviews that enables users for analysing different features before purchasing. 10 Best 3GB RAM Mobiles under 10000 in India 2018, 10 Best 4GB RAM Mobiles under 15000 in India 2018, Specs and Price Comparison of Mi A2 vs Nokia 7 Plus, MI 8 SE, Oppo A5, Nova 3i, Pocophone F1, Coolpad Cool Play 7 in India. Best Gaming Smartphones 2018
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 03:23 PM | Show all posts
Thanks for the answers, you helped me figure out the question.
https://expertpaperwriter.com/
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086213s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list