Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
51674
View
2235
Reply

[Tempatan] 20 Maut Sekolah Tahfiz Terbakar Di Keramat

  [Copy link]

Author: pendeta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2017 09:31 AM | Show all posts
picture salah satu tu tunjuk macam memasing berpelukan.. tepi katil
ramai2x.. Allahuakbar sayu nye hati..

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:34 AM | Show all posts
Innalillah..Takziah..moga yang terkorban dicucuri rahmat dan ditempatkan di Syurga Allah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
850515142_23906.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:35 AM | Show all posts
Salam Takziah untuk semua keluarga mangsa yang terlibat. Al-Fatihah ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:35 AM | Show all posts
takziah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:35 AM | Show all posts
innalillahiwainnailaihirajiun.. takziah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Allahuakbar. Sedihnya... Al Fatihah  
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
innalillahiwainnailaihirajiun sedihnye...brape umur anak2 yg meninggal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
inalillah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:42 AM | Show all posts
nini_azmi replied at 14-9-2017 08:51 AM
Takziah. Dah bape kes sek tahfiz ni terbkr. Pbinaan bgnn sek diorg tu ada kelulusan tak. Pelik sek t ...

kan Amy Search pun nak buat...
dah jadi bisnes.....
perbanyakkan skolah2 agama mcm Maahad yg proper under kem. pendidikan...
bukan pusat2 tahfiz sebegini...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:42 AM | Show all posts
sayunya hati baca berita macam ni. teringat kisah pondok pak ya. semoga roh anak2 ini dicucuri rahmat.

tak dpt bayangkan hancurnya hati mak bapak dia org.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:45 AM | Show all posts
jadi lagi....ni sekolah persendirian rasanya. ada sijil bomba tak ni?? kalau takde dah sampai masa kerajaan kena buat undang undang khas tadbir sekolah tahfiz macam ni. semua kena monitor bawah kementerian. bangunan kena ada sijil bomba segala baru boleh lulus dan operasi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:48 AM | Show all posts
gujiwa replied at 14-9-2017 09:13 AM
kat wasap group dah ada picture budak2x ni..
ada kat tingkap.. Allahuakbar..
ada yang terbaring k ...

this is sad.. إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:48 AM | Show all posts
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada sorg jiran lalu kawasan ni pukul 5:30 tadi, dia kata takde pape pun.
Tiba-tiba je api marak pukul 5:45.
Kesian budak2 ni.
Anak jiran i pun ada belajar kat sini.
Taktau lagi khabar berita mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:49 AM | Show all posts
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

semoga roh anak2 dirahmati dan dicucuri rahmatNya

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:51 AM | Show all posts
gujiwa replied at 14-9-2017 09:31 AM
picture salah satu tu tunjuk macam memasing berpelukan.. tepi katil
ramai2x.. Allahuakbar sayu nye  ...

pm                              

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:51 AM | Show all posts
sedih baca news mcm ni...Allah..mcm mana la perasaan mak ayah dorang
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku setujuk sek tahfiz tapi jd sekolah harian.. mak ayah antar pagi amik petang tak perlu bermalam.. sedih bila jd mcm ni..

Pernah tengok sek tahfiz bebudak masak dlm asrama.. tahu je laa budak lelaki cmn
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya dengar berita macam ni..
Takziah buat semua semua ahli keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:51 AM | Show all posts
sofiazara replied at 14-9-2017 09:01 AM
alfatihah

kecuaian dan tidak mengutamakan keselamatan. itulah yang sering meols utarakan setiap k ...

kaum diorang tiap bulan contribute kat pusat2 diorang. chinesekan ramai ada company sendiri, so diorang allocate duit siap-siap untuk tempat2 kebajikan dan sekolah2. malah diorang juga sumbang duit kepada badan2 ngo untuk bantu sesiapa yang kesusahan esp kaum cina
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah..takziah pd keluarga mangsa.Al fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 14-9-2017 09:23 AM
Kesiannyaaa..  

Budak budak ni tak salah tapi siapa owner.  

Yg ni aku setujuk dgn ko..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:53 AM | Show all posts

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

sedihnya ..boleh x sape2 share gmbr kt cni

tq in advance
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:54 AM | Show all posts
Tolg jgn post gmbar2 yg x patut ok..kalau korg nak pm sapa yg ada..aku x sanggup nk tgk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068526s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list