Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10284
View
123
Reply

Bekas suami Marissa Yasmin berputih mata

[Copy link]

Author: moksha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2017 11:27 AM | Show all posts
despicablyanon replied at 14-9-2017 10:15 AM
means suami dia claim harta sepencarian on the watches, kalau ada bukti dia sumbangkan apa2 terhad ...

info yg baru kaka tau huhu

tq babe
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:30 AM | Show all posts
Miamorrr replied at 14-9-2017 10:47 AM
first time highlight cerai then tuntut jam..jadi miskin sangat ke kalau let go jam tu

bukan masalah miskin kaya.. tapi value jam tu pada dia..
maybe jam tu limited edition or special made ke apa..

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:48 AM | Show all posts

wow eloknyaaa bekas suami sheols...

choke me daddy! ehhhh


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak macm org educated Dan Ada Ada shuben sheols tu....untung kau Marissa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:00 PM | Show all posts
Ketika manis, semuanya indah pada pandangan mata tetapi apabila berpisah, ia jadi buruk.


Yang ni tepat sekali. Artis lain, tolong ambil pengajaran yer.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2017 12:07 PM | Show all posts
Suami pelakon tuntut 2 biji kereta kerana isterinya Curang.

19/01/2017 Shah Alam C Pihak mahkamah tidak membenarkan suami pelakon Marissa Yasmin Yaacob, Muhammad Muhzir Mohd Zainduddin, menjadikan alasan isteri curang sebagai asas untuknya menuntut harta sepencarian.

Muhammad Muhzir telah menuntut Marissa untuk memberikannya dua biji kereta iaitu kereta Toyota Harrier dan Hyundai Tucson kerana Marissa telah didakwa curang.

Dua biji kereta itu telah dibeli atas nama Marissa ketika mereka masih belum berkahwin dan sudah berkahwin. Namun Hakim Mahkamah Tinggi Syariah, Fouzi , berkata isu kecurangan tidak boleh dijadikan punca Muhammad Muhzir menuntut dua biji kereta terbabit.

Mahkamah tidak mahu isu ini (dikemukakan). Saya bimbang ia (kes) akan menjadi panjang, katanya.

Terdahulu, Muhammad Muhzir, 50 telah memfailkan tuntutan harta sepencarian terhadap dua biji kereta milik Marissa namun pihak makhamah telah menolak fail tuntutan itu.

Fouzi menetapkan 15 Mei depan sebagai tarikh bagi prosiding baru.

Pasangan ini telah disahkan bercerai talah satu di Mahkamah rendah Syariah Shah Alam pada Januari tahun lalu. CUtaraNews.com


tuntut sedikit demi sedikit.. lama lama jadi bukit... ke acaner?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:13 PM | Show all posts
cantik dia ni mase muda2 berlakon dlu. suka je tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:23 PM | Show all posts
hensemnyaaaa ex shubem beliauuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:24 PM | Show all posts

mana satu bekas laki? yg muke semenggah tu atau tak berapa semenggah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:27 PM | Show all posts
shailyvelera replied at 14-9-2017 03:08 AM
diorg ada anak ke tak ek....?

Takde anak
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:28 PM | Show all posts
buzzin_urban replied at 14-9-2017 03:48 AM
wow eloknyaaa bekas suami sheols...

choke me daddy! ehhhh

Hamboihh chuolls

Tu dia dah single and ready to mingle, apa lagi? Masuklah jarum
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:29 PM | Show all posts
chinta89 replied at 14-9-2017 04:24 AM
mana satu bekas laki? yg muke semenggah tu atau tak berapa semenggah?

Yang semenggah of kos. Macam muka redza minhat pon adooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin betul ex husband sheols naik mhkamah. Memuls tuntut kereta, pastu tuntuk watches, apa lg pas ni???
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:41 PM | Show all posts
2 biji kereta, 4 buah jam tangan.... mahal2 tu pulak. Untung marissa kalau dpt semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Gals something to learn ya. Kalau dapat hadiah pls announce Ngan gambar di FB Ker Instagram Ker....jadi ada evidence benda tu hadiah.....kalau tak....boleh di peng kan jadi lain story....the other party leh kata loan ke atau pinjam jer.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:45 PM | Show all posts
budaktua replied at 14-9-2017 09:52 AM
aku muskil sikit la...

org2 byk duit ni.. tk kira sama ada biznes man ka.. politician ka... selal ...

ada agen/org tengahlah kot. silap2 bapak ayam
ada jugak  sidekick vvip ada berderet stok gf utk kegunaan diri sendiri dan juga jadi habuan vvip utk dpt projek.
tengok ajelah suami syella, dah ada wife yg cukup lengkap segala - cantik, educated, berkerjaya tapi tetap cari bimbo.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:48 PM | Show all posts
kedeknya x laki die....masa sayang badan tu la ko peluk cium, skg ni kete yg dah tentu2 lama2 takde value pun ko mintak balik
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:48 PM | Show all posts
laa baru 38.. berlakon da jadi mak2.. mak zul arifiin lak tu... dlm titian kasih.. pastu mak aurora dalam dendam aurora....

waa belom kawen da kasi kereta seh.. untung laaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:53 PM | Show all posts
ni laki lain ek? dulu dgn kapten mohd nor bon?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:54 PM | Show all posts
moksha replied at 14-9-2017 10:47 AM
Sabtu 16 Januari 2016

Marissa Yasmin tidak kesal ditakdirkan bercerai

baru saya tahu nama dier Marissa yasmin

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:02 PM | Show all posts
Aku pun kaya gak, buusiness kedai makan, car  wash, sewa  kereta. Tgh top skrg ni buat Grab Car. Ada main forex sikit & bitcoin. Hasil pusaka ayah,tuk wan dan nyang aku, buka tanah zaman dulu2. Buat bendang dan kelapa sawit (dulu getah). Aku dapat la sikit modal buat business.

Next venture aku dan partner aku nak buat Production House. Tapi bini aku menentang sekerasnya. Aku offer bini aku jadi Director company pun dia tolak. Nak bagi gaji 10k pun x mau. Pelik aku.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:02 PM | Show all posts
chipsmoremore replied at 14-9-2017 09:44 AM
oh marisa ni dah kahwin...

rasanya baca kat majalah apa ntah dia single...

betul laaa.. i pun baca majalah yg ada gambar dia dgn spa ntha 2 org..dlm tuh dia kata x kawin lagi...rupanya tahun 2010 dah kawen..

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:15 PM | Show all posts
budaktua replied at 14-9-2017 09:52 AM
aku muskil sikit la...

org2 byk duit ni.. tk kira sama ada biznes man ka.. politician ka... selal ...

byk je social event kat key el tu chuolss...kenal dari situ la atas rekemen kwn kwn...senang jee,
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 14-9-2017 12:23 PM
hensemnyaaaa ex shubem beliauuuuu

hensem tapi buruk siku tak guna chuols.. masa kawin bagi kereta, bila cerai mintak balik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
delia_ni replied at 14-9-2017 12:48 PM
laa baru 38.. berlakon da jadi mak2.. mak zul arifiin lak tu... dlm titian kasih.. pastu mak aurora  ...

38 baya2 tokti la kan, dah pegang watak mak. citer mr photographer tu pun dia jadi mak hannah delisha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045325s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list