Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10902
View
123
Reply

Bekas suami Marissa Yasmin berputih mata

[Copy link]

Author: moksha       Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2017 01:21 PM | Show all posts
virgo19 replied at 14-9-2017 01:16 PM
hensem tapi buruk siku tak guna chuols.. masa kawin bagi kereta, bila cerai mintak balik.

ntah....
muka je hensem tp kedekut

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:25 PM | Show all posts
pinkypetal replied at 14-9-2017 12:29 PM
Yang semenggah of kos. Macam muka redza minhat pon adooo

mujurlah yg semenggah tu.. nampak la berpadanan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:25 PM | Show all posts
virgo19 replied at 14-9-2017 01:16 PM
hensem tapi buruk siku tak guna chuols.. masa kawin bagi kereta, bila cerai mintak balik.

kan katanya punca cerai sebab marissa ni curang
haruslah tuntut semua...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:29 PM | Show all posts
Incanto replied at 14-9-2017 01:21 PM
ntah....
muka je hensem tp kedekut

i don't think kedekut. more like carik pasal. biar dia tak dpt, janji aku dpt. saje nk sakitkan hati

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Jam pun brand yang aku tak kenal.....lain la Rolex ker...Rado ker....berbaloi gak tuntut.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:35 PM | Show all posts
moksha replied at 14-9-2017 12:07 PM
Suami pelakon tuntut 2 biji kereta kerana isterinya Curang.

19/01/2017 Shah Alam C Pihak mahkama ...

belum kawen pon dah dapat kreta....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 14-9-2017 01:25 PM
kan katanya punca cerai sebab marissa ni curang
haruslah tuntut semua...

setahu aku, kalau harta nama suami, then isteri curang atau nusyuz, mmg isteri tu tak boleh tuntut harta sepencarian. tapi kalau dah sah2 barang tu nama isteri, walaupun suami yg belikan, suami takde hak nak tuntut semula walau isteri curang atau nusyuz sekalipun, sebab tu dah dikira harta isteri. sebab tu mahkamah pun tolak permohonan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
budaktua replied at 14-9-2017 09:52 AM
aku muskil sikit la...

org2 byk duit ni.. tk kira sama ada biznes man ka.. politician ka... selal ...

Macam ni lah. Ada dikalangan retis jugak dok jadi agen. Yang antara pelopor bisnes 'flesh' ni dah meninggal jadi tak mau sebut nama.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:45 PM | Show all posts
virgo19 replied at 14-9-2017 01:37 PM
setahu aku, kalau harta nama suami, then isteri curang atau nusyuz, mmg isteri tu tak boleh tuntut ...

yelah sebab tu laki dia mintak sebab dia sakit hati
dia takde buktilah kot nak failkan nusyuz... so dia cerai biasa je lah..

lagipun... kesah i
bukan i nak kawin dgn ex dia pun
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:54 PM | Show all posts
geenie replied at 14-9-2017 01:29 PM
i don't think kedekut. more like carik pasal. biar dia tak dpt, janji aku dpt. saje nk sakitkan ha ...

bodoh kan....sanggup bayar duit lawyer mahal mahal
just to sakitkan hati ex wife
kalau rebut anak aku boleh paham lah
ni setakat jam, kereta?

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:02 PM | Show all posts
slavehunter replied at 14-9-2017 05:30 AM
Jam pun brand yang aku tak kenal.....lain la Rolex ker...Rado ker....berbaloi gak tuntut.

bimbo & miskinnya sisthur..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni penah nk tgk umah my bro kat somewhere yg nk dijual..masa tu tgh femes citer jelatang..cam terkejut budak yg bawa kunci tu..sbb x sangka org ada2 juga
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:25 PM | Show all posts
slavehunter replied at 14-9-2017 05:30 AM
Jam pun brand yang aku tak kenal.....lain la Rolex ker...Rado ker....berbaloi gak tuntut.

Aiyo biar betul? IWC & Zenith tu mahal sisthur/bradahh.. Richard Mille or Patek Philippe kenal?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:47 PM | Show all posts
failkan nusyuz, maksudnya suami masih mahu isteri kembali taat pada dia.
.
kalau tuduhan curang kena ada beserta bukti, kalau tak mahkamah tolak.
.
kalau harta nama isteri, tapi monthly suami yg bayar dan semua resit or bank transfer ada bukti, suami boleh fight then mahkamah akan tentukan. selalunya kalau bukti kukuh, mahkamah suruh jual then bahagi ikut percent, pon mahkamah kirakan.

ni bdasarkan pengalaman iolss
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:56 PM | Show all posts
i baca somewhere dia lahir 1977, so dah 40 this year.

artikel yg i baca tu konon dia awet muda. tp kelakar jugak bila tgk byk dpt watak mak2 anak dah besar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 14-9-2017 12:23 PM
hensemnyaaaa ex shubem beliauuuuu

Helok ok. Tinggi tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:06 PM | Show all posts

tadi dah rasa nak tag akak dah
tak sure lah sisthur
kena jumpa depan2 dulu
tapi rasanya tinggi sebab marissa ni tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkypetal replied at 14-9-2017 02:25 PM
Aiyo biar betul? IWC & Zenith tu mahal sisthur/bradahh.. Richard Mille or Patek Philippe kenal?

Richard millie tu hantaran tok ti dulu kan. I x pakai jam. Tp suke tgk jam esp yg high end
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 14-9-2017 03:06 PM
tadi dah rasa nak tag akak dah
tak sure lah sisthur
kena jumpa depan2 dulu

Yang helok2 sila tag ye.  Yg muke pecah tag @juliez
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:11 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-9-2017 03:09 PM
Yang helok2 sila tag ye.  Yg muke pecah tag @juliez

wujud lagi ke juls kak?
ke mengintai dari tirai kamar
hi julsss
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
despicablyanon replied at 14-9-2017 10:15 AM
means suami dia claim harta sepencarian on the watches, kalau ada bukti dia sumbangkan apa2 terhad ...

Owh...kira tme dorg kawin dlu...bli sama2 la jam tu...then bila divorce...laki die tuntut yea...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
raradhia replied at 14-9-2017 10:29 AM
kwn iols noks jmp dato sabahan dekat stesen minyak time isi minyak, u ghaserrrr? dato tu bg busi ...

Klu scandal...ada tdo2 sekali ir jz layan2 luaran je?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 14-9-2017 12:48 PM
kedeknya x laki die....masa sayang badan tu la ko peluk cium, skg ni kete yg dah tentu2 lama2 takde  ...

Dh dikatanya ex curang harusla bengang
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 14-9-2017 03:15 PM
Klu scandal...ada tdo2 sekali ir jz layan2 luaran je?

Hahaha... it depends... ade yg salah 1... ade yg buat both...

Ni pendapat meols la....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:11 PM | Show all posts
tak suka org camni....bagi hadiah masa suka..masa dh tak suka, minta blk

aku dgn ex bf dulu, apa hadiah yg aku bg kat dia, x pernah pun nak minta sbb pikir tu aku bg hadiah kat dia. dh jadi hak dia...dia punya suka la dia nk buat apa dgn semua brg tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044759s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list