Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
2859
View
64
Reply

Tuah Wajah Cantik, Hannah Delisha Jadi Rebutan Produser

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2017 06:23 PM | Show all posts |Read mode
Cantik betul Hannah Delisha, mesti ramai punyalah yang jatuh hati dengan aktres drama Mencintaimu Mr Photographer ni.


Pernah dinobatkan sebagai Personaliti Wanita Paling Popular pada Pesta Perdana 2017 di Singapura, Hannah sebenarnya mempunyai rahsia kecantikan yang tersendiri.


Foto: IG Hannah Delisha


Patutlah bila peminat tengok nampak berseri-seri sungguh sebab aktres ini merupakan seorang pengguna rangkaian produk Ginseng Merah Guerisson.


Sesuai sangatlah dengan generasi millenial sebab kandungan bahan di dalamnya dapat melembapkan dan menganjalkan kulit.


Dia juga sekarang ini banyak menerima tawaran berlakon dan disebabkan jadual ketat yang memerlukannya berpanas ketika penggambaran, Hannah mengakui yang dia langsung tidak berasa risau atau terbeban.





Katanya, Guerrisson mampu memberikan perlindungan yang berganda untuk melawan tanda-tanda penuaan dan penghidratan kulit.


Lagi satu fakta menarik tentang Hannah, nama sebenarnya adalah Hannah Adlina Blackburne Birchshe yang merupakan anak kacukan Inggeris dan Melayu.





Baru berusia 20 tahun, dah jadi rebutan produser dan sudah membintangi lebih daripada 10 buah rancangan.


Jadi kalau nak cantik macam Hannah guna sahajalah Set produk Ginseng Merah Guerisson ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:37 PM | Show all posts
Oh my hannah delicious
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:39 PM | Show all posts
biasa biasa je...cepat jemu kalau selalu tengok
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik laaa , tapi aura belum nak smpai lagi...jadi duta produk okayla...kalau jadi heroin drama biase2 je...mmg selayaknya produk david teo....kalau mcm risteena menarik lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
masalahnya bukan saje cantik tp lemah lembut...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:49 PM | Show all posts

la singaporean ke. mati2 ingat orang malaysia...muka dia macam juliana evans. kalau cakap adik pun orang percaya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
bg mama dia comel tp aura x kuat... mesti nt boleh kebaboom
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols takde aura.... atau aura sheols belum keluar lg... nexttt
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel la diz girl..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:09 PM | Show all posts
jeles le tuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia cpt bosan tgk..tp kulit lawo la
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je.. lagi cun juliana evans atau fasha sandha waktu muda2
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam k doll kan..tp belakon x kayu aku ok ja..dah stat jd duta produk..x lama lg femes la among non malay..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lebat job cari skrg promo iklan dlm brgosip. smbil nyelam minum air kat kngsi tular, iklan frisomum
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah kacukkkkk... Ko ghaseeee?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh laa, xterlampau WOW. .next laa. .
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan pas ni fans tegar lopak bemci ngan Hannah la pulak sebab mendoniaaa mengalahkab idolat dorang{:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dia cantik sbb mmg rupa paras dah cantik, bukan sbb minum ginseng. kalau acik kepam minum ginseng boleh ke jadi muka mix mcm hannah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye je cantik sbb pakai guerisson. Kalu dna mak pak jawa asli pakai lah produk tu sejak keluar dr perut mak pun tetap x cantik jgk
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia ni..n pandai berlakon..hidung mancung body meletop..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mix mmg lah cantik.tak consume product pun tak apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:18 PM | Show all posts
cantik la comel tapi betul la lama2 rasa bosan.
sebab macam standard je orang muka comel2 camni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape yt best sgt minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols comel. Tapi lakonan biasa2. Dah byk job ni moga improve lah. All the best.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:19 PM | Show all posts
umo 20 kulit mmg tgh cantik
takyah anti penuaan pon..zzz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061279s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list