Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2973
View
40
Reply

Phone dah rosak !!!

[Copy link]

Author: Underlord       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-9-2017 10:55 PM | Show all posts |Read mode
knp skrg phone rosak banyk cepat.. phone lama hanya pakai 1tahun lebih je.. apa handphone baru yg kurang mahal tapi blh tahan lama ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2017 10:56 PM | Show all posts
kwn-kwn tolong reccomend phone yg dlm rm2000 atau lebih sikitttt je
tak nak beli yg mahal mahal punye haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 03:46 PM | Show all posts
Hey buddies here on our homepage you will get firefox download free browser for your pc it is one of the best browser here you will do browsing downloading and surfing very easily because here on our updated version you will get auto complete and privacy protection.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 03:12 PM | Show all posts
Underlord replied at 27-9-2017 10:56 PM
kwn-kwn tolong reccomend phone yg dlm rm2000 atau lebih sikitttt je   
tak nak beli yg mahal ma ...

S8 bro. Worth a buy
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2017 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Vivo ok, harga berpatutan dgn kualiti...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2017 04:07 PM | Show all posts
asus okey jugak.tahan lasak
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2018 02:05 PM | Show all posts
the game thanks
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2018 05:30 PM | Show all posts
rosemawarku replied at 1-11-2017 11:46 AM
Vivo ok, harga berpatutan dgn kualiti...

Vivo terbaik habaq hang. Aku setuju.. Kualiti nice macam V9 tu. Tapi harga aduh, agak mahal la walaupun hanya vivo.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 03:30 PM | Show all posts
kalau nak tahan lasak tgk blackview bv9000 tahan lasak waterproof ip68 harga dlm 1100 ke 1200. yg ni phone spisis rugged eh. kira boleh baling anjing mati tp x rosak.. hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 04:47 PM | Show all posts
VIVO, camera cantik, bateri blh tahan lama, lagipun harganya murah
tp jangan beli IPHONE, branded saje, tp harga mahal, function lebih kurang sama dgn phone yg lain...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 04:50 PM | Show all posts
forevernothing replied at 5-7-2018 04:47 PM
VIVO, camera cantik, bateri blh tahan lama, lagipun harganya murah
tp jangan beli IPHONE, branded s ...

Agree! kalau nak cari smartphone yg camere cantik, asus vivo oppo sudah boleh dapat, tak perlu beli iphone...mahal, screen mudah pecah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 05:00 PM | Show all posts
awak boleh beli Huawei mate 10.
1) camera lebih baik drpd iphone & samsung
2)batteri boleh tahan lama dan charge dengan pantas
3)ram besar
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 08:29 PM | Show all posts

asus sgt lag larrr, knp x beli vivo???
vivo v9 designnya cantik lagipunlebih tahan lasak drpd asus!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 08:49 PM | Show all posts
eaglep replied at 5-7-2018 08:29 PM
asus sgt lag larrr, knp x beli vivo???
vivo v9 designnya cantik lagipunlebih tahan lasak drpd asu ...

setuju! Btw skrg sy nampak kwn fb aku ade share satu post, post tu katanya ade percuma vivo v9, blh try menyertai... ade bagi 10 buah vivo v9 kpd kita..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2018 09:02 PM | Show all posts
sssmtsss replied at 5-7-2018 08:49 PM
setuju! Btw skrg sy nampak kwn fb aku ade share satu post, post tu katanya ade percuma vivo v9, bl ...

syoknya..macam mana nak menyertai tu? Share lahh sikit~~ amboiii, 10 buah, mmg blh try menyertai..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2018 09:23 PM | Show all posts
eaglep replied at 5-7-2018 09:02 PM
syoknya..macam mana nak menyertai tu? Share lahh sikit~~ amboiii, 10 buah, mmg blh try menyertai.. ...

senang je..
STEP 1: Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friends/family supporting your favourite football team
STEP 2: Write your caption thats not more than 125 words and include #KitaBoleh and #VIVOxFIFA2018
STEP 3: Tag @Celcom & THREE of your friends/family members
STEP 4: Please ensure that your profile is set to public
Walaupun stepnay senang jer, tapi aku x de menyertai sebab x ade org nak menemani aku ambil gambar
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2018 09:39 PM | Show all posts
sssmtsss replied at 6-7-2018 09:23 PM
senang je..
STEP 1: Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friend ...

alah! football team yg aku suka dah kalahlah...
group stage 16 pun x dpt masuk
kena pilih team yg lain larr...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2018 09:47 PM | Show all posts
sssmtsss replied at 6-7-2018 09:23 PM
senang je..
STEP 1: Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friend ...

contest ni sampai minggu depan jerkalau nak menyertai kena cepatlah.. Sy tgk byk kwn ig aku start posting gambar football team sejak bulan lepasko dah lambat..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 12:19 AM | Show all posts
u boleh cuba VIVO, harga murah, lagipun semua functions okay
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 12:23 AM | Show all posts
sssmtsss replied at 6-7-2018 09:23 PM
senang je..
STEP 1: Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friend ...

senangnya!!! contest ni sampai bila? klau x pakai celcom pun boleh join?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106294s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list