Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2974
View
40
Reply

Phone dah rosak !!!

[Copy link]

Author: Underlord       Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2018 12:27 AM | Show all posts
eaglep replied at 6-7-2018 09:39 PM
alah! football team yg aku suka dah kalahlah...
group stage 16 pun x dpt masuk
kena pilih  ...

tak semestinya nak benar, u pergi mamak dengan kawan...pura2 support salah satu team dan ambil foto, senang!kkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 08:38 PM | Show all posts
sssmtsss replied at 6-7-2018 09:23 PM
senang je..
STEP 1: Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friend ...

contest kita boleh Super Fam ni dah nak expire, sampai 12 july jerr..
rasanya byk org x tau lagi
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 08:41 PM | Show all posts
linasss replied at 7-7-2018 12:23 AM
senangnya!!! contest ni sampai bila? klau x pakai celcom pun boleh join?

sampai 12 july jerr, kalau nak menyertai kena cepatlah..
sesiape pun boleh join
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 08:56 PM | Show all posts
daud970 replied at 7-7-2018 12:27 AM
tak semestinya nak benar, u pergi mamak dengan kawan...pura2 support salah satu team dan ambil fot ...

tgklah nanti russia vs croatia kwn aku nak menemani aku tgk ke x...
harap2 mereka nanti ade masa lapang...hehehh
kalau x, aku rase x dpt menyertai contest ni...sudah dah sampai deadline..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 10:23 PM | Show all posts

taklah, screen asus mudah pecah, battery pun cepat rosak. Aku x recommend phone ASUS tapi komputer ASUS okay
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 10:34 PM | Show all posts
Underlord replied at 27-9-2017 10:56 PM
kwn-kwn tolong reccomend phone yg dlm rm2000 atau lebih sikitttt je   
tak nak beli yg mahal ma ...

u blh try vivo,oppo,asus, brand ni semua harga murah...Boleh dpt dlm RM1000
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2018 10:40 PM | Show all posts
sssmtsss replied at 6-7-2018 09:23 PM
senang je..
STEP 1: Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friend ...

caption ade limit?! Aiyoooo 125 words...x cukuplah! Aku ade byk nak tulis pasal team ENGLAND
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 10:41 PM | Show all posts
eaglep replied at 7-7-2018 08:56 PM
tgklah nanti russia vs croatia kwn aku nak menemani aku tgk ke x...
harap2 mereka nanti ade masa  ...

kalau x dpt menyertai, rugi... chance utk dpt vivo v9=0%
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 10:49 PM | Show all posts
derickwell replied at 8-7-2018 10:41 PM
kalau x dpt menyertai, rugi... chance utk dpt vivo v9=0%

ahah aku dah ambil gambar dah tapi blom fikir macam mana nak tulis 125 patah perkataan tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 10:58 PM | Show all posts
eaglep replied at 8-7-2018 10:49 PM
ahah aku dah ambil gambar dah tapi blom fikir macam mana nak tulis 125 patah perkataan tu

hahah i ingat u stuck kat step 1, x dpt ambil gambar..
kena cepat fikir, tinggal 4 hari jerr...heheh
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 11:16 PM | Show all posts
sssmtsss replied at 5-7-2018 08:49 PM
setuju! Btw skrg sy nampak kwn fb aku ade share satu post, post tu katanya ade percuma vivo v9, bl ...

apa contest ni? macam mana nak main huhhhpercuma vivo v9 saje? tiada hadiah lain?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 11:34 PM | Show all posts
elyan replied at 5-7-2018 05:00 PM
awak boleh beli Huawei mate 10.
1) camera lebih baik drpd iphone & samsung
2)batteri boleh tahan l ...

Aku guna phone ni, memang besttapi harga mahal sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2018 11:40 PM | Show all posts
eaglep replied at 8-7-2018 10:49 PM
ahah aku dah ambil gambar dah tapi blom fikir macam mana nak tulis 125 patah perkataan tu

sama dgn aku, susah nak fikir caption...xtau nak tulis pasal ape...siapa ade idea, blh tolong2 kkkkk???
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 10:31 PM | Show all posts
nadiahaha replied at 8-7-2018 11:40 PM
sama dgn aku, susah nak fikir caption...xtau nak tulis pasal ape...siapa ade idea, blh tolong2 kkk ...

u boleh cerita pasal pasukan yg u support...perasaan masuk ke semifinal atau final
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 10:35 PM | Show all posts
sssmtsss replied at 6-7-2018 09:23 PM
senang je..
STEP 1: Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friend ...

aiyoooo dah nak sampai expiry date baru nampak contest ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 10:40 PM | Show all posts
eaglep replied at 8-7-2018 10:49 PM
ahah aku dah ambil gambar dah tapi blom fikir macam mana nak tulis 125 patah perkataan tu

caption saya tulis perkataan2 yg support mrk dan harapan saya tentang team tsbt
caption ni bebas je, tak semestinya nak ikut saya
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 10:31 AM | Show all posts
elyan replied at 9-7-2018 10:35 PM
aiyoooo dah nak sampai expiry date baru nampak contest ni

cepatlah join, masih available lagi!!!
celcom bagi 10 biji vivo v9, kalau x join, rugilah
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 10:34 AM | Show all posts
benjamin1401 replied at 8-7-2018 11:16 PM
apa contest ni? macam mana nak main huhhhpercuma vivo v9 saje? tiada hadiah lain?

ape contest ni? -aku nak share, kat #16... deadline sampai 12 july jer, jangan ckp aku x bagi tau, tinggal 2 hari lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 10:40 AM | Show all posts
elyan replied at 9-7-2018 10:35 PM
aiyoooo dah nak sampai expiry date baru nampak contest ni

haha, cepat2 ambil gambar dgn kwn dan fikir caption, masih sempat lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 03:21 PM | Show all posts
actually phone yg rosak tu battery je. klu tukar battery and master reset, phone tu blg pakai few more years.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084801s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list