CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 29240|Reply: 92

Pengumuman : Penambahan fungsi posting dan video Instagram

  [Copy link]
Post time 11-10-2017 10:32 AM | Show all posts |Read mode

Salam sejahtera,

Memahami kehendak dan keperluan di forum ini selari dengan peredaran zaman, jadi nak umumkan bahawa kita telah menambah satu fungsi/tool baru iaitu Instagram. Bermula hari ini, kalau korang nak tepek video atau gambar dari Instagram, paste saja url Instagram (posting gambar atau video) dekat sini. Lihat gambarajah di bawah :

insta.png

Contoh

  





Selamat mencuba.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-10-2017 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
wahhh, bagus2 tp iols pkai hp ja ni. .mmg byk yg nak d tepek dr insta tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 10:59 AM | Show all posts
steadyyy
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 10:59 AM | Show all posts
steadyyy
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:02 AM | Show all posts
terbaekk!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:12 AM | Show all posts
macam ni baru betul!.. asyik facebook kuno tu jee
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-10-2017 11:13 AM | Show all posts
Edited by torsotiger at 11-10-2017 03:15 AM

  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-10-2017 11:20 AM | Show all posts
emm ,  ini I nyer pendapat la... buat macam youtube  nya coding tu ok laa,  Tak best  lew bila buat coding link cam gini
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:22 AM | Show all posts
wah good ..........................
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:26 AM | Show all posts
nice.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2017 11:34 AM | Show all posts
ahnjaehyun replied at 11-10-2017 11:20 AM
emm ,  ini I nyer pendapat la... buat macam youtube  nya coding tu ok laa,  Tak best  lew bila buat  ...


Maksudnya video tekan terus play? Memang macam tu sepatutnya tapi ada masalah teknikal pula. Sedang fix masalah ini secepat mungkin.



Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:36 AM | Show all posts
admin6 replied at 11-10-2017 11:34 AM
Maksudnya video tekan terus play? Memang macam tu sepatutnya tapi ada masalah teknikal pula. Sed ...

yer.  TQ admin
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:38 AM | Show all posts
satu lagi , ambil video jer , caption2 tu tak perlu. kekadang caption tu menyemak jer .
hanya cadangan jer.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:41 AM | Show all posts
admin6 replied at 11-10-2017 11:34 AM
Maksudnya video tekan terus play? Memang macam tu sepatutnya tapi ada masalah teknikal pula. Sed ...

admin, bila nak fix masalah nk upload gmbr via ios11 dlm porem ni?

stressss takleh upload gmbr
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:45 AM | Show all posts
Nape iols buat takleh pun?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-10-2017 11:47 AM | Show all posts
jingga007 replied at 11-10-2017 11:45 AM
Nape iols buat takleh pun?

copy url  link  cik  mod
ker dah pn  la ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:49 AM | Show all posts
ahnjaehyun replied at 11-10-2017 11:47 AM
copy url  link  cik  mod
ker dah pn  la ni

gahahahaha tetibe mcm bodoh kejap..
duk try tak jadi jadi
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:50 AM | Show all posts
  


testing
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 11:51 AM | Show all posts
Ok dah berjaya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 173422 Replies : 2877
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 5608 Replies : 25
Setia tunggu jodoh pada usia 50-an, Datuk Hans Isaac, Ebby Yus, Datuk Syafinaz Selamat dan Nasha Aziz
chaconSetia tunggu jodoh pada usia 50-an, Datu
Views : 26677 Replies : 80
Menteri Pendidikan kata Cikgu Bahasa Inggeris dari Singapura akan mengajar di kawasan pedalaman termasuk Sabah dan Sarawak.Anda setuju?
YgBenarMenteri Pendidikan kata Cikgu Bahasa Ing
Views : 36505 Replies : 17
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91939 Replies : 804
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 259744 Replies : 291
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38155 Replies : 297
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28395 Replies : 32
Gadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wajar atau tidak zaman sekarang
YgBenarGadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wa
Views : 34643 Replies : 215
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19879 Replies : 294

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.089073 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list