Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8322
View
118
Reply

[KBS] The Return of Superman / Superman is Back (4th Nursery)

[Copy link]

Author: Star_el       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-10-2017 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Star_el at 16-10-2017 01:54 PM

Nanti rajin, info akan diupdate hahaha

FIRST HOUSE
SECOND HOUSE
THIRD HOUSE






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2017 02:17 PM | Show all posts
Edited by Star_el at 16-10-2017 02:18 PM

Semalam TROS ada shooting Halloween event kot, kena cari details lagi.
Since aku yellowkies, so ada tweet psl Jiyong appa ni jela.
Jgn terkejut tgk the horrorness =P
https://twitter.com/to_duck_/sta ... l-thread%2Fpage-477

edit: eh sini takleh post tweet direct ek?

  

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 10:56 AM | Show all posts
yeah dh buka!
haah nmpk ade shoot ngan sarang skali

lawak la episode chuseok tu
William xde mood ke cane?kesian die
lohee pn kejap2 je ade..reserved betul die bl rmai2

suke tgk lee twins setelkan mslh
hahahaha..master pn siap bkerjasama acah2 tido
sungjae mmg aktif betul budak tu..xlarat master nk buat pape
daebak pelajar contoh betul wpn dihasut sungjae
suke la seo la jg budak2 tu..kakak2 sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2017 11:04 AM | Show all posts
syue86 replied at 19-10-2017 10:56 AM
yeah dh buka!
haah nmpk ade shoot ngan sarang skali

Aah budak2 kecik cmtu mmg moody kan, William takut kt cikgu tu haha, Rohee dok berkepit dgn bapak dia kot.
Tula Seola tu mmg kakak2 betul, pandai dia disiplinkan bebudak.
Aku terbyg cm drama komedi lak, Master and his 2 students (Seungjae n Sian)
Tapi Seungjae tu mmg noona chaser betul, suka nk manja2 hahaha
Sian kelakar, skema gile. Yela kot parents dgn anak karakter slalu bertentangan ek.
Yg Jiyong dok jaga Seola, nk anak perempuan kan haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 11:13 AM | Show all posts
Star_el replied at 19-10-2017 11:04 AM
Aah budak2 kecik cmtu mmg moody kan, William takut kt cikgu tu haha, Rohee dok berkepit dgn bapak  ...

ms seo la ckp 'andewee' pergh tegas betul
tkejut sungjae..haahahhahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2017 11:37 AM | Show all posts
syue86 replied at 19-10-2017 11:13 AM
ms seo la ckp 'andewee' pergh tegas betul
tkejut sungjae..haahahhahaha

dah tgk episod baru?
aku mmg skip part Seungjae je, tgk part william sket2 XD
Adoi penatla tgk Seungjae tu, penyayang sgt kt haiwan. Pakcik yg randomly memancing pun kena.
Pastu Jiyong nak jadi batu dah tunggu Seungjae bawak seluar hahaha. Pastu saja suh pakai seluar yg kaler striking, dia pun layankan aje anak tu.
Tapi cm kurang bestla episod ni, diorg still strike lg ke? Ntah rs cm editing yg kureng ke mmg uneventful?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 11:41 AM | Show all posts
Star_el replied at 19-10-2017 11:37 AM
dah tgk episod baru?
aku mmg skip part Seungjae je, tgk part william sket2 XD
Adoi penatla tgk S ...

belum tgk lg..oh ade ek episod baru
igtkan xde lg..nnt ai tgk ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 19-10-2017 11:37 AM
dah tgk episod baru?
aku mmg skip part Seungjae je, tgk part william sket2 XD
Adoi penatla tgk S ...

I pon rasa chuseok special ni mcm boring sikit. Edit pon mcm nak tak nak je. Ke sebab ada strike tempoh hari tu? Huhum anyway seungjae punya part sikit sngat skrg. 3 bradik tu lg byk. Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-10-2017 09:17 AM | Show all posts
indenial replied at 19-10-2017 07:45 PM
I pon rasa chuseok special ni mcm boring sikit. Edit pon mcm nak tak nak je. Ke sebab ada strike t ...

tulah kan, patut lg happening, tp rs cm mslh editing. Slalu yg buat lg best tu ada caption2 lawak tu lol.
Seungjae tu mungkin sikit part dia sbb sikit je kot masa utk recording.
Aku pun sabar jela nk tgk budak tu. SIkit2 lg org rasa nak tgk kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2017 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 20-10-2017 09:17 AM
tulah kan, patut lg happening, tp rs cm mslh editing. Slalu yg buat lg best tu ada caption2 lawak  ...

Haah kannnn. Dh tgok preview ep baru yg seungjae.? Lawak okay. Pandai dia main sorang2 buat dialog sendiri sambil jawab tepon tu. pastu siap panggil Jiyong tu as Ko Ji Yong ssi tergelak bapak dia. adoila budak ni. Ada je kerenah dia setiap ep
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-10-2017 10:59 AM | Show all posts
indenial replied at 20-10-2017 09:53 AM
Haah kannnn. Dh tgok preview ep baru yg seungjae.? Lawak okay. Pandai dia main sorang2 buat dialog ...

aah, budak ni kuat tgk drama ke cmne? Kemain dia berlakon terkejut dgr encik gajah kt taman, encik zirafah sakit tekak lol!
Ko Jiyong-ssi! Mcm bos/klien panggil nk marah hahaha appa dia pun terkejut dgr
Seungjae mmg pandai berlakon sorg2 haha, dh bese kot nk entertain diri sendiri bila main sorg2
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 09:02 AM | Show all posts
lawak tol tgk seoun tu sebak psl roti choc
hahahaha..sebak mak simpankan ye syg?
seojun pn baik je bg stgh rotinya

hebat plak daebak bley jmpe cincin tu
aku suke tgk si ayh die kaco die
lawak tgk diorg..mcm bromance gituh

sung jaeeeee aiyooooo...hahahahha
kesian pakcik yg mancing tu..kekekeke
jenuh la appa nk convince yg tu samgyeopsal
ooo..babi hang bley makan..belut xbley plak

comel jane tu..syok dpt hadiah byk
duk rusia bestnyaaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2017 10:12 AM | Show all posts
syue86 replied at 23-10-2017 09:02 AM
lawak tol tgk seoun tu sebak psl roti choc
hahahaha..sebak mak simpankan ye syg?
seojun pn baik je ...

Seungjae mmg penyayang kt sea animals je lol! Dahla diorg kt sana jenis makan/masak benda tu hidup2, lagila ngeri tgk.
Dah mcm Shinchan kekdg Seungjae ni, masuk rumah org g fridge minta cekelat hahaha tp dia mmg kelemahan bab sweet tooth kan, xleh kawal diri
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 10:30 AM | Show all posts
Star_el replied at 23-10-2017 10:12 AM
Seungjae mmg penyayang kt sea animals je lol! Dahla diorg kt sana jenis makan/masak benda tu hidup ...

hahaha org dh bg yogurt pn nk candy..kahkahkah
tu lah..sea life je die sayang..lembu babi ayam x kesian
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 04:16 PM | Show all posts
ada rumah baru yeahh. lawak betul tgk gelagat seung jae dlm chuseok special.. dia je excited jmpe master... siap lari2 lagi.. master pon boleh trace yg dia akan jadi somebody besar esk. master pnye approach kalini lain sikit.. x marah sgt. dia rsa ada student mcm seungjae x boleh wat approach marah kot. lagi2 seungjae dari mula2 dah ckp sarangae.. episod yg kat mud tu mmg lawak . seungjae mmg cepat sgt terdistract dengan benda lain.. mgkn sebab dia pandai so curious dia tinggi. semua benda dia tnya. latest episode kelakar. boleh monolog sorg2 . mmg tergelak.. so seung jae boleh masuk raja lawak solo. ntah nape bias sgt dgn seung jae.. tak tgk dah yg org len. penangan seung jae. akhir tahun mcm seung jae ni akan dapat personal awards dari kbs jek rasanya. dia sorg dah boleh buat geli hati. btw.. baru2 ni seung jae dpt awards dari kementerian dkt kora.. lupa plak apa title dia. .. nasib lah ji yong anak sgt bright n smart...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 04:18 PM | Show all posts
syue86 replied at 23-10-2017 10:30 AM
hahaha org dh bg yogurt pn nk candy..kahkahkah
tu lah..sea life je die sayang..lembu babi ayam x  ...

tak tau nama syg sgt dkt sea life kan.. mgkn dia x prnh tgk proses potong bintang kot.. tgk2 dah jadi dging so tak terasa . ni dpn2 mata dia bentul eel tu .. dulu lobster.. kalau dah dpotong tak apa kot.. siap nangis2 lagi.. sgt  kiyo lah seung jae..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 04:20 PM | Show all posts
Star_el replied at 20-10-2017 10:59 AM
aah, budak ni kuat tgk drama ke cmne? Kemain dia berlakon terkejut dgr encik gajah kt taman, encik ...

rasanya rmh seungjae dkt ruang tamu takdop tv. rasanya mak dialah yang selalu main2 dgn dia. so mgkn dia boleh monolog mcm tu. atau dia perhatikan orang .. lawak betul bila dia sebut ko ji yong shi... msti dia ada dgr pekerja atau org panggil appa dia mcm tu. aduh seungjae.. melting betul tgk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2017 04:46 PM | Show all posts
lonso replied at 23-10-2017 04:16 PM
ada rumah baru yeahh. lawak betul tgk gelagat seung jae dlm chuseok special.. dia je excited jmpe ma ...

maaf rumah ala kadar je, create semata2 demi nk meluahkan perasaan pas tgk tros hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 05:00 PM | Show all posts
Star_el replied at 23-10-2017 04:46 PM
maaf rumah ala kadar je, create semata2 demi nk meluahkan perasaan pas tgk tros hahaha

tak po... okey je... thanks ek...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2017 01:47 PM | Show all posts
aku dh tgk ep baru, part seungjae jela since kejar masa nk buat benda len haha
Sebak aku tetiba diorg psg Yanghwa Bridge starting ep tunjuk Jiyong still kat opis. Tapi bagus budak Seungjae tu, tak kaco ayah dia buat keje. Jiyong pun muka cm bersalah kt anak dia, nak main dgn budak kecik tu, tapi keje tak siap lg. Happy benor si Seungjae main mesin fotostat. Pastu g tlg beli kopi hehe.
And aku suka part last, narrator ckp, Seungjae is just happy to be there with u.
yg 2nd part kiut!! Diorg g volunteer tlg org tua yg hidup sorg. Bagus betul community service gitu mmg ada, maybe Msia pun ada kot, aku je xtau. Keletah Seungjae mmg menghiburkan org tua, pandai dia manja2 hehe. Tp lepas diorg balik, mesti nenek tu tersedih sbb sunyi balik.
Bonus: Jiyong the handyman~~~
Sikitnya part Seungjae tbh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
7.376461s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list