Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8364
View
118
Reply

[KBS] The Return of Superman / Superman is Back (4th Nursery)

[Copy link]

Author: Star_el       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-12-2017 01:43 PM | Show all posts
indenial replied at 6-12-2017 12:26 PM
Kalau ahad ni tak ada new ep jugak maknanya ckup la sebulan x tengok Tros  rindu seungjaeeeee

xde lagi, xde berita psl strike tu abes. Dah presiden kbs tu still xnk step down.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 01:12 PM | Show all posts
x abes lg yer strike tu?
patut la asyik ulang episod lama..

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 09:01 AM | Show all posts
sampai bila strike diorang ni
asyik ulang episod lama je
my monday morning dah tak sama cam dulu....

tengok ig william pun bagitau still tak de new episod tros
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2017 03:41 PM | Show all posts
miskay replied at 12-12-2017 09:01 AM
sampai bila strike diorang ni
asyik ulang episod lama je
my monday morning dah tak sama cam dulu.. ...

strike mmg xabes lg, even award show utk varieties pun dah kena cancel.
Baru nk tgk seungjae n jiyong g event (eh bebudak g ke event cmtu?)
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 12-12-2017 03:41 PM
strike mmg xabes lg, even award show utk varieties pun dah kena cancel.
Baru nk tgk seungjae n ji ...


Ada... Tak ingat tahun bila tapi rasanya tahun lepas.. TROS dapat award gak.. Semua cast dtang kalau x silap

Rindu nak tengok keletah diorang  
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 01:54 AM | Show all posts
smpi bila  nak abis strike nih.. rindu betul lah ... ish tak dpt tgk seungjae naik pentas...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 04:01 PM | Show all posts
dah tgk yg latest episde.. alahai seungjae dah matang sikit.. takdelah nakal sgt dah skrg... cuma masih kelakarlah.. semua benda psl appa dia nak reveal... hahaha...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2018 04:06 PM | Show all posts
lonso replied at 2-1-2018 04:01 PM
dah tgk yg latest episde.. alahai seungjae dah matang sikit.. takdelah nakal sgt dah skrg... cuma ma ...

dh tgk dah, tulah bebudak kan cepat je besar huhu
tapi lawak gile seungjae eksaited betul ckp dgn gegirl esp noona.
Dah macam shinchan p announce sume psl bapak dia kt org ramai XD
bapak dia banyak pendam marah wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 04:09 PM | Show all posts
Star_el replied at 2-1-2018 04:06 PM
dh tgk dah, tulah bebudak kan cepat je besar huhu
tapi lawak gile seungjae eksaited betul ckp dgn ...

masa mula2 dulu kecik jekan... skrg dah jadi big boy..appa nak angkat pon tak larat.. boleh plak ckp dkt appa yg dia dah berat skrg. hahah.. mmg sejak strike ni.. rindu gila kat dia. kbs plak pandai.. buat segmen dia awal dan akhir. maybe kbs rasa seungjae ramai fan kot..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2018 08:57 AM | Show all posts
adui twins ni ngajo teacher tu
teacher tu pn sporting je lyn call diorg
klu aku pn touching tetiba seojun bwk air..hahaha

risau la ngn appa sungjae
cer kurgkan mrokok n minum tu
sungjae pls jgn nakal2

seola mcm makin cantik..huhu
kempunan nk jmpe die kt mlysia aritu

waaa bley x aku nages tgk part Bentley
muke sm betul ngn William...ensemmm
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2018 11:46 PM | Show all posts
syue86 replied at 10-1-2018 08:57 AM
adui twins ni ngajo teacher tu
teacher tu pn sporting je lyn call diorg
klu aku pn touching tet ...

appa seungjae ngan doktor tu terkedu seungjae ckp mcm tu.. hahaha.. ini mesti sebab merokok... hahahaha....seungjae ni mmg loving sgt.. penuh ngan kasih syg dia nih... nmpk sggh dia syg dkt appa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2018 02:11 PM | Show all posts
lonso replied at 10-1-2018 11:46 PM
appa seungjae ngan doktor tu terkedu seungjae ckp mcm tu.. hahaha.. ini mesti sebab merokok... hah ...

tulah, termalu lagi Ko appa dikantoikan anak sendiri hahahaha Seungjae mmg akan hebohkan sume psl ayah dia.
Jiyong ni pun kemain dok post psl environment, tp kesihatan sendiri pun xjaga. Tho pahamla gak, stress kan.
Tapi xleh blah tetiba doktor omputih XD
part laughing therapy tu lawak gila, tetiba dia gelak pastu awkward silence. Seungjae kan dah pernah join before kat kem pe tah sblm ni, dgn makcik2 lol.

  

Jiyong post ni, teringin sgt nak komen, smoking pun bad for your lungs!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 02:37 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-1-2018 02:11 PM
tulah, termalu lagi Ko appa dikantoikan anak sendiri hahahaha Seungjae mmg akan hebohkan sume psl  ...

itulah laughing terapi tu lucu... rasanya episode ni sbenrnya sblm pegi temple kot.. sbb tu dia p temple nak release stress.. kat temple pon seung jae bocor rahsia ayah dia dtg sini untuk treat stress n anger.. hahaha... lawak gile.. siap tnye sami tu mcm mana nak hilangkan stress n anger... terkedu sami nak jawab.. hahah... oh i miss him badly... penghibur betul.. tp seungjae dah tak nakal mcm dulu.. ntah tetibe rasa dia semakin calm plak seiring ngan usia. taktaulah rasanya besa2 esk dia akan ikut pangai calm appa.. no reaction sgt... sebab cpt betul bertukar dari nakal ke calm jek..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:15 PM | Show all posts
dah lama x layan superman ni. peminat tegar zaman2 sarang n song triplet. bile diorg dah xde mcm malas nak layan dah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:25 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-1-2018 02:11 PM
tulah, termalu lagi Ko appa dikantoikan anak sendiri hahahaha Seungjae mmg akan hebohkan sume psl  ...

contradict nyeeee..
xtau ke merokok tu x elok gak utk environment
lg la ko berbinikan doktor kot..aiyoyoyoyoyo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2018 03:48 PM | Show all posts
lonso replied at 11-1-2018 02:37 PM
itulah laughing terapi tu lucu... rasanya episode ni sbenrnya sblm pegi temple kot.. sbb tu dia p  ...

jiyong kan pernah cite, Seungjae tu kekdg hype, kekdg calm. So rsnya dia still cmtu lg, kekdg ig jiyong post je gmbr Seungjae tu dok melasak kt umah, main pedangla, main bola lol!
Appanya jd calm lepas jekki disbanded kan, so panjang lg masa Seungjae nk calm haha.
Tho rather than calm, dia jd repressed anger haha.
Patutla Jiyong manjang nak release stress XD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2018 03:49 PM | Show all posts
syue86 replied at 11-1-2018 03:25 PM
contradict nyeeee..
xtau ke merokok tu x elok gak utk environment
lg la ko berbinikan doktor kot ...

bwahahah tulah psl, dia dh merokok lama kot. Susah nak berenti, tp aku mmg xsuka rokok.
Bini dia mesti dah puas dok membebel kt dia. Harap2 Ko appa dpt semangat nk berenti merokok huhu.
Tau tak rituh krismas n new year dia kt china, sbb bisnes, sorg2? = ="
workaholic sgt pakcik ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2018 03:50 PM | Show all posts
lililen replied at 11-1-2018 03:15 PM
dah lama x layan superman ni. peminat tegar zaman2 sarang n song triplet. bile diorg dah xde mcm mal ...

aku lak layan tros sbb Seungjae je (ok, appa dia senanya =P)
kekdg tgk gk bebudak len tu, tp sbb time constraint slalu tgk Seungjae jela.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 04:23 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-1-2018 03:49 PM
bwahahah tulah psl, dia dh merokok lama kot. Susah nak berenti, tp aku mmg xsuka rokok.
Bini dia  ...

msti dia tak refer dkt isteri dia sakit sebab takut isteri dia membebel. tp betul ke dia mmg smoking takot si seung jae tu dgr dari sapa jek. itulah dia x pandai express feeling dia jadi dia stress... ngan keje lagi... kesian ji yong appa... mgkn passion dia terhadap showbiz masih ada tp tanggungjawab dia menyebabkan dia memendam rasa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2018 04:44 PM | Show all posts
lonso replied at 11-1-2018 04:23 PM
msti dia tak refer dkt isteri dia sakit sebab takut isteri dia membebel. tp betul ke dia mmg smoki ...

rasanya ye, tgk mulut dia pun tau dah smoking hahaha xhairan pun. 5 out of 6 jekki are smokers.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079409s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list