Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8386
View
118
Reply

[KBS] The Return of Superman / Superman is Back (4th Nursery)

[Copy link]

Author: Star_el       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2018 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 8-2-2018 08:37 AM
kelakar gila tgk dia eksaited betul ada pokok coklat tu hahahaha
pastu tulah leh pk, nnt jd kaya  ...

Itulah cerdik sgt. Mmg kbs patut bg awards dkt seungjae..dhlah aritu x ada entertaiment award..yg dkt stage tu boleh plak main2 cenggitu..adoii seungjae..awat adorable sgt...smpi ada komen ckp a gift from god..hahaha...sbb pandai, baik, empati, berani dll
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 8-2-2018 08:37 AM
kelakar gila tgk dia eksaited betul ada pokok coklat tu hahahaha
pastu tulah leh pk, nnt jd kaya  ...

Itulah cerdik sgt. Mmg kbs patut bg awards dkt seungjae..dhlah aritu x ada entertaiment award..yg dkt stage tu boleh plak main2 cenggitu..adoii seungjae..awat adorable sgt...smpi ada komen ckp a gift from god..hahaha...sbb pandai, baik, empati, berani dll
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:28 AM | Show all posts
part dinasour bone tu habis aku ketawa bdekah..hahaha
failed big time betul la jiyong ni..suara malas nk tukar
aku rs seungjae dh nk nages dh ms tgk gigi tcabut tu
pnye la jauh diorg cari toilet..hahaha

twins amboi2..kemahen ye ko seojun
kesian yerin..ko nk kat big noona plak
wpn twins tp berbeza selera

adei seram tgk William mkn itu ini
siannya tgk Jury tu nmpk penat sgt

si an jujur betul
kejap je dh ngaku ayh kentut
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 05:20 PM | Show all posts
tashabar nak tunggu william start bercakap eee comel sgt!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:24 AM | Show all posts
comelnya lahai anak shabang shabang tu
eloklah nenek die pun asek gondreee mandereee..hahaha

comel je twins jejak kasih ngn ayah
matik2 igt laki first tu hwijae wpn jln die pelik..hahaha

bahaya la 3 siblings ni
mohon dong gook sorok award2 die tu

adeiii..takut dh sungjae..
comel sgt time merajuk

williammm la baby lg rupanya gigi kamu
hrpnya ok la nnt xpyh surgery sian plak nk operate
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 11:38 PM | Show all posts
Seung jae lately smeakin matang.. perangai dia cool mcm apak dia.. dgn daebak pon dia boleh faham perasaan n emosi daebak.. siap ckp daebak yg menang.. mana lah ai tak suke gile kat seungjae.. daebak pulak tnjk satu sisi yang mana dia mmg tak boleh kalah n suka bersaing.. sape yg tolong sape dkt toilet pon boleh nak bersaing.. which is baguslah semangat nak bersaing tapi takot melarat smpi beso.. seungjae skrg plak dah tak mcm dulu. behave plak... so mcm bila dah dewasa tendency utk jadi mcm appak dia ada... sebab katanya jiyong pon hyper dulu kala... tp dah jadi cool jerk... huhuhu.. apa2 hal pon seungjae beso esk akan jadi sorg yang hensem... nak tergelak lagu daebak yg ckp seungjae paling ugly.. lawak kot..seungjae gak akan jadi seorang yang cool n of coz pandai.. satu lg favoret baru adalah william setelah dia beso sikit mcm pndi je bdk tu.. beselah mix kan.x sabar nak tgk nanny dia dtg balik.. msti syok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2018 12:22 PM | Show all posts
lonso replied at 13-3-2018 11:38 PM
Seung jae lately smeakin matang.. perangai dia cool mcm apak dia.. dgn daebak pon dia boleh faham pe ...

seungjae dgn org len mmg dia behave je, dgn appa dia je saja troll hahaha
tp kira bagusla didikan mak pak dia.

Sbb dgn Sian barula panjang screentime Seungjae huhu tp mmg lawak gile weh, esp Soola and Seola yg agresif haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 12:45 PM | Show all posts
Star_el replied at 14-3-2018 12:22 PM
seungjae dgn org len mmg dia behave je, dgn appa dia je saja troll hahaha
tp kira bagusla didikan ...

itulah igt sblm ni ada yg bash seungjae ckp tak behavelah apalah. skrg terbukti.. siap share makanan ngan sian.. suci betul hati bdk tuh.. tp anak org pandai ni lain mcm sikit.. mgkn itu pon mempengaruhi...

kalo ngan apak dia.. saje jekan... mmg betul2 nak dapat perhatian dr appa dia.. dgn tu jek appa dia akan bg perhatian. kalo idok sibuk je memanjang...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 04:19 PM | Show all posts
si kembar soeun sojun nak keluar dah ke alahai sape plak ganti dorg ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2018 04:33 PM | Show all posts
beeeee replied at 14-3-2018 04:19 PM
si kembar soeun sojun nak keluar dah ke alahai sape plak ganti dorg ni

aah, yelah dah bape tahun diorg tu, dh nk sekolah pun. Ada 2 org pelakon tgh dlm perbincangan skg. Cuma xnmpk lagi sape leh jadi MC kalau ada gathering hehe.

https://www.soompi.com/2018/03/1 ... ng-return-superman/

https://www.soompi.com/2018/03/0 ... eturn-superman-son/
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 04:36 PM | Show all posts
Hopefully ada girl plak la sbb dah bosan soela dgn sua je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 03:14 PM | Show all posts
beeeee replied at 14-3-2018 04:19 PM
si kembar soeun sojun nak keluar dah ke alahai sape plak ganti dorg ni

huaaaa sedihnya la diorg nk pergi dah
ni sume psl netizen la ni dengki
tgk insta mak ayh die je la jwbnya

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 03:17 PM | Show all posts
sedihnya lahai tgk 5 sibling menagis
smpai ayah pun nagis nk tggl anak..huaaa
seola paling sedih rupa siap buat confession

twisn baik betul tlg kemas
tp x sah klu x buat hal diorg tu
huaaaa...hajimaaaaaaaaaaaa

comelnya Bentley behave je kecuali time lapar
lawak tgk abang die bebai bl mknan kena cilok

seung jae ngn gae ddong tu comel amat!
mujur die xmtk bwk blk
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 11:04 PM | Show all posts
Star_el replied at 14-3-2018 04:33 PM
aah, yelah dah bape tahun diorg tu, dh nk sekolah pun. Ada 2 org pelakon tgh dlm perbincangan skg. ...

yg bakal ganti pun ada jd mc kbs apantah yg lelaki berlakon stairway to heaven... baca news pasalh apa ntah selalu dok ada.. rasanya dia terima jerk.. nama naik sebab anak jerk.. cuma perlu beraktiviti dgn anak jerk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 08:48 AM | Show all posts
pandai berdikari dah twins, 5 siblings dah besar dah diorg..pandai survive..wpn sian tu slow tp reti gak prob solving wpn cuak gak tgk die jln sorg2..sung jae mcm biasa la byk ckp..penat ayh nk pujuk mandi dgn hujan yg asik ikut diorg..hahaha..bestnya William blk kg!tak zabarrr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2018 09:05 AM | Show all posts
Rasa part Jiyong and Seungjae sikit gila beberapa minggu yg lepas. Kali ni jela baru ada 2 parts. Tu pun kena cut gak hahaha. Kali ni fokus 5 sibs in Thailand. Next week, William in Australia lak.

Aku pun teringin nak naik train tu. Best gak. Tapi risau je kot2 nanti ada murder mystery :winking face:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2018 09:07 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2018 08:50 AM | Show all posts
Cute gile Jiyong dgn Yangim hahaha dua2 lawa n hensem.
Tapi part Seungjae rasa pendek sgt T____T
Jiyong x Yangim.png
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2018 11:02 AM | Show all posts
rasanya 5 sibs tu boring la tapi showtime dia plg banyak adoi hahah i suka williams eee comel! bently tunggu beso sikit mesti comel jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2018 11:04 AM | Show all posts
ni sbb diorg g thailand, tu nk tunjuk sepenuhnya hahaha
tp aku frust gile sbb Seungjae punya ep dah bape minggu dah asyik pendek sgt. Berbanding dgn awal2 tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083588s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list