Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11706
View
135
Reply

[Tempatan] [VIDEO] Geng Kunyit Makin Berani Di Malaysia, Boleh Terima Ke Tak?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-10-2017 11:34 AM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAL at 19-10-2017 11:54 AM


Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Tan Zhen Sheng  | Suntingan Visual Oleh Tan Zhen Sheng|



Isu LGBT ni dah lama bertapak di Malaysia dan sejak kebelakangan ini mereka semakin berani menunjukkan taring. Muat naik status dan gambar bersama pasangan sejenis macam ia suatu perkara yang normal.


Takut betullah! Golongan gay atau geng kunyit sekarang ni berleluasa mencari mangsa di mana-mana sahaja. Apa nak jadilah dengan dunia akhir zaman ni. Bahaya! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 11:36 AM | Show all posts
golongan taik kunyit lahnat c.i adalah dimohon untuk beri sepatah dua kata...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 11:45 AM | Show all posts
liputan tak berkualiti sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 11:50 AM | Show all posts
Abg Jat @ Nur Sajat pun selamba jer update kat IG, siap nak kawin bagai...

lepas ni ramai ler spesis mcm tu keluar dari sarang...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 11:58 AM | Show all posts
x boleh terima kalau kunyit yg melibatkan liwat (tanpa rela) pada mana2 lelaki/pedo kepada kanak2 lelaki. GTH sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 12:13 PM | Show all posts
Kalau lesbo, geng terung la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 12:20 PM | Show all posts
lelaki = kunyit...

pompuan = lengkuas kot...


tp terung lebih sesuai...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 12:36 PM | Show all posts
tungkai replied at 19-10-2017 12:13 PM
Kalau lesbo, geng terung la...

kalu ikut pakar tatabahasa lgbtQ..geng nippon paint merujuk kepada acik2 lesbos

@Vokuro

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi ayat akak tak tahan nak gelak. Berleluasa mencari mangsa di mana sahaja tu sis! Apa point kau dengan ayat tu wahai sister wartawan bimbo oi sis?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 12:38 PM | Show all posts
Dah xde enforcement drpd federal law
Tu yang besar kepala sangat geng-geng konyet nie.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang cerita begini lah iya sister oiii sekalian. Kau anjurkan je satu event untuk golongan gay ni. Lepas tu kau letak la racun dalam minuman tu. Nak sangat golongan macam akak ni mampos kan? At least bolehlah akak mati dalam keadaan persis prince charming sebegitu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 12:58 PM | Show all posts
Sy nk tau dri mana/sapa yg bg gelaran Geng Kunyit ni...ad spa2 tau?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nadie90 replied at 19-10-2017 12:58 PM
Sy nk tau dri mana/sapa yg bg gelaran Geng Kunyit ni...ad spa2 tau?

Entahlah sis. Akak syak yang bagi gelaran tu spesis suka kena rimming persis sis modngengade lah kot?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
macam la lgbt tu budaya ikutan. nak ber gay, diirang start ber gay, gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 01:14 PM | Show all posts
Social terrorism laaa kata kannn, golongan conservative Yanks pun tertekan...

mungkin tiba masa warga dunia yg tak setuju dengan social terrorism jenis ni untuk wujud kan akta terrorism khusus untuk kes2 macam ni, jadi kan benda ni letak bawah jenayah terrorism bentuk social..

---------------

https://townhall.com/columnists/joannemoudy/2014/06/08/armed--dangerous-the-terrorism-of-the-lgbt-radicals-n1848920

quote,

When the word terrorism is used today, most people equate it with Muslim extremists, radical bombings and hijacked aircraft. But theres another form of terrorism happening right here in America, and the perpetrators are out to destroy the very fiber of our Judeo-Christian heritage and U.S. Constitution. Welcome to the bloody LGBT battlefield where everyone is fair game in a relentless, multifaceted assault on our humanity.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 01:25 PM | Show all posts
dah pihak berkuasa pun buat tak tahu je...........
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah entah suami kau sendiri tgh dok hisap konek jantan Masa tgh interview ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 02:11 PM | Show all posts
putehkundor replied at 19-10-2017 01:27 PM
Entah entah suami kau sendiri tgh dok hisap konek jantan Masa tgh interview ni



betul kak teh..jgn simply judge org. Ramai je pmpuan yg tertipu skrg ni... budget laki menoron theyols hari2 adalah straight.

Kdg2 depan blkg pn dorg tala jer.. byk da citer kt FD tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelak, gelak jugak sister. Namun akak akuilah kheennn akak sedih bilamana akak terpaksa berlakon straight.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2017 02:22 PM | Show all posts
kt indon lg banyak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118695s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list