JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1600
View
10
Reply

Tawan Hebat! 9% Pemulangan Wang Untuk Setiap Pembelian, Hanya Di Adventoro

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-11-2017 02:58 PM | Show all posts |Read mode


Adventoro sebelum ini  menawarkan pemulangan wang sebanyak 3.15% untuk setiap pembelian.  Terkini, sekali lagi Adventoro membuat tawaran hebat sehingga tiga kali ganda iaitu sebanyak 9% pemulangan wang untuk setiap pembelian secara atas talian bermula 1 November sehingga 15 Disember 2017.


Jangan lepaskan peluang ini, jom shopping sekarang dan dapatkan pemulangan wang anda dengan : cashback.cari.com.my











Cari@cashback adalah platform dagangan online untuk memberi ganjaran kepada ahli secara nilai tunai untuk setiap pembelian.
Lebih daripada 100 pakatan pedagang dalam talian utama program ini.


Bagaimana cara menjadi ahli :


Langkah 1: Daftar sebagai ahli.
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda.
Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.




Daftar segera! klik di sini : cashback.cari.com.my
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2017 11:43 AM | Show all posts
yea... bagi la bonus for new registered member...
otherwise i stick to shopback jah
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2017 11:48 AM | Show all posts
tawaran hebat pale otak mung
jangan spam aku boleh tak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2017 11:51 AM | Show all posts
spammer je kerja. kami semboyan1Ugut mengugut cari forum , kalau spam notifications kami lagi dengan iklan sebegini kami  akan mengadu kat moderator beramai ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2017 12:26 PM | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2017 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Setujuuuu kak @CiliPadiSedap
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2017 03:37 PM | Show all posts
Adventoro tu apa dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2017 08:51 AM | Show all posts
laaa ni spam ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2017 02:05 PM | Show all posts
tak mau ahh
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2017 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nak bagi duit, bagi duit je la
tak payah la nak suruh org shopping shopping
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 05:03 PM | Show all posts
good post.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055439s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list