Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3027
View
32
Reply

Lawa Tak Gambar Ni ? #VSCO

 Close [Copy link]

Author: Kimoraleesimons       Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2017 11:07 AM | Show all posts
Ku rasa yg gambar pertama lebih bagus, tapi aku bukan sebarang pro lah dalm bidang ini, semata2 hanya ikut naluri hati aku saja haha.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2017 11:11 AM | Show all posts
NurAini11 replied at 26-12-2017 11:07 AM
Ku rasa yg gambar pertama lebih bagus, tapi aku bukan sebarang pro lah dalm bidang ini, semata2 hany ...

Sama tu, aku juga fikir yg gambar pertama tu lah yg lebih cantik, mcm ada sesuatu yg lebih berbeza lah, x tau mcm mana mau cakap.
Saudara juga boleh cuba utk upload ke Instagram tu, tengok2 mcm mana org lain yg lain, skrg byk org yg guna Instagram tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2018 03:02 PM | Show all posts
Aku lebih suka yg gambar kedua tu, mcm lebih ada feel kpd ku haha. Gambar pertama pun x lah buruk sgt tapi aku x brp suka yg lebih abstrak tu lah, ini hanya pandangan aku sendiri jadi x perlu terlalu ambil hati ya?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2018 03:08 PM | Show all posts
FirdausSah replied at 26-12-2017 11:11 AM
Sama tu, aku juga fikir yg gambar pertama tu lah yg lebih cantik, mcm ada sesuatu yg lebih berbeza ...

Ya mmg skrg Instagram sudah menjadi tabiat harian org masa kini lah terutamanya dlm kalangan remaja, apa2 pun perlu upload ke Instagram, utk show off kpd rakan2 haha. Aku sendiri juga selalu guna Instagram tapi sering ada masalah x cukup data, tapi selepas guna Xpax tu x ade masalah sudah, kerana ada data percuma yg diberi...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 01:09 AM | Show all posts
second picture bro, first one xde ape yg special.
tapi kalau minat ni 3D gambar ding2, bole pegi teluk intan.sane ade byk juga gambar2 yg menarik .
ramai pelancong pegi ambil gambar sane
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 01:12 AM | Show all posts
Ishtar replied at 1-1-2018 03:08 PM
Ya mmg skrg Instagram sudah menjadi tabiat harian org masa kini lah terutamanya dlm kalangan remaj ...

kata telco pula...xperlu susah2 , ape sim pon sama ja.skrg sesiapa punya smart fon xboleh internet ?
wifi pun mane2 ade skrg. pakai je la postpaid, senang begitu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 02:20 AM | Show all posts
gambar pertama tu tinggi sgt ... nak panjam susah haha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 02:22 AM | Show all posts
Tahal replied at 2-1-2018 01:12 AM
kata telco pula...xperlu susah2 , ape sim pon sama ja.skrg sesiapa punya smart fon xboleh internet ...

say pernah pakai DG&Mx , dua2 ok je , lebih kurang .
jgn ckp telco la, pakai LAN punye unifi pun lambat juga. ape lagi rakyat mau?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 06:20 AM | Show all posts
RoseMalie replied at 2-1-2018 02:22 AM
say pernah pakai DG&Mx , dua2 ok je , lebih kurang .
jgn ckp telco la, pakai LAN punye unifi pun  ...

ha , yg tu dg&mx bagi budak kecil pakai main2 game bole lah..
utk org yg berkejar atupon mmg pakai utk internet, guna celcom best.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 06:25 AM | Show all posts
Tahal replied at 2-1-2018 01:12 AM
kata telco pula...xperlu susah2 , ape sim pon sama ja.skrg sesiapa punya smart fon xboleh internet ...

telco prepaid sim baru mmg ade basic internet dah, check tu area coverage dulo sebelom pakai, kebykkan tempt bandar2 mmg xperlu risau ni.
yg area kampong2 bole ambil celcom ataupon dg.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 08:57 AM | Show all posts
BirdLim replied at 2-1-2018 06:20 AM
ha , yg tu dg&mx bagi budak kecil pakai main2 game bole lah..
utk org yg berkejar atupon mmg paka ...

Aku pernah guna line Celcom, agak x stabil lah bagi aku...
Kadangkala x ade apa2 hal pun akan disconnect, menyebabkan mobile legend aku kalah saja
Dan walaupun handphone ku dpt support 4G tapi setiap kali hanya dpt sampai 3G saja, x tau knp mcm ni lah...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 10:27 AM | Show all posts
FirdausSah replied at 2-1-2018 08:57 AM
Aku pernah guna line Celcom, agak x stabil lah bagi aku...
Kadangkala x ade apa2 hal pun akan dis ...

Rasanya mungkin kerana kawasan anda line x begitu bagus kan? Bolehlah cuba hubungi customer service mrk tu, minta mrk check atau apa2.
Celcom tu agak lama sudah kat Malaysia ni jadi blh percaya syarikat mrk tu, dan promosi yg mrk bagi tu sgt bai, x rugi kalau guna.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 06:19 PM | Show all posts
Cantik sangat ! Apa pendapat anda pula dengan gambar ini ?

banyak lagi gambar menarik dekat sini > https://shutteringhearts.com/

iz_0105.jpg

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075895s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list