Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6424
View
120
Reply

Akhirnya... Fasha Sandha Bersyukur Diiktiraf Terbaik

[Copy link]

Author: CikMona82       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-11-2017 03:46 PM | Show all posts |Read mode
Baru iolsss perasan yang Fasha baru kali pertama menang anugerah berdasarkan kategori yang dinilai oleh juri... Mohon pelakon-pelakon baru rasa tercabar...


https://kopiplanet.com/fasha-sandha-bersyukur-diiktiraf-terbaik/



Fasha Sandha 1.jpg
Fasha Sandha 2.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kategori apa ni?
FFM?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2017 04:00 PM | Show all posts

ASK 2017 hari tu uolssss.... Ni mesti uolsss layah Sepahtu Reunion kan.... heheheh

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:06 PM | Show all posts
tahniah fasha...sejujurnya aku mmg suka bakat lakonan fasha..dari dia mula2 berlakon drama  Quran Buruk dulu2 lagi...dia mmg layak menang...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:10 PM | Show all posts
bagi iols la kan ikut percalonan tuh dia bertanding dgn nad zainal dlm crite ape ntah
iols rse lakonan nad zainal lg mantap
tp nak wat camna tkde rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok         
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah fasha,yg paling ingat lakonan die ni cite die jadi bdk skolah,fahrin ahmad cikgu,die tinggal ngan ruminah sidek nenek die,hidup susah sangat,maknye shery merlis ade hiv,sedihsasangat untuk aku,xsilap seindah sakura kot tajuk drama tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakonan dan disiplin dia memang ok, hati kental tahan kutukan.. part suara kureng sikit.. go go girl
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:25 PM | Show all posts
Hmmm tahniah lah. Jgn lps ni dok usung award tu kehulu kehilir sudah la
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:28 PM | Show all posts
tahniah, blh bawak kulu kilir award tu...
bab lakonan best je...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:32 PM | Show all posts
tahniah....patut dari dulu lagi dah dapat....tp apalah sangat dengan anugerah skrin sampah tv3 ni...kalau ffm tu oklah..ni tv3 penjilat tegar najib..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
although dr senarai top 5 (liza misbun,vee imran, ellie suriaty & nad zainal)..kemenangan sheols abit questionable..tp lakonan sheols xdelah busuk sgt dlm Tkasih Ramadan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fasha bukan stok kayu... tp lakonan sheols xde lah kategori Wow sgt sealama ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:44 PM | Show all posts
tahniah fasha...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:47 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 6-11-2017 04:32 PM
although dr senarai top 5 (liza misbun,vee imran, ellie suriaty & nad zainal)..kemenangan sheols abi ...

iols tak tgk anugerah skrin apatah drama yg fasha menang ni.cuma iols nak tanya siapa juri2 dlm anugerah ni yg chuols pertikaikan sgt sampai chuols kata dia menang sbb dilobi kat thread sebelah?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:48 PM | Show all posts
dia memang layak menang, lakonan dia bg i best.. tp takleh lawan nabila huda la nowa patut jadi penyanyi jah, kau berlakon pun habuk takde award
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 04:59 PM | Show all posts
tahniah fasha!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 6-11-2017 04:15 PM
Tahniah fasha,yg paling ingat lakonan die ni cite die jadi bdk skolah,fahrin ahmad cikgu,die tinggal ...

Ni cter yg sheols blakon makan roti yg betol2 jatuh atas lantai tu kan? Ingat2 lupe dah cter...tp cter sedih la ni hidup susah
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk lakonan dia jd bini yg curang kt laki..blakon ngn adi putra x silap..main lm keta,bwk jantan blk umah,bila hubby g outstation..best sgt2 tgk lakonan fasha kt ctu..n lg satu drama dia blakon ngn yusry..jd adik derhaka yg lupa diri..laki dia ejad tu curang plak ngn maid,fouziah ghous..best nya drama dulu2..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lg,citer bini curang jgk..laki dia roy azman..curang ngn laki org
(x ingat nama pelakon)dia cinta mati kt laki org tu sampai jd gila,tgglkn suami n ank2..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:37 PM | Show all posts
alesandra replied at 6-11-2017 04:47 PM
iols tak tgk anugerah skrin apatah drama yg fasha menang ni.cuma iols nak tanya siapa juri2 dlm an ...

alah...cite melobi ni ol skul sangat...
dah orang tu berlakon superb selayaknya lah menang...
lain la klu berlakon kayu gedik, control ayu bagai tiba2 menang tu baru boleh pertikai
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:42 PM | Show all posts
abangadek replied at 6-11-2017 04:48 PM
dia memang layak menang, lakonan dia bg i best.. tp takleh lawan nabila huda la nowa patut jadi ...

kan..klu dgn nabila huda mmg takde chance la menang pasah tu...

nd nyanyi pun ke laut...jv dgn waris part rap tu pun juz nak gtau dia kawen dgn nedim bukan sebab duit
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dauswq at 6-11-2017 05:47 PM

Kiranya fasha sandha dh sebaris dgn tiz zaqyah. Tinggal ex lombok , nora jek blum menang.

Klu nora menang, dh complete trivia - skandal / ex lombok, semua menang best actress ask.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:45 PM | Show all posts
pilot replied at 6-11-2017 05:37 PM
alah...cite melobi ni ol skul sangat...
dah orang tu berlakon superb selayaknya lah menang...
la ...

bila aku tgk balik result ask tu mcm ok je.mcm filem terbaik hanyut...mungkin juri tgk sisi berbeza dari ffm.takde pun kemenangan kategori lain yg dikatakan unacceptable.nak jugak tau sapa juri2 yg kena lobi dek fonen sendu bagai dikata...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 6-11-2017 05:31 PM
Suka tgk lakonan dia jd bini yg curang kt laki..blakon ngn adi putra x silap..main lm keta,bwk janta ...

Bagi iols plak, lakonan fasha jadik chinta chanduri mmg unforgettable.

Plus, masa tu sheols lawo sgt. Kurus. Nampak tinggi lampai. Dan sheols mmg sesuai berganding dengan adi putra. Dua2 ada darah mamak/paki khennnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063957s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list