Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5110
View
131
Reply

ALL ABOUT DIK MANO [Edisi Lazat] acik2 kepam pengsan melihat kelibat dik Mano (Aiman Tino) di Indon | Majalah 3 featured Dik Mano, Curlast!!! start #123

[Copy link]

Author: debab76       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-11-2017 11:21 AM | Show all posts |Read mode
Edited by debab76 at 13-11-2017 09:50 PM

[color=rgb(0, 51, 153) !important][url=]
5


Cemas... Peminat Pengsan Pandang Aiman Tino
Diterbitkan: Rabu, 8 November 2017 6:20 Am

Aiman Tino tidak menyangka sambutan peminat di negara seberang, Indonesia. Foto: THE STAR / LOW LAY PHON

(Ubah saiz teks)

PENYANYI Aiman Tino tidak melupakan peristiwa yang disifatkan sebagai mencemaskan ketika dia menjayakan promosi lagunya di Indonesia.
Pemilik nama sebenar Mohd Aiman Yusri, 19, ini berkata, ketika menghadiri sebuah acara di sana, berlaku kejadian mencemaskan apabila ada peminat tiba-tiba jatuh lalu pengsan ketika melihat kelibatnya.
"Ada satu kejadian peminat pengsan kerana teruja berjumpa saya dan terpaksa ditenangkan oleh kru yang berada di lokasi.


Wajah comel Aiman Tino menjadi tarikan peminat terutamanya golongan remaja.
"Mujurlah, beberapa minat kemudian peminat perempuan tersebut sedar dan tidak mengalami sebarang kecederaan.
"Apa yang buat saya lebih terharu ialah peminat tersebut datang dari jauh semata-mata ingin berjumpa dengan saya," katanya kepada mStar Online.
Aiman terbang ke Indonesia selama lima hari bagi mempromosikan single Ku Rela Dibenci  bermula 24 Oktober lalu.
Lagu tersebut yang merupakan single pertama Aiman di cipta oleh A.C.K serta Riena dan diedarkan oleh syarikat MyMusic Records di Indonesia.


Aiman bersama pengacara program StartTrack MNC di Indonesia.
Tambahnya lagi, ada peminat yang sanggup menunggu di luar konti radio setelah mengetahui dia berada di Jakarta.
"Ada yang naik bas semata-mata nak jumpa saya dan beritahu perjalanan mereka mengambil masa hampir empat jam.
"Mereka beritahu terlihat foto saya di laman Instagram stesen radio berkenaan dan tanpa membuang masa terus menaiki pengangkutan awam ke lokasi promosi.
"Saya ingin berterima kasih kepada semua peminat di Indonesia dan harap mereka akan terus menyokong karier nyanyian saya di sana," katanya.

Aiman bergandingan bersama kakaknya, Fara Hezel dalam lagu terbaharu berjudul Terasa Cinta.
Bercakap mengenai kerjaya seni, Aiman dan kakaknya, Fara Hezel sudah melancarkan lagu terbaharu berjudul Terasa Cinta.
Lagu duet mereka berdua itu dicipta oleh ACK serta Riena dan video lirik sudah dimuat naik di laman Youtube sejak 3 November.
Sehingga kini, ia telah menerima hampir 500,000 jumlah tontonan di laman tersebut.


curlast dik mano! sis luv yout  till jannah hurkey!!

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar betik dik mano..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kateknje man tino ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:31 AM | Show all posts
comey! love him too!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:34 AM | Show all posts
omel nya
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:34 AM | Show all posts
Akak Khai Bahar pon mendonia yach di Yendon
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:35 AM | Show all posts
maaf telinga iols x masuk ngn lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:43 AM | Show all posts
ceh..aiman tino rupanya..ingatkan pengsan tgk manohara
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:44 AM | Show all posts
katibism replied at 8-11-2017 11:34 AM
Akak Khai Bahar pon mendonia yach di Yendon

sekarang memang musim retis bbnu mendoooonia di luar tanah air khuen, sister meols berharap dik aqiem tasty pon mendonia jugek, walaupun heshe kuat sentap+ajet2 best jah
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
x paham iolss apa yg lazat nya eman ni.. kenot brain kenot brain
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 11:56 AM | Show all posts
la...baru ku tau dik aiman tino nye nama sebenar xde tino pun, kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:00 PM | Show all posts
ingatkan manohara....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:00 PM | Show all posts
comel kan?....korang nak amik terus pun takpe...claim je...kitaorang tak nak
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:07 PM | Show all posts
aiman tino ni lagu2 die sume iols rasa mcm meleweh2 sgt..
tp muka dia mmg comel..iols nampak die mcm iols nampak tomok atau naqiu zaman2 iols remaja dlu..
so skrg ni bbnu merasa la ape iols rasa dlu..
tp uols perasan x..muka aiman tino ni mcm muka ada 1 indon dlu yg pemes sbb die beromen dgn mak die...wartawan tnye live psl hubungan incest die dgn mak die tu..muka sama..
so mmg aiman tino ni muka stok2 dambaan indon gituww...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:10 PM | Show all posts
mohdcrow replied at 8-11-2017 12:00 PM
comel kan?....korang nak amik terus pun takpe...claim je...kitaorang tak nak

hihihi sengal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-11-2017 12:13 PM | Show all posts
katibism replied at 8-11-2017 11:34 AM
Akak Khai Bahar pon mendonia yach di Yendon

tgh musim retis bbnu mendonia di indon yach. baby shima, khai bahar, dik mano even nana alias pon gitewh!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-11-2017 12:14 PM | Show all posts
chinta89 replied at 8-11-2017 11:35 AM
maaf telinga iols x masuk ngn lagu ni

janji lazat sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-11-2017 12:15 PM | Show all posts
missyqaldina replied at 8-11-2017 12:07 PM
aiman tino ni lagu2 die sume iols rasa mcm meleweh2 sgt..
tp muka dia mmg comel..iols nampak die mc ...

hello sis!! jauh panggang dr api yach! dik man tino berjuta kali lebih lazat!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:18 PM | Show all posts
comelnya kau dik, meh kapel ngan kaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:25 PM | Show all posts
debab76 replied at 8-11-2017 12:15 PM
hello sis!! jauh panggang dr api yach! dik man tino berjuta kali lebih lazat!

lazattt sgt sis...
sbb tu indon tu pengsan...hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:26 PM | Show all posts
choiiiiii aku ingat manohara
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Womannya sheols
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:29 PM | Show all posts
macam tomok lah memuda dulu, zaman lagu sejarah mungkin berulang
bbnu tanahair pun menggila jugak ke tomok
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:30 PM | Show all posts
skrang ni zaman lelaki comel jadi kegilaan bbnu.

korang yg tua tua tu takyah la nk butthurt
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2017 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni cute..klu sy sama umur mcm dia pun mesti minat gak. Lagu dia bole layan gak juga cuma lirik dia mesti cinta mati.. pkataan maut tu ade je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107169s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list