Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3040
View
11
Reply

PEGAWAI EKSEKUTIF GRED 41 (LHDNM) 2017

[Copy link]

Author: haris1990       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2017 10:20 AM | Show all posts |Read mode
Hai... Salam... ade sape2 yang dah lulus exam online PEGAWAI EKSEKUTIF GRED 41 (LHDNM) ?

PENGUMUMAN KEPADA CALON BERJAYA
Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Pegawai Eksekutif Gred 41 LHDNM
NOTIS PANGGILAN HASiL ASSESSMENT CENTRE (HAC)

Sukacita dimaklumkan NOTIS PANGGILAN HASiL ASSESSMENT CENTRE akan dikeluarkan secara BERPERINGKAT.

Notis panggilan hanya dikemukakan kepada calon-calon yang BERJAYA peperiksaan di atas dan telah menduduki Ujian Psikometrik seperti yang ditetapkan. Notis panggilan akan dihantar melalui emel kerjaya@hasil.gov.my kepada emel yang didaftarkan calon semasa memohon jawatan ini.

Notis panggilan tersebut dianggap notis panggilan rasmi dan tiada surat menyurat akan disusuli. LHDNM akan menggunakan emel sebagai medium komunikasi rasmi bagi apa-apa makluman berhubung urusan ini. Calon-calon diminta sentiasa peka dan menyemak emel dari semasa ke semasa. Sekian, terima kasih.
ade ke yang dah dapat emel?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.... Lulus jugak.... Awak dah dapat emel me?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
imanhakimi1890 replied at 14-11-2017 10:13 PM
Alhamdulillah.... Lulus jugak.... Awak dah dapat emel me?

Belom... Agak2 lambat lagi ke eh? Hasil Assessment center tu macam mara ritu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
haris1990 replied at 14-11-2017 10:16 PM
Belom... Agak2 lambat lagi ke eh? Hasil Assessment center tu macam mara ritu ke?

Xtahu... Xdpt Mara pun huhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooooooo..... Ok2... T pape update lah kat sini.... Senang nak kongsi maklumat... Sekarg ni kita je... Xde org lain pun......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok2..... Harap2 dpt sekali haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 10:03 AM | Show all posts
mcm mana nk apply?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisitu25 replied at 16-11-2017 10:03 AM
mcm mana nk apply?

Kt lhdn portal.... Tapi dia xbukak ag yg baru....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2017 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tau jugak pasal assement center tu?  Koorg dpt siri yg berapa?  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2017 12:52 PM | Show all posts
Norefariza replied at 29-11-2017 03:19 PM
Nak tau jugak pasal assement center tu?  Koorg dpt siri yg berapa?

sri 14 huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dah g HAC tu... ok tak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083191s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list