Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5284
View
42
Reply

YOUTH OVER FLOWER - WINNER

[Copy link]

Author: atira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2018 04:05 PM | Show all posts
najlah replied at 27-2-2018 03:00 PM
Yeayyy.. ada geng.. sepp skett
Jom uols kita sapot utk comeback WINNER

Yaaaaa
tapi kekadang iols sedih tgk ikon lebih diberi perhatian. yelaa style lagu YG suka

tapi sedih sgt tgok trip diorg ni, kena culik tanpa satu brg pun. baju pun dah basuh byak kali
klau trip lain at least ada la brg sikit kan mcm ke iceland tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
chip92 replied at 27-2-2018 04:05 PM
Yaaaaa
tapi kekadang iols sedih tgk ikon lebih diberi perhatian. yelaa style l ...

Kannn.. mmg WINNER anak tiri YG pun

trip dorang larr plg best utk ditonton.. nk culik pny larr susah.. sbb semua dah siap sedia utk diculik
kesian na pd n produksi
aiols xtgk trip ke iceland..
aiols tgk trip peru n africa..

p/s: comelnye profile pic uols
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 01:28 PM | Show all posts
najlah replied at 2-3-2018 12:52 PM
Kannn.. mmg WINNER anak tiri YG pun

trip dorang larr plg best utk ditonton.. nk culik pny l ...

kannn asyik2 ikon je, blackpink or lee hi or akmu pun kurang promote sgt kan. mencikkk YG YGE da kurang umphhh sgt skrg, bg iols overrated sgt
uols try la tgk iceland tu, sama je noob mcm winner ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2018 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
chip92 replied at 2-3-2018 01:28 PM
kannn asyik2 ikon je, blackpink or lee hi or akmu pun kurang promote sgt kan. mencikkk YG :ma ...

betul tu uols.. mencikkk kann
bos dorang pun asek larr dgn rncgn reality.. drpd duk buat survival program, baik gi promote retis2 YG lain.. ada gak pekdahnya..

ok.. nanti nk try tgk.. skrg nk hbskan drama prison playbook.. ada 5 episode lg uols

camne nk ltak profile pic gerak2?
aiols dah try buat tp xjd..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
najlah replied at 4-3-2018 01:48 AM
betul tu uols.. mencikkk kann
bos dorang pun asek larr dgn rncgn reality.. drpd duk buat su ...

Kannn dah YG tu suka sgt survival program. Tgk laa fans winner & ikon tu, sampai gaduh2 haaa

Okay mcm nk repeat balik prison playback hihi

Iols just save je gamba gif pastu tukar profile mcm biasa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2018 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chip92 replied at 4-3-2018 10:54 AM
Kannn dah YG tu suka sgt survival program. Tgk laa fans winner & ikon tu, sampai gaduh2 haaa

O ...

Fanwar xabeh2.. bosan nengoknya.. tp yg byk kena kecam grup WINNER lar kannn
patutnya sapot je grup yg deols minat.. xpyh nk kecam sana kecam sini..

Jom uols.. kita repeat sama2
aiols ada lg 2ep utk dikhatam... yeayyy

Xjd jgk tukar pic gerak2..
cari forum xbagi lawan profile uols kot.. hiks
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2018 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
najlah replied at 7-3-2018 03:26 PM
Fanwar xabeh2.. bosan nengoknya.. tp yg byk kena kecam grup WINNER lar kannn
patutnya sapot j ...

Nyampah aaa fan masing2 over nauu support nye. Both dr company sama kot

Apa latest activity diorg eh? Tgk mino je byak join variety show. Iols suka klau semua sama2 mcm weekly idol tu, baruu syokk

Iols upload gmba ni mcm biasa pun lambat skit dia update.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2018 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
chip92 replied at 7-3-2018 05:22 PM
Nyampah aaa fan masing2 over nauu support nye. Both dr company sama kot

Apa latest activi ...

Betul uols.. over naw2 memasing.. pdhal dua2 dh mcm adik bradik
Tp kannn.. WINNER sentiasa jd anak tiri di YG

Latest aktiviti tour kat japan.. diorg pun tgh bz nk buat comeback.. cb sada bln3 atau bln4
ahli lain ada join variety show gak uols.. yoon flower crew.. jinu wizard of nowhere n let's live a good life.. terbaru, hoony akan ke mexico utk law of the jungle.. winner mmg material utk variety show sbb diorg klakar.. yg plg femes semestinya mino.. kalo tak xde larr YOF n KK.. #songfinger

kalo yg sama2 uols try tgk winner tv ataupun half-moon friends..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2018 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
najlah replied at 10-3-2018 03:21 PM
Betul uols.. over naw2 memasing.. pdhal dua2 dh mcm adik bradik
Tp kannn.. WINNER sentiasa  ...

I guess sbb winner mostly bkn training lama mcm ikon kot, tu takpuas hati depa menang who is next tu. Baru masuk YG da boleh debut terus

Byak uols tau eh, selalu follow up ke? Iols tgk winner tv je, tu pun takpuas sikit sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
chip92 replied at 10-3-2018 07:30 PM
I guess sbb winner mostly bkn training lama mcm ikon kot, tu takpuas hati depa menang who is next  ...

Bukan ke sama jer training ikon n winner.. winner lps menang who is next lambat debut larr uols.. bukan debut terus.. team b wlpun kalah boleh jgk debut sbg ikon.. kalo nk kira tak adil larr kann.. msk tanding tp menang n kalah boleh debut.. wlpn winner debut dulu n ikon kendian, tp akhirnya dua2 team boleh debut..

spttnya YG drpd awal terus debut team a n team b.. xpyh buat survival program.. dgn who is next larr.. mix & match larr.. sbb tu sampai skrg fanwar xabeh2..

Tau lar sket2.. kalo nk ckp xfollow tipu plk
sejenis gigih kann.. hahaha
betul tu.. tak puas hati sbb sikit sgt..
kena buat season2 uols
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
najlah replied at 11-3-2018 12:34 PM
Bukan ke sama jer training ikon n winner.. winner lps menang who is next lambat debut larr uols..  ...

Maksud iols winner training tak lama sgt mcm ikon. Plg lama pun jinwoo dgn taehyun taksilap, training bape taon je pastu terus masuk who is next tu kan. Dance style both of group pun lain, nampak laa winner mcm bukan dr YG sokay ape lain dr yg lain haha

Ni bigbang da masuk army habis la diorg semua ni kena kerah
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 03:54 PM | Show all posts
jp, mana nk tgk BTS youth over flower winner ni? i smpai skrang x jmpe ep special  ni, nk tau nape dorg boleh balik ngn bersuit bagai.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2018 10:01 AM | Show all posts
iloveyou replied at 13-3-2018 03:54 PM
jp, mana nk tgk BTS youth over flower winner ni? i smpai skrang x jmpe ep special  ni, nk tau nape d ...

weols hari tu tgk kat tvn...
sekali dgn kang kitchen
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by najlah at 14-3-2018 10:26 AM
chip92 replied at 11-3-2018 03:38 PM
Maksud iols winner training tak lama sgt mcm ikon. Plg lama pun jinwoo dgn taehyun taksilap, train ...


Betul uols... style dance memasing beza..
kalo tgk dr segi personaliti n dance mmg nmpk larr winner bkn dr YG..

xkesah larr uols.. yg pntg muzik winner terbaik.. lagu2 diorg sedap didgr utk halwa tinge aiols.. minat pny psl semua bnda nmpk indah belaka.. parah2x

Bigbang msk army, adik2 kena kerahan tenaga
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:30 AM | Show all posts
atira replied at 14-3-2018 10:01 AM
weols hari tu tgk kat tvn...
sekali dgn kang kitchen

kang's kitchen dh tgk, yg winner je blom waaa. i xsubs channel tvn tu. xpe, i cuba cri kt tmpt lain.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
najlah replied at 14-3-2018 10:21 AM
Betul uols... style dance memasing beza..
kalo tgk dr segi personaliti n dance mmg nmpk larr w ...

Ada benang ni rupenye...
Iols baru nak layan yof winner ni......hihi..
Ketinggalan..
selalunya tak kenal sape2 idol ni..
Mula kenal yoon dari prison playbook..pastu tertenguk weekly idol..suka plak dengar suara dia nyanyi n lagu2 winner...memang best ...lagu2 dr debut album derg masa ngn taeyun ada lagi..

Tak pasal2 aku g layan variety show yg ada derg...
Tu yg kdrama pun tak tenguk...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
qis13 replied at 29-3-2018 09:09 PM
Ada benang ni rupenye...
Iols baru nak layan yof winner ni......hihi..
Ketinggalan..

Sama larr uols... sblm ni xpernah kenal dan ambik tahu mana2 grup idol
Ini dah kes buang tebiatt.. terjebak terus dgn grup WINNER.. mmg parah

Uols kena layan YOF winner.. terbaik dr ladang..
iols dh tgk lbh dr 2x.. hahaha

Iols kenal winner dr YOF.. pastu godek semua variety show diorg.. layan drama prison playbook.. idol yg reti belakon n xkayu.. lagu2 diorg pun best..

Hari ni comeback winner... 04042018
Jom kita sapot cb deols #WINNER_EVERYD4Y
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:00 PM | Show all posts
najlah replied at 4-4-2018 04:43 PM
Sama larr uols... sblm ni xpernah kenal dan ambik tahu mana2 grup idol
Ini dah kes buang tebia ...

Tgh layan lagu2 cb winner... sume best2...
terer derg ni sume compose n tulis irik sendiri..

sampai kat mesia derg trending.. tak sangka femes jugak rupenye derg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 11:53 AM | Show all posts
najlah replied at 4-4-2018 04:43 PM
Sama larr uols... sblm ni xpernah kenal dan ambik tahu mana2 grup idol
Ini dah kes buang tebia ...

winner tv dorg pun bestttt. jinwoo lah kelakar dlm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2018 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
qis13 replied at 4-4-2018 11:00 PM
Tgh layan lagu2 cb winner... sume best2...
terer derg ni sume compose n tulis irik sendiri..

...

Kann uols.. sume lagu best2.. me dah beli pun kt itunes.. xpernah2 dibuat sblum ini.. hahaha
paling suke lagu AIR

Diorg mmg terer.. boleh compose n tulis lirik sendiri.. EVERYD4Y hadiah utk fans.. full album slps 4thn..

Xsangka kan uols boleh trending kat msia.. femes jgk di klgn org msia yer.. ai like

Hari ini #EVERYDAY3rdWIN.. yeayyy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080173s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list