CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2796|Reply: 1

TEMPAH WEB ECOMMERCE ONLINE STORE MURAH CANGGIH

[Copy link]
Post time 16-11-2017 07:36 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eraapps at 16-11-2017 07:51 PM

Anda perlukan web kedai online atau online store harga murah dan jimat tapi canggih, lengkap dengan ecommerce tools untuk perniagaan anda baik untuk pasaran tempatan mahu pun luar negara?. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan berbagai pilihan Online Store untuk perniagaan anda. Anda boleh membuat pilihan desain kedai online mengikut selera serta bersesuaian dengan budget/modal yang anda ada. Segalanya flexible malah anda diberi peluang Test Drive PERCUMA web Online Store ini sebelum membuat keputusan menempahnya dari syarikat kami yang berstatus MSC.Kenapa Perniagaan Anda Perlukan Kedai Online/Online Store?

Terkehadapan Dan Menonjol Berbanding Pesaing Anda
Dengan kedai dalam talian anda sendiri, banyak perkara anda boleh lakukan untuk membina imej unik perniagaan anda. Anda juga boleh menggunakan domain khusus  untuk kedai anda. Ini mewujudkan kesan yang berterusan kepada mereka yang melawat kedai anda. Sangat baik untuk berada di dalam minda pelanggan dan bakal pelanggan anda. Lebih mudah bagi mereka untuk kembali ke laman web anda dan juga memberitahu rakan-rakan mereka tentang perniagaan anda.


Pemasaran Dan Penjualan Automatik
Sekiranya anda solopreneur atau peniaga sendirian, tidak banyak perkara yang boleh anda lakukan. Untuk berbuat lebih banyak, anda mungkin perlu mengupah pasukan pekerja untuk membantu anda. Tetapi dengan kedai dalam talian serba automatik, anda boleh mula melaksanakan pemasaran dan jualan dan mengurangkan kerja manual. Ini akan menjimatkan wang ke atas tenaga kerja. Sebagai contoh, anda tidak lagi perlu menghabiskan banyak masa mempromosikan produk anda dalam group Facebook dan kemudian terpaksa membalas mesej mereka,. Anda hanya perlu memasang iklan Facebook untuk menjangkau khalayak sasaran agar mereka melawat kedai online anda. Dengan sebuah kedai online yang automatik lengkap dengan tools jual beli sepert payment gateway,. Kedai anda aian beroperasi 24/7 dan sistem payment gateway membolehkan anda menerima bayaran melalui internet tanpa perlu anda memeriksa secara manual sama ada pembayaran telah selesai atau belum. Ini benar-benar seperti menjana duit sewaktu tidur!

Operasi Lebih Lancar, Cekap Dan Cepat
Pelanggan boleh membuat pesanan dan buat bayaran walau semasa anda sedang tidur. Apa yang perlu anda lakukan ialah menyemak pesanan menerusi sistem pengurusan pesanan terbina dalam dan memproses pesanan. Semua maklumat ada di sana. Anda tidak perlu selalu melihat mesej di hp anda untuk melihat siapa yang telah membayar dan apa yang telah dipesan. Lebih baik jika anda jalankan bisnes dropship dan tidak pun perlu simpan stok. Apa yang anda perlu lakukan adalah mengemukakan maklumat pesanan kepada pembekal  bisnes dropship anda. Sekiranya anda berjualan produk sendiri dan menyimpan inventori, stok anda akan ditolak secara auto apabila pelanggan membuat pesanan pada item tersebut. Anda boleh mengemas kini inventori anda dengan mudah melalui sistem pengurusan inventori. Sistem canggih yang terbina dalam kedain online anda itu akan membantu mengurangkan kesilapan manusia dan membuat operasi anda lebih cekap.

Dapat Lebih Ramai Pelanggan Beli Uang (repeat sales)
Pelanggan yang membeli berulang kali adalah kunci kepada perniagaan yang berjaya. Tetapi bagaimana anda dapat merangsang orang terus membeli? Anda perlu membina hubungan dengan pelanggan anda dan sentiasa mengingatkan mereka untuk kembali. Sekiranya anda mempunyai kedai dalam talian, anda boleh mengekalkan hubungan walaupun anda mempunyai ramai pelanggan yang anda boleh ingat. Maklumat pelanggan akan direkod secara automatik apabila mereka membuat pesanan melalui kedai dalam talian anda. Anda boleh menghubungkan maklumat tersebut dengan alat pemasaran e-mel dan menghantar berita tentang promosi baru atau produk baru ke pangkalan data pelanggan anda. Memandangkan anda mempunyai laman web, anda boleh menggunakan skrip pelacakan seperti Facebook Pixel untuk menangkap penonton laman web anda dan mensasarkan dengan iklan.

Membuat Keputusan Lebih Baik
Yang terakhir tetapi paling penting adalah keupayaan untuk membuat keputusan yang lebih baik. Kedai dalam talian akan melengkapkan perniagaan anda dengan data yang lebih tepat dan terpenting. Keputusan yang lebih baik dapat membantu anda menjimatkan wang dan memperuntukkan sumber yang akan membawa anda hasil yang terbaik. Katakan anda membuat keputusan untuk menggunakan iklan berbayar untuk membawa lebih banyak pengunjung ke perniagaan anda. Bagaimana anda tahu jika kempen itu berkesan? Anda boleh menggunakan alat analisis dan alat pelaporan terbina dalam sistem kedai online untuk mendapatkan data supaya anda dapat mengukur pulangan pelaburan anda. Dengan alat analisis seperti Hotjar dan Kissmetrics, anda juga boleh pergi sejauh mengetahui kelakuan sebenar pelawat di kedai online anda. Ini membolehkan anda membuat perubahan yang diperlukan untuk mengoptimumkan web store anda untuk penukaran yang lebih baik.


Kesimpulan
Seperti yang telah anda baca, mempunyai kedai dalam talian untuk perniagaan anda boleh membuat banyak perubahan dan anjakan positif. Kemungkinan pertumbuhan perniagaan anda tidak terbatas dengan kedai online. Ia akan menjadi pemangkin kepada kejayaan lebih besar untuk perniagaan anda jika anda melabur bagi mendapatkan kedai dalam talian untuk perniagaan anda.

Masih belum bersedia untuk melabur dapatkan kedai dalam talian kerana anda tidak fikir anda mempunyai pengetahuan teknikal? Dengan EasyStore dari syarikat kami, apa yang anda cuma perlu ketahui hanya lah cara menggunakan internet. Ia sangat mudah digunakan dan kami akan membimbing anda setiap langkah. Jadi usah terlalu lama berfikir untuk memulakannya dan jangan biarkan pesaing meninggalkan anda jauh di belakang.

Masih tidak yakin? Sila ke laman syarikat kami EasyStore dan anda boleh Test Drive sistem kami PERCUMA.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2018 06:53 PM | Show all posts
Edited by Mia_G at 21-2-2018 06:54 PM

Offline store's are now being  upgraded with online store, thus getting into eCommerce segments.
Online stores or Webstores are getting into multi-channel selling thereby advancing and getting stable in this Segment.#sell #Online #eCommerce
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.113132 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list