Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9143
View
208
Reply

Macam Mana Nak Naik Level?

[Copy link]

Author: whitelily97    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-12-2018 09:14 AM | Show all posts
Gi board epistemologi, idea n pemikiran main quiz.

Sekali uols main quiz dpt 20 mata tacang
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 01:01 AM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau nak cepat naek level kena rajeng maing kuiz kat board EPISTEOLOGI...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 02:32 AM | Show all posts
singgah benang.. dh brape hr kumpul tacang...pnt nk smp r5
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 02:40 AM | Show all posts
AceHand replied at 17-12-2018 01:01 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau nak cepat naek level kena rajeng maing kuiz kat board EPISTEOLOGI...
...

cmner nk men quiz tu?sme je dpt 1 tacang je...sory slme ni SR je
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih nye selama ni tak pernah daftar hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:28 AM | Show all posts
selalu SR je. pasal selalu tak tau nak komen apa. suka baca apa orang tulis. tu yang jadi bertahun stuck kat level ni je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:29 AM | Show all posts
simanding replied at 1-12-2018 10:36 PM
ada cara mudah utk silent reader dan tak aktif forum utk naik level dgn cepat?

kalo ada mesti indahkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak baca thread 4 tu maknanya kena level 4 ke 5?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kena gigih mengomen la
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lama sgt dah jd keeper.. nk jgk msk bod yg tread  pgr tnggi2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 03:20 PM | Show all posts
bertahun tak naik pangkat
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 03:20 PM | Show all posts
penat juga
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 05:03 PM | Show all posts
NAK CEPAT GUNA LIFT
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:25 AM | Show all posts
daku pun baru nak gigih aktif semula setelah sekian lama tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
iols pon gigih dok mendaki lg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Me beginners kat sini..klik sana sini xdpt masuk, baru tau pagar tinggi..x reti nak collect point
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak taulah, tt tak rugi ke kalau buka topik tapi pagar tinggi2 sebab tak ramai orang boleh berkunjung. Sapa yang tentukan pagar tahap mana. Kadang2 terkilan juga tengok tajuk topik tapi tak boleh masuk pula
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Letih kutip tacang2 nie....tp elok p bod cam
borak-borak
Teka-teki
Hobi
Tp nk lg cepat selalu lah on9 atau Komen klu tak mereput cm I lah dh register bertahun tp dkt takuk lama
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:32 PM | Show all posts
Br join.. lmbt laa lg nk kmpul point hahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama la gigih belajar ni nak naik level
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076750s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list